Kako se u ovom trenutku osjećate??
- zwarte paard
Re: Kako se u ovom trenutku osjećate??
ako me netko ne zagrli kroz pola sata moja slabost izazvana nepravdom ce preci u agresiju. na z sam do neuracunljivog ponasanja. ne podnosim aroganciju i iskompleksirane bezobzirne kretene koji misle da sve znaju, a samo su glupe pizde.
jebem ti mater slihtarosku, idi popusi nekom kome ti prija ulizivati se... jer je bezuvjetno izdavanje nemogucih zadataka proporcionalno sa satisfakcijom uvlacenja u guzicu nekome tko je na visoj poziciji rukovodjenja. dakle idi popusi, da barem malo budes manji kreten u ozarenosti. tako ti je to, mali od kuzine....zato i jesi toliko bahat i arogantan. svaki potrcko sve ljude tretira kao svoja potrckarala. sto je potrcko veci, vise se izdrkava. nije li sada sve naprosto kristalno jasno? sto je potrcko veci tezi visim pozicijama, ne bi li sebi dokazao da nesto vrijedi, ne bi li drugima pokazao da vise vrijedi od njih. ne bi li svoje znanje koristio da druge pita kako to ne znaju? naredjivanja i naredbe u obliku upucivanja. tolika je razlika...tooolika je razlika izmedju potrckala i rukovodioca.
jesus... neke ljude bas ne volim i gadljivi su mi...
jebem ti mater slihtarosku, idi popusi nekom kome ti prija ulizivati se... jer je bezuvjetno izdavanje nemogucih zadataka proporcionalno sa satisfakcijom uvlacenja u guzicu nekome tko je na visoj poziciji rukovodjenja. dakle idi popusi, da barem malo budes manji kreten u ozarenosti. tako ti je to, mali od kuzine....zato i jesi toliko bahat i arogantan. svaki potrcko sve ljude tretira kao svoja potrckarala. sto je potrcko veci, vise se izdrkava. nije li sada sve naprosto kristalno jasno? sto je potrcko veci tezi visim pozicijama, ne bi li sebi dokazao da nesto vrijedi, ne bi li drugima pokazao da vise vrijedi od njih. ne bi li svoje znanje koristio da druge pita kako to ne znaju? naredjivanja i naredbe u obliku upucivanja. tolika je razlika...tooolika je razlika izmedju potrckala i rukovodioca.
jesus... neke ljude bas ne volim i gadljivi su mi...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Izuzetno lijepo. Jedva cekam start Fiumanke.
Nije li ovo deseti danteov krug..zwarte paard je napisao/la:ne podnosim aroganciju i iskompleksirane bezobzirne kretene koji misle da sve znaju, a samo su glupe pizde, jebem ti mater slihtarosku, idi popusi nekom kome ti prija ulizivati se... dakle idi popusi, da barem malo budes manji kreten. ..
Don't talk about life, live it.
- zwarte paard
tuzno je kada ljudi cvjetaju samo ako se nekom ulizuju. nekako mi dodje da im kazem "u redu je, nisi ti kriv sto si jadan, hajde se igraj u pijesku i crtaj ribice."Yeci je napisao/la:Nije li ovo deseti danteov krug..zwarte paard je napisao/la:ne podnosim aroganciju i iskompleksirane bezobzirne kretene koji misle da sve znaju, a samo su glupe pizde, jebem ti mater slihtarosku, idi popusi nekom kome ti prija ulizivati se... dakle idi popusi, da barem malo budes manji kreten. ..
Anyhow, vid' :
zao mi je ima taj zid i kategorija- supcine.
supcina plus moc= katastrofa! ozbiljan posljedicni problem. jedini razlog zasto zelim moc je da se maknem od istih...bez imalo lazne skromnosi...
Tebi nebi pomogao hug ni da dva sata traje. 
- zwarte paard
znam...ali eto bila je ta potrebaYeci je napisao/la:Tebi nebi pomogao hug ni da dva sata traje.
vjezbam priznavanje
ali teorija o supcinama je vjecna.
^ hope u get better soon.
Ot: Ovoga.. Špakano.
- zwarte paard
Yeci je napisao/la:^ hope u get better soon.
hvala, lijepo od tebe. trcanje, spavanje i neki ljudi cine cuda...
