Bi li bila spremna odseliti van radi kvalitetnijeg školovanja djeteta?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Ne bih, jednostavnije je preseliti u bilo koju nebalkansku zemlju gdje školstvo već funkcionira na taj način. 
Don't talk about life, live it.
- zwarte paard
etika vec postoji kao opcija.
puno je od 8-16...previse.
ne bih dopustila ocjenjivanje nastavnika, vratila bih izbacivanje sa satova i bubetanje. ne volim autoritete, ali ipak u ucioni se treba znati tko uci, a tko je ucen? znanje ima neku strukturu i ne ovisi o tom sto misle ucenici koji jos nista nisu naculi da bi mogli na osnovu necega imati svoje misljenje.
ne mislim da je negdje obrazovanje bolje, jedino je priznatije...
u kojoj drzavi ti se obrazovni sustav najvise svidja?
puno je od 8-16...previse.
ne bih dopustila ocjenjivanje nastavnika, vratila bih izbacivanje sa satova i bubetanje. ne volim autoritete, ali ipak u ucioni se treba znati tko uci, a tko je ucen? znanje ima neku strukturu i ne ovisi o tom sto misle ucenici koji jos nista nisu naculi da bi mogli na osnovu necega imati svoje misljenje.
ne mislim da je negdje obrazovanje bolje, jedino je priznatije...
u kojoj drzavi ti se obrazovni sustav najvise svidja?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Ne svidja mi se u americi. To znam. A ovo ostalo..
Nase skolstvo treba dorade al je kvalitetno..
Znas nekoga tko je odustao od srednje?
Nase skolstvo treba dorade al je kvalitetno..
Znas nekoga tko je odustao od srednje?
Nope, baš nikog.
Da moraš jedan fakultet ukinuti (ne ove privatne već državne)-koji bi ukinula?
Da moraš jedan fakultet ukinuti (ne ove privatne već državne)-koji bi ukinula?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- zwarte paard
nijedan, to su jos jedino faksevi koji koliko toliko imaju neku strukturu i ostatke starog kadra od kojih nesto mozes nauciti.
prema privatnim sam skepticna.
da li si zavrsila faks i koji?
prema privatnim sam skepticna.
da li si zavrsila faks i koji?
Ne bi ukinula nijedan fax. Ukinula bi gimnaziju.
Koje je tvoje misljenje o gimnaziji?
Koje je tvoje misljenje o gimnaziji?
Nisam rekla da etika već ne postoji, već da bih izbacila vjeronauk, a etiku uvela kao obaveznu.
Od 08- 16 je puno, ok. A nije puno od 08- 14, pa onda dođeš doma i sjedneš na igricu ili tv koji te još više umori,
pa zadaću ostaviš ujutro, vjerojatno računajući na prepisivanje od nekoga, da ne spominjem učenje onoga što nisi pohvatao u školi i moraš to
sam doma savladati, pa si živčan i zatvaraš se u sobu umjesto da si sa svojima jer će te pitati jesi napisao zadaću i što si učio, a ti...
Izbacivanje sa satova? Što bi se time postiglo? Izbaciti dijete koje je u godinama gdje se voli inatiti samome sebi i pustiti ga da na koncu bude
i izbačen iz škole jer je bio u osjetljivim godinicama ili jednoj od sto loših faza puberteta, umjesto dokazivanje istome da je školstvo na njegovoj
strani i da se trudi omogućiti mu najbolje od nastavnika?
Really?
Bologna.
Od 08- 16 je puno, ok. A nije puno od 08- 14, pa onda dođeš doma i sjedneš na igricu ili tv koji te još više umori,
pa zadaću ostaviš ujutro, vjerojatno računajući na prepisivanje od nekoga, da ne spominjem učenje onoga što nisi pohvatao u školi i moraš to
sam doma savladati, pa si živčan i zatvaraš se u sobu umjesto da si sa svojima jer će te pitati jesi napisao zadaću i što si učio, a ti...
Izbacivanje sa satova? Što bi se time postiglo? Izbaciti dijete koje je u godinama gdje se voli inatiti samome sebi i pustiti ga da na koncu bude
i izbačen iz škole jer je bio u osjetljivim godinicama ili jednoj od sto loših faza puberteta, umjesto dokazivanje istome da je školstvo na njegovoj
strani i da se trudi omogućiti mu najbolje od nastavnika?
Really?
Bologna.
