vision, vidim da si se razestila. i to dobro. ovako, da pojasnim malo... u prvoj slici, tj prvu sliku nisam stavila zbog debljine! to neka ti odma bude jasno! nego lik izgleda ko djevojcica od 12 godina sa brkovima! to je mene nasmijalo (nista previse, ali osmjeh mi je dosao preko lica). neman nikoga vrijedjat radi debljine ili slicno, i DA, vidila sam novine i DA, gledala sam vijesti i vidila da je osoba od 18 godina umrla radi bulimije! ako triba, svaku sliku cu ti zasebno stavit zbog cega je stavljena! nema frke, budem.
slika 2 - pogle lancinu i kriz!
slika 3 - simpa slika, nista prekomicno, djedica u ulozi borata i u simpa pozi.
slika 4 - onaj debeli lik u baletnom kostimu, isto tako NIJE stavljen radi debljine nego iz sprda kako bi npr sumo borac izgledao u baletnoj ulozi. nista vise.
slika 5 - jednostavno mi je bilo prekomicno. nije karikatura neko neka osrednja fotomanipulacija i to je to.
slika 6 - zanimljiv mi je konteks slike: bomboni, bomboncici - pogledaj di izlaze...
slika 7 - ovo mi je simpa.

beba ko neki mali alien (blagodati photoshopa!)
i zadnja - e ovde priznam, nasmijala sam se na frizuru i na mot i na to koliko jede, i to je to. a i faca joj je komicno ispala.
i bez brige, neman 10 godina, ali jednostavno me neke blesave stvari znaju nasmijat, ali ne volim izrugivanje, a mislim da se ja nikome nisam ovde rugala!
wtf?!?