Umorno i sretno. Umorno jer je petak, a sretno jer je petak. I mislim da sam skroz prošvikala, navih budilicu sutra u 05 da idem gledati izlazak sunca. 
Veselim se i ovom, a posebno idućem vikendu.. more :yay:
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Ustah prvi put u životu gledati izlazak sunca, gledah izlazak oblaka. Svemire.
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Zadovoljno!
Gospođa prvi trening odradila majstorski!
:proud:
Gospođa prvi trening odradila majstorski!
:proud:
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Smireno i lijepo. 
Kao da sam u pola jednog dana otputovala doma, shoppingirala, ručala s bakom, popila kavu s tetom i vratila se nazad. :kingkong:
- zwarte paard
bzzzzzzzzzz
vrucina mi od mozga radi motokultivator. drrrn drrrn drrrrn ....stek stek...drrrn drrrn...steeek steeek, drrrn drrrn... fall down...
ciiiu ciiiu...
uratko receno nepovezano....malo je reci nepovezano. zombisticno?
jeeesus, a ljeto jos nije niti pocelo. na spavanju upalim skrge, ali dzaba. ne spavam...
hvatam zjale po krevetu o kome po danu sanjam da bih opet istog koristila kao podij za nebuloze. moj mozak se od vrucine ne gasi. kada lubanja postane posuda za gulas u kome su natrpani dani zbivanja, niiije dobro.
kratki spoj!
vjecna japamjat...
vrucina mi od mozga radi motokultivator. drrrn drrrn drrrrn ....stek stek...drrrn drrrn...steeek steeek, drrrn drrrn... fall down...
ciiiu ciiiu...
uratko receno nepovezano....malo je reci nepovezano. zombisticno?
jeeesus, a ljeto jos nije niti pocelo. na spavanju upalim skrge, ali dzaba. ne spavam...
hvatam zjale po krevetu o kome po danu sanjam da bih opet istog koristila kao podij za nebuloze. moj mozak se od vrucine ne gasi. kada lubanja postane posuda za gulas u kome su natrpani dani zbivanja, niiije dobro.
kratki spoj!
- zwarte paard
rasmizdrilo me....stvarno moram spavati...
Vrijeme je postalo novac i često zbog vremena ne stižemo pokazati svima koje volimo koliko nam znače u našim životima.
Nakon 21 godine braka moja žena je poželjela da izvedem drugu ženu na večeru i u kino! Rekla mi je, ‘Volim te, ali znam da te i ova žena voli možda i više od mene i da bi rado provela neko vrijeme s tobom.’
Ta druga žena bila je moja majka. Bila je udovica već 19 godina. Ipak zbog previše obaveza i zbog troje djece, nisam bio u mogućnosti viđati je često. Poslušao sam suprugu i te iste noći sam nazvao svoju majku i pozvao je da izađemo na večeru, a poslije i u kino.
“Što nije u redu sine, jesi li dobro?!”, uzvratila je pitanjem. Moja majka onaj tip ljudi koji, ako ih nazovete kasno u noć, odmah pomisli da se nešto loše dogodilo.
Tog petka poslije posla, krenuo sam do njene kuće. Bio sam jako nervozan. Kada sam stigao ispred kuće primijetio sam da je i ona bila malo nervozna zbog našeg izlaska. Imala je lijepu frizuru i nosila je haljinu koju je nosila na nekoj od njenih godišnjica braka. Imala je širok osmijeh koji je zračio anđeoskim sjajem.
“Rekla sam svojim prijateljicama da izlazim sa svojim sinom i sve su bile impresionirane. Jedva čekaju da im ispričam kako je prošlo”, rekla je u dahu.
Izašli smo u vrlo lijep restoran, ne previše elegantan, ali s jako lijepim ambijentom. Dok smo ulazili, majka me uzela pod ruku. Sjeli smo i ja sam počeo čitati jelovnik, ona je zbog lošeg vida mogla čitati samo velika slova. Čitajući, podigao sam pogled i primijetio da me majka gleda. Nostalgičan osmijeh pojavio joj se na usnama.
Ehhh, a nekada sam ja tebi čitala jelovnik kad si bio mali”, rekla je.
“Dobro, onda je vrijeme da se opustiš i da ti uzvratim uslugu”, odgovorio sam.