- zwarte paard
u skolu ides da naucis kako se uci...prvenstveno sticanje radnih navika u fokusu.
mozes nekoga zatvoriti da sjedi i od 8 do 20, ali smisao jeste da neke stvari sam zakljucis i naucis, da imas slobodu za to. igrice nisu jedino sto postoji nakon skole, naprotiv. skola jeste mjesto u kome su za tvoj odgoj zasluzni nastavnici i profesori, ali oni nemaju ulogu roditelja. kako se roditelji ponasaju prema dijetetu? koriste presiju ili ne, je stvarno individuana stvar . medjutim u kolektivu se zna da postoje pravila koja se trebaju postivati. da
1. nema kasnjenja
2. nema bezobrazluka
3. nema samovolje
4. dok nastavnik prica slusas
itd
hoces pricati nakon sto si opmenuta 3 puta i tako danima. dobijes neopravdani sat, izadjes van i nastava se odvija neometano. meni izbacivanje sa nastave itekako ima smisla. i izbacivanje iz skole.
a bologna je unistenje kvalitetnog sustava obrazovanja. totalno sam protiv bologne...totalno.
mozes nekoga zatvoriti da sjedi i od 8 do 20, ali smisao jeste da neke stvari sam zakljucis i naucis, da imas slobodu za to. igrice nisu jedino sto postoji nakon skole, naprotiv. skola jeste mjesto u kome su za tvoj odgoj zasluzni nastavnici i profesori, ali oni nemaju ulogu roditelja. kako se roditelji ponasaju prema dijetetu? koriste presiju ili ne, je stvarno individuana stvar . medjutim u kolektivu se zna da postoje pravila koja se trebaju postivati. da
1. nema kasnjenja
2. nema bezobrazluka
3. nema samovolje
4. dok nastavnik prica slusas
itd
hoces pricati nakon sto si opmenuta 3 puta i tako danima. dobijes neopravdani sat, izadjes van i nastava se odvija neometano. meni izbacivanje sa nastave itekako ima smisla. i izbacivanje iz skole.
a bologna je unistenje kvalitetnog sustava obrazovanja. totalno sam protiv bologne...totalno.
- zwarte paard
To što si ti naškrabala je standardna osobitost školstva brdovitog balkana.
Nisam.
Voliš li svoj Balkan?
Nisam.
Voliš li svoj Balkan?
Volim Hrvatsku. Ne razumijem pojam moj Balkan.
Volis slanutak?
Volis slanutak?
- zwarte paard
balkan nitko ne razumije, tj granice. milijarde tekstova su napisali o balkanu na tu temu. meni se cinilo da znam sto je balkan i onda su me zbunili. znam samo da su nas englezi imenovali balkancima mislim u 19 stoljecu i da ima pogrdan naziv. odnosilo se i na hrvate.
da li si znala da su britanci irce masovno prodavali u roblje? na tisuce ljudi kroz 18 i 19 stoljece? i da postoji bijelo ropstvo u povijesti?
da li si znala da su britanci irce masovno prodavali u roblje? na tisuce ljudi kroz 18 i 19 stoljece? i da postoji bijelo ropstvo u povijesti?
- zwarte paard
ima pogrdno znacenje..izvinjavam se...kao da sam pijana. hvatajte smisao izmedju redova...
Shvacam granice i to da se Balkan kao rijec koristi kad zelis nekoga nazvat nazadnim i slicno.
Nisam shvatila u kontekstu, odnosno htjela sam pokazat neodobravanje na takav stav.
Znala sam za bijelo ropstvo.
Mislis da je mit da ako pojedes tresnju s kosticom da ces imat bolju probavu?
Nisam shvatila u kontekstu, odnosno htjela sam pokazat neodobravanje na takav stav.
Znala sam za bijelo ropstvo.
Mislis da je mit da ako pojedes tresnju s kosticom da ces imat bolju probavu?
- zwarte paard
skuzila sam negodovanje.
ali granice nisu definirane niti odredjenje jasno. to sam htjela reci. kolju se oko toga ili raspravljaju.
prvi puta cujem to s kosticom...
ali nesto mi se ne isprobava...
zamisli...zbog bolje probave pojedes kilu tresanja s kosticama...onda ili umres ili do kraja zivota vise nemas problema s probavom...
kakv ti je metabolizam...mozes jesti puno da se ne debljas ili se sve prima?
ali granice nisu definirane niti odredjenje jasno. to sam htjela reci. kolju se oko toga ili raspravljaju.
prvi puta cujem to s kosticom...
ali nesto mi se ne isprobava...
zamisli...zbog bolje probave pojedes kilu tresanja s kosticama...onda ili umres ili do kraja zivota vise nemas problema s probavom...
kakv ti je metabolizam...mozes jesti puno da se ne debljas ili se sve prima?
