Pitaj me
Re: Pitaj me
Imam fleksibilno radno vrijeme. Jedan ili dva dana u tjednu ne idem na radno mjesto već radim od doma ili negdje gdje sam već. Isto tako, često jedan ili dva dan u tjednu bude putujući, neki drugi grad ili zemlja.
Inače volim otići na posao, idem obično kad se smanje sve gužve u prometu. To mi je bitno zbog tima i ljudi s kojima radim. A vraćam se opet zavisno od posla, sastanaka itd., obično na radnom mjestu budem do 5-6 sati. Inače mogu raditi svugdje, najbitniji mi je računar i pristup internetu.
Što misliš o ljudima koji traže posao preko veze (očevi, partneri, rodbina)?
Inače volim otići na posao, idem obično kad se smanje sve gužve u prometu. To mi je bitno zbog tima i ljudi s kojima radim. A vraćam se opet zavisno od posla, sastanaka itd., obično na radnom mjestu budem do 5-6 sati. Inače mogu raditi svugdje, najbitniji mi je računar i pristup internetu.
Što misliš o ljudima koji traže posao preko veze (očevi, partneri, rodbina)?
To mi je uzasno antipaticno i primitivno
Koliko te pogadjaju male nepravde na koje nailazis u svakodnevnom zivotu? Npr vidis da se agresivnija osoba pregurala u redu ili da je netko platio vise nego sto je morao jer mu prodavac nije ponudio najbolju opciju i sl.?
Koliko te pogadjaju male nepravde na koje nailazis u svakodnevnom zivotu? Npr vidis da se agresivnija osoba pregurala u redu ili da je netko platio vise nego sto je morao jer mu prodavac nije ponudio najbolju opciju i sl.?
Desert je visnjica 
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Pogađaju me, no ne mogu uvijek "spasiti dan".
Koliko tebe pogađa ovo:

?
Koliko tebe pogađa ovo:

?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
volim Rijeku, kužim taj osjećaj. 
kakav ti je osjećaj življenja u zemlji u kojoj su dotični pajaci na vlasti (bili to ovi naši ili oni vaši)?
kakav ti je osjećaj življenja u zemlji u kojoj su dotični pajaci na vlasti (bili to ovi naši ili oni vaši)?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Najgore je što ponestaje osjećaja.
Očekuješ u skorijoj budućnosti pada ove vlade ili će izgurati mandat do kraja?
Očekuješ u skorijoj budućnosti pada ove vlade ili će izgurati mandat do kraja?
trenutno ne vidim na vidiku nekog tko pokazuje želju i sposobnost da ih zamijeni pa se bojim da će ostati tu gdje jesu do kraja mandata ako ne i duže.
jesi li ikada poželjela živjeti u nekom obliku anarhističkog društva/zajednice? ili negdje potpuno van radara države u kojoj živiš?
jesi li ikada poželjela živjeti u nekom obliku anarhističkog društva/zajednice? ili negdje potpuno van radara države u kojoj živiš?
- talented miss cohen
- כהן גדול
želim živjeti u sređenoj državi. kad se sjetim gdje živim, bilo koja druga zemlja bi bila sređenija od ove. dakle, ne, ne maštam o nekom idealnom stanju, niti smatram da je anarhija idealna. želim živjeti tamo gdje se mogu uklopiti u mentalitet ljudi i gdje mi isti paše. ja sam socijalno biće, ne mogu zamisliti život van društva, niti na margini društva.
natjerala si me da razmišljam kako ova "evolucija" čovječanstva radi od nas autarhične otočiće... ovom svijetu stvarno treba compassion i connection.
i političari koji ne svode klimatske promjene na nešto u što treba vjerovati ili ne vjerovati, već političari koji se potpiru na znanost i preuzimaju nešto u vezi toga. jer mogu. i moraju.
izdaju li te suze ponekad? imaš li problem s tom izdajom?
natjerala si me da razmišljam kako ova "evolucija" čovječanstva radi od nas autarhične otočiće... ovom svijetu stvarno treba compassion i connection.
i političari koji ne svode klimatske promjene na nešto u što treba vjerovati ili ne vjerovati, već političari koji se potpiru na znanost i preuzimaju nešto u vezi toga. jer mogu. i moraju.
izdaju li te suze ponekad? imaš li problem s tom izdajom?