Tijekom večere vodili smo sasvim običan razgovor dotaknuvši se i nekih zajedničkih doživljaja. I toliko smo se zanijeli u razgovor da smo i zaboravili na film.
Kada sam je navečer odvezao kući rekla mi je :”Izaći ćemo opet, ali samo pod uvjetom da ja tebe izvedem”.
Složio sam se…
“Kakav je bio izlazak?”, upitala me supruga kad sam stigao kući.
“Vrlo, vrlo lijep. Mnogo bolje nego što sam očekivao”, odgovorio sam.
Nekoliko dana kasnije, moja majka je umrla od srčanog udara. Dogodilo se sve tako iznenada da nisam imao priliku pomoći joj. Nakon određenog vremena, primio sam kuvertu s priznanicom od restorana u kojem smo bili. Unutra je na jednoj cedulji bilo napisano: ‘Platila sam ovaj račun unaprijed. Nisam bila sigurna hoću li i ja biti prisutna, no svejedno, platila sam večeru za dvoje, tebe i tvoju suprugu.
NIKAD NEĆEŠ ZNATI KOLIKO MI JE ZNAČILA ONA NOĆ. VOLIM TE, SINE.’
Tog trenutka sam shvatio važnost riječi: “VOLIM TE”. I važnost vremena koje odvojimo za one koje volimo.
Vrijeme je postalo novac i često zbog vremena ne stižemo pokazati svima koje volimo koliko nam znače u našim životima.
Nakon 21 godine braka moja žena je poželjela da izvedem drugu ženu na večeru i u kino! Rekla mi je, ‘Volim te, ali znam da te i ova žena voli možda i više od mene i da bi rado provela neko vrijeme s tobom.’
Ta druga žena bila je moja majka. Bila je udovica već 19 godina. Ipak zbog previše obaveza i zbog troje djece, nisam bio u mogućnosti viđati je često. Poslušao sam suprugu i te iste noći sam nazvao svoju majku i pozvao je da izađemo na večeru, a poslije i u kino.
“Što nije u redu sine, jesi li dobro?!”, uzvratila je pitanjem. Moja majka onaj tip ljudi koji, ako ih nazovete kasno u noć, odmah pomisli da se nešto loše dogodilo.
Tog petka poslije posla, krenuo sam do njene kuće. Bio sam jako nervozan. Kada sam stigao ispred kuće primijetio sam da je i ona bila malo nervozna zbog našeg izlaska. Imala je lijepu frizuru i nosila je haljinu koju je nosila na nekoj od njenih godišnjica braka. Imala je širok osmijeh koji je zračio anđeoskim sjajem.
“Rekla sam svojim prijateljicama da izlazim sa svojim sinom i sve su bile impresionirane. Jedva čekaju da im ispričam kako je prošlo”, rekla je u dahu.
Izašli smo u vrlo lijep restoran, ne previše elegantan, ali s jako lijepim ambijentom. Dok smo ulazili, majka me uzela pod ruku. Sjeli smo i ja sam počeo čitati jelovnik, ona je zbog lošeg vida mogla čitati samo velika slova. Čitajući, podigao sam pogled i primijetio da me majka gleda. Nostalgičan osmijeh pojavio joj se na usnama.
Ehhh, a nekada sam ja tebi čitala jelovnik kad si bio mali”, rekla je.
“Dobro, onda je vrijeme da se opustiš i da ti uzvratim uslugu”, odgovorio sam.
Tijekom večere vodili smo sasvim običan razgovor dotaknuvši se i nekih zajedničkih doživljaja. I toliko smo se zanijeli u razgovor da smo i zaboravili na film.
Kada sam je navečer odvezao kući rekla mi je :”Izaći ćemo opet, ali samo pod uvjetom da ja tebe izvedem”.
Složio sam se…
“Kakav je bio izlazak?”, upitala me supruga kad sam stigao kući.
“Vrlo, vrlo lijep. Mnogo bolje nego što sam očekivao”, odgovorio sam.
Nekoliko dana kasnije, moja majka je umrla od srčanog udara. Dogodilo se sve tako iznenada da nisam imao priliku pomoći joj. Nakon određenog vremena, primio sam kuvertu s priznanicom od restorana u kojem smo bili. Unutra je na jednoj cedulji bilo napisano: ‘Platila sam ovaj račun unaprijed. Nisam bila sigurna hoću li i ja biti prisutna, no svejedno, platila sam večeru za dvoje, tebe i tvoju suprugu.
