Upravo sada...
-
Mia.
- Spol/rod: žensko
- Kontakt:
Re: Upravo sada...
ajme meni.
kakav dan.
rakijarno i nenaspavano sam išla na posao.
vraćam se s dotične stvari, neki deda me udari na zebri jer se ne zna odlučiti kamo će.
baš me po leđima udario.
rekla sam mu prostu stvar i nije mi bilo neugodno.
bicikl mi se pokvario.krivi su ovi gradski jebeni rizoli.
sad čami u gradu.
sama.
opet.
kakav dan.
rakijarno i nenaspavano sam išla na posao.
vraćam se s dotične stvari, neki deda me udari na zebri jer se ne zna odlučiti kamo će.
baš me po leđima udario.
rekla sam mu prostu stvar i nije mi bilo neugodno.
bicikl mi se pokvario.krivi su ovi gradski jebeni rizoli.
sad čami u gradu.
sama.
opet.
Stay tuned.
odmaram...baš super što je petak
Ne da mi se presvuć a i palačinke me čekaju na stolu. Baaaaaaw. First world problems.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
bilo bi prekrasno pojest nesto kuhano i domace. prekrasno.
- jane connor
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
life really sucks right now
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
the same.jane connor je napisao/la:life really sucks right now
- jane connor
- Ja sam: biseksualka
:podrška:call_me je napisao/la:the same.jane connor je napisao/la:life really sucks right now
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
-
divlja.ruza
- Ja sam: lezbijka
nisam vise mogla spavat.. 
- LittleRedRidingHood
- Ja sam: ne želim se identificirati
another day another dollar 
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
-
backspace
-
backspace
neka random prepiska:
ona: jesi se udala?
ona druga: jesam.
žena mi ima skoro 2 metra i 100 kila i ne odobrava dopisivanje s drugim ženama. zadnjih 5 koje su mi se javile tu, više nisu među nama.
predlažem ti da još danas promijeniš ime, sve dokumente i frizuru i potom odeš iz države. možda se izvučeš.
ona opet: Hahaha, necu, ima ja svoju curu
bezopasna sam 
ona druga opet: nisi njoj bezopasna sve dok nisi 2 feet under. a ne misli na seriju.
nakon toga se onoj izgubio svaki trag. a jebiga, ne može reć da nije bila upozorena.
ona: jesi se udala?
ona druga: jesam.
žena mi ima skoro 2 metra i 100 kila i ne odobrava dopisivanje s drugim ženama. zadnjih 5 koje su mi se javile tu, više nisu među nama.
predlažem ti da još danas promijeniš ime, sve dokumente i frizuru i potom odeš iz države. možda se izvučeš.
ona opet: Hahaha, necu, ima ja svoju curu
ona druga opet: nisi njoj bezopasna sve dok nisi 2 feet under. a ne misli na seriju.
nakon toga se onoj izgubio svaki trag. a jebiga, ne može reć da nije bila upozorena.
-
backspace
neću editirat, jer je u originalu kako je gore, ali šest bi gore trebalo ići, 6 (slovima: šest). 
-
backspace
ne želim ni pomisliti da mi monitor odlazi. NI POMISLITI. i da mi to više nisi nikad napravio laptope, ne igramo se tak, dobri smo si i sve.
napumpala svoju jadnu izdušenz gumu , i odo žderat jastoga i grancigule na buzaru... zalit s crnim vinom i uživat u lipom sunčanom ,mirnom danu!
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
jebeni horor

idem radit kokice i istresem staru vrecicu do kraja i otvorim novu da prekrijem dno, pospem malo u lonac i poklopim. i sve super, puca to, siri se miris, sreca u svijetu. i gotovo, maknem s ploce, kad skuzim dvi random bube s krilcima na povrsini sa strane, koprcaju se i djeluju osamuceno. a znam da nema kukaca u kuzini jer znaju da im je bolje da ih nema. pa odakle sad? i naravno prospem novu otvorenu kesicu u posudu i jebena komuna slavi u picku materinu i mnozi se medju kukuruzom
vrecica je bila zatvorena, sta znaci da su bile s kukuruzom od postanka. radi se o kokicama Safran, ako nekog zanima. odvratno. otvorila sam lonac da vidim stanje ispecenih i prva na vrhu ima rastopljenu bubu na sebi 
riga mi se
idem radit kokice i istresem staru vrecicu do kraja i otvorim novu da prekrijem dno, pospem malo u lonac i poklopim. i sve super, puca to, siri se miris, sreca u svijetu. i gotovo, maknem s ploce, kad skuzim dvi random bube s krilcima na povrsini sa strane, koprcaju se i djeluju osamuceno. a znam da nema kukaca u kuzini jer znaju da im je bolje da ih nema. pa odakle sad? i naravno prospem novu otvorenu kesicu u posudu i jebena komuna slavi u picku materinu i mnozi se medju kukuruzom
riga mi se
^jebga
u mene isto belaj u kužini..odlučila sma da ne moram kupovat nutelu neko vrijeme...mislim stvarno kaj je preveć preveć (ovisnost, masne naslage, bla), i dođem kući a u frizideru ćaća ostavio velku nutelu, i domaćice, jedne pogrešne, jedne prave (integral)
pa sad, jel mi ćaća pomaže il odmaže...kužiš
u mene isto belaj u kužini..odlučila sma da ne moram kupovat nutelu neko vrijeme...mislim stvarno kaj je preveć preveć (ovisnost, masne naslage, bla), i dođem kući a u frizideru ćaća ostavio velku nutelu, i domaćice, jedne pogrešne, jedne prave (integral)
pa sad, jel mi ćaća pomaže il odmaže...kužiš
Ručala (?) sam i sad umirem od dosade.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
Dosadno mi je.