Sve se prima. Moram pazit i koliko zraka udahnem tokom dana 
A stres? Mrsavis od njega ili se debljas?
A stres? Mrsavis od njega ili se debljas?
- zwarte paard
stres kao stres mi djeluje indirektno. tada ne kuham i malo jedem, jer me nesto zaokupi, blokira, sva sam usredotocena na nesto...zaboravim na hranu i kada sam pod stresom ne volim jesti, jer je ne osjecam...debljam s kada nisam pod stresom i kada uzivam
ceif...tako da mi stres i nije mrzak, tada ima liniju
koliko jedem hit izgledam...bas volim...
a vecera...pazis li na to ili ne? veceras za gust ili radije neces da se ne ubucis?
koliko jedem hit izgledam...bas volim...
a vecera...pazis li na to ili ne? veceras za gust ili radije neces da se ne ubucis?
Ah, trudim se preskočiti večeru, ili barem ne jesti poslije 6, 7 navečer. Ne ide mi baš 
Stigneš li doručkovati?
Stigneš li doručkovati?
na poslu uvijek stignem a u zadnje vrijeme uglavnom stignem napraviti šejk i kavu i prije odlaska na posao.
kad dogovaraš s ljudima kavu il tako nešto dolaziš li par minuta ranije, otprilike točno ili kasniš?
kad dogovaraš s ljudima kavu il tako nešto dolaziš li par minuta ranije, otprilike točno ili kasniš?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
Jedini obrok kojeg ne preskačem.
Kako bi se opisala u dvije riječi?
Ed: Uvijek dođem ranije i uvijek drugi kasne. Također je to jedna od rijetkih stvari koje ne mogu podnijet, naprosto me izbaci iz takta to čekanje, pogotovo u ljudi koji uvijek kasne.
Ed: Uvijek dođem ranije i uvijek drugi kasne. Također je to jedna od rijetkih stvari koje ne mogu podnijet, naprosto me izbaci iz takta to čekanje, pogotovo u ljudi koji uvijek kasne.
Zadnja izmjena: Yeci, dana/u 17 lip 2015 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- zwarte paard
znam kasniti, ali ledjero...nista previse.
jesi vidjela ovaj klipic
http://vijesti.hrt.hr/288824/lijepa-nas ... ske-graane
svi smaraju s njim..kako ti se cini?
jesi vidjela ovaj klipic
http://vijesti.hrt.hr/288824/lijepa-nas ... ske-graane
svi smaraju s njim..kako ti se cini?
Na poslu, pa ne mogu.
- Bikini Kill
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Benevolentni nervčik. 
Jesu te ljutili danas?
Jesu te ljutili danas?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
- Bikini Kill
Hoću. Oću skinit čep s kemijske ili ne? 
Zadovoljna sam jer ipak imaš mišljenje o nečem.
Šta kažeš na krađu ispita Državne mature u PULI?
Zadovoljna sam jer ipak imaš mišljenje o nečem.
Šta kažeš na krađu ispita Državne mature u PULI?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
Ostavi čep da te ne moram sanjat. 
Zadovoljna, kajštakada? Su to onda tri poteza?
Ovoga, prošle god je bilo u Zgb isto jel?
Misliš da je krađa ili ih netko prodao?
Zadovoljna, kajštakada? Su to onda tri poteza?
Ovoga, prošle god je bilo u Zgb isto jel?
Misliš da je krađa ili ih netko prodao?
- Bikini Kill
Ma mislim da je sranje jer se tema svake godine sazna,samo su ove debile uhvatili.
Može tri,ajde,imala si naporan dan.
Iritira li te riječ smuTi? Slažeš li se sa mnom da s fonetičkog gledišta treba bit faking smuDi jer je to th u engleskom zvučno,kao d u hrvatskom?
Može tri,ajde,imala si naporan dan.
Iritira li te riječ smuTi? Slažeš li se sa mnom da s fonetičkog gledišta treba bit faking smuDi jer je to th u engleskom zvučno,kao d u hrvatskom?
Jel to znači da bi npr. goodie izgovarala kao guTi umjesto guDI? 
- Bikini Kill
Ne,jer se u engleskom izgovara sa d,tj. ja izgovaram s fishhook r jer imam NAmE accent,al nonetheless,apsolutno D.
Zadnja izmjena: Bikini Kill, dana/u 17 lip 2015 17:42, ukupno mijenjano 1 put.