NIKAD NEĆEŠ ZNATI KOLIKO MI JE ZNAČILA ONA NOĆ. VOLIM TE, SINE.’
Tog trenutka sam shvatio važnost riječi: “VOLIM TE”. I važnost vremena koje odvojimo za one koje volimo.
Ne kužim jel me ljudi trolaju ili šta. Izađem prvi put u 5 god. sa samo kremom za lice na sebi, prvo me šefica turnistike zaustavi u kauflandu i govori i ponavlja kako lijepo izgledam, pa mi po putu do birca, nimalo suptilno, poštar namigne, pa mi u bircu konobarica govori da tako slatko izgledam da me sanja i časti kavom, pa dođem u firmu i boss pita jesam li zaljubljena da baš sjajim. 
- zwarte paard
meni takve stvari cine veliki presing, ma koliko ljudi misle da su dali kompliment. dopizdilo mi...nekada mi dodje da odem na neku terapiju...fkt imam problema s tim...ali sam provalila da kada sam nadrkana nema takvih stvari...Yeci je napisao/la:Ne kužim jel me ljudi trolaju ili šta. Izađem prvi put u 5 god. sa samo kremom za lice na sebi, prvo me šefica turnistike zaustavi u kauflandu i govori i ponavlja kako lijepo izgledam, pa mi po putu do birca, nimalo suptilno, poštar namigne, pa mi u bircu konobarica govori da tako slatko izgledam da me sanja i časti kavom, pa dođem u firmu i boss pita jesam li zaljubljena da baš sjajim.
Update: Izađem pred firmu, random baba mi govori da sam ista mlada Alka Vuica i pokuša nešto nadodat, a druga random govori 'kako si joj to mogla reći, ona je puno ljepša!'
Definitivno više ne izlazim samo s kremom za lice.
Definitivno više ne izlazim samo s kremom za lice.
Pogledah finale pete sezone GOT-a... Još uvijek procesuiram... Odigralo se toliko toga i pobilo se toliko njih koliko se nije u prethodnih devet epizoda i... Naprosto sam zahvala da je barem Daenerys još uvijek glava na ramenima. 
Već dva sata ispijam kavu.. I luv mah job.
pmsasto. fkin flashbacks.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- zwarte paard
kao maksim po diviziji...otprilike.
moderni don quihote...spremam kobilu za borbu protiv elektrovjetrenjaca.
vremena se mijenjaju i bitke postaju sve teze, a gooodine....gooodine stizu...
mislim da mi se vraca dobro raspolozenje, sasvim preplaseno...ali se vraca...mic po mic...
moderni don quihote...spremam kobilu za borbu protiv elektrovjetrenjaca.
vremena se mijenjaju i bitke postaju sve teze, a gooodine....gooodine stizu...
mislim da mi se vraca dobro raspolozenje, sasvim preplaseno...ali se vraca...mic po mic...
- zwarte paard
QUIXOTE ...dislaksija...mora da je dislaksija...
jesus...
jesus...
Trenutno sam živčana jer sam pala ispit i jer je današnja potraga za stanom završila bezuspješno
Umorna sam dovoljno da mi kad večeras legnem operirate slijepo crijevo bez da se probudim.. 
- zwarte paard
super...
saljem ja postu u grobilje i lijepo stigne na odrediste.ljudi mi vrate ovjerene ugovore.
i tako opet ja saljem postu u grobilje i opet isto...sve stima
medjutim grobilje ne postoji, postoji gorobilje...
grobilje- kao groblje
gorobilje- kao gorko bilje...
poprilicna razlika...poooprilicna.
saljem ja postu u grobilje i lijepo stigne na odrediste.ljudi mi vrate ovjerene ugovore.
i tako opet ja saljem postu u grobilje i opet isto...sve stima
medjutim grobilje ne postoji, postoji gorobilje...
grobilje- kao groblje
gorobilje- kao gorko bilje...
poprilicna razlika...poooprilicna.
Panikica me, ali zatomljujem to u sebi jer me sram.. 
Ne mogu zaspat jer me stomak boli. Il je PMS il je burger koji je cimerica napravila. The jury's still out.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- zwarte paard