Ne doživljavam suze u svojstvu izdaje. Volim osobito radosnice, volim i one koje uslijed tereta izađu na površinu.
Ideš redovito na sistematske preglede?
Ideš redovito na sistematske preglede?
na sistematske kao takve ne idem. ali redovito sam kod doktora čim imam nekih problema i onda u pravilu napravim većinu pretraga koje spadaju pod sistematski. tako da sam medicinski redovito "servisirana".
bi li sve tvrtke ili pak država trebali svoje zaposlenike/građane slati na redovite i obavezne sistematske preglede ili je ok da taj izbor ostane na pojedincu i njegovoj volji/želji?
bi li sve tvrtke ili pak država trebali svoje zaposlenike/građane slati na redovite i obavezne sistematske preglede ili je ok da taj izbor ostane na pojedincu i njegovoj volji/želji?
za takve stvari ne vidim uvođenje zakonske obaveze kao rješenje, već edukacija i bolji uvjeti/raspoloživost. u idealnom društvu bi svatko imao besplatan osnovni sistematski i osjećaj dužnosti prvenstveno prema sebi da se taj pregled i obavi
kad si zadnji put imala osjećaj da ti je zadan zadatak koji nadilazi tvoje trenutne sposobnosti i o čemu se radilo?
kad si zadnji put imala osjećaj da ti je zadan zadatak koji nadilazi tvoje trenutne sposobnosti i o čemu se radilo?
Desert je visnjica 
- Kikyo_1988
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Ljetos. Radilo se i još se radi o istom predmet zvana biokemija. Moram uglavnom riješit usmeni ispit, što znači 2 mj. grijanje stolice.
Da li se ikada bili na nekom festivalu van Hrv? Ako jesto, o kojem festivalu se radilo?
Ljetos. Radilo se i još se radi o istom predmet zvana biokemija. Moram uglavnom riješit usmeni ispit, što znači 2 mj. grijanje stolice.
Da li se ikada bili na nekom festivalu van Hrv? Ako jesto, o kojem festivalu se radilo?
-
lane stein
When Harry met Sally jer jesen
Što misliš o hrvatskoj književnosti?
Što misliš o hrvatskoj književnosti?
Nemam neko misljenje. Ima svacega
Jesi li kao dijete zaradjivala neke novce? Kako?
Jesi li kao dijete zaradjivala neke novce? Kako?
Desert je visnjica 
- tratinčica
Niš. Skupljala sam yu-gi-oh karte i pokemon žetone, imala sam rijetke stvari. Da nisam bila mali kockar mozda bih sad nesto i zaradila od toga. 
Jesi skupljala nesto kao mala? Imas li jos uvijek tu kolekciju?
Jesi skupljala nesto kao mala? Imas li jos uvijek tu kolekciju?
Igracke iz kinder jaja, cro army slicice
Igracke nemam, a cro army album bi cak i mogao biti negdje na tavanu ispod 20godina prasine
Planiras ici/bila si na burger festivalu u gradu?
Igracke nemam, a cro army album bi cak i mogao biti negdje na tavanu ispod 20godina prasine
Planiras ici/bila si na burger festivalu u gradu?
-
lane stein
bila.super je.dobra muzika zna bit i to.iako sam samo pila,vidim da ima brdo izbora i svi su veseli i odusevljeni hranom
koji ti je najtezi posao koji si dosad radila/djeluje ti najteze a nisi ga radila?
koji ti je najtezi posao koji si dosad radila/djeluje ti najteze a nisi ga radila?
Psihicki mi je bilo najteze raditi sezonu.
Kad jedes kekse koji su slojeviti, grizes popreko sve slojeve ili skidas jedan po jedan? Tipa napolitanke..
Kad jedes kekse koji su slojeviti, grizes popreko sve slojeve ili skidas jedan po jedan? Tipa napolitanke..
- tratinčica
Sve odjednom, više njih odjednom. 
Jel bi se prijavila na 'ljubav je na selu' za neku lijepu svotu novca?
Jel bi se prijavila na 'ljubav je na selu' za neku lijepu svotu novca?
Ne. Za nikakve novce.
Nemam nis protiv sela, ali ne bi voljela zivjeti u maloj sredini, nisam taj tip.
Bi li donirala kostanu srz da znas da negdje postoji netko s kim si match i da znas da bi ga/ju to spasilo?
Nemam nis protiv sela, ali ne bi voljela zivjeti u maloj sredini, nisam taj tip.
Bi li donirala kostanu srz da znas da negdje postoji netko s kim si match i da znas da bi ga/ju to spasilo?
- tratinčica
Vec sam upisana u registar darivatelja kostane srzi pa ono, malo je kasno za hoćkanje/nećkanje.
Da me stvarno pozovu, da, dala bih.
Darujes krv?
Da me stvarno pozovu, da, dala bih.
Darujes krv?
Da, upisana sam u registar darivatelja, možda mi nekad i nađu match, al male su šanse.
Edit. Prije sam donirala, a sad već nisam neko vrijeme.
Koja je zadnja nova riječ koju si naučila i šta znači?
Edit. Prije sam donirala, a sad već nisam neko vrijeme.
Koja je zadnja nova riječ koju si naučila i šta znači?
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"
Ne mogu se sjetiti neke nove rijeci a da je bila nedavno.
Danas mi je frendica rekla kak se kaze cura koja nije udana na kineskom, sto nekad ovisno o kontekstu znaci i kurva, al sam zaboravila kak se izgovara
Imas zelju uciti neki jezik koji nije bas uobicajen kod nas?
Danas mi je frendica rekla kak se kaze cura koja nije udana na kineskom, sto nekad ovisno o kontekstu znaci i kurva, al sam zaboravila kak se izgovara
Imas zelju uciti neki jezik koji nije bas uobicajen kod nas?
- talented miss cohen
- כהן גדול
mach'shev nayad = laptop.
kad si zadnji put bila romantično zaprošena?
Little N: mhm, i učim
kad si zadnji put bila romantično zaprošena?
Little N: mhm, i učim
Nikad :votdhel:
A totalno sam materijal za zenit
Kuhas ko mama al i pijes ko tata?
A totalno sam materijal za zenit
Kuhas ko mama al i pijes ko tata?
- tratinčica
Točno
gledas one kulinarske emisije, domace i/ili strane?
gledas one kulinarske emisije, domace i/ili strane?
Straneee - top chef
Jesi uvredljiva? Mislis da je to vise djecja osobina ili individualna osobina?
Jesi uvredljiva? Mislis da je to vise djecja osobina ili individualna osobina?
Desert je visnjica 
nesamopouzdana osobina.
Sta radis kad te pozuruje uredska špija?
Ja sam rekla "pomalo". Mislin da to nije nikad opcija
Sta radis kad te pozuruje uredska špija?
Ja sam rekla "pomalo". Mislin da to nije nikad opcija
Spija kao spijun? I dalje mi nije jasno 
Ugl, da me pozuruje kolega iz ureda, pozurila bih, a ako ne bi prestajao/la, onda bih rekla 'pomalo'
Imas li cesce craving za vocem ili za slatkisima?
Ugl, da me pozuruje kolega iz ureda, pozurila bih, a ako ne bi prestajao/la, onda bih rekla 'pomalo'
Imas li cesce craving za vocem ili za slatkisima?
Desert je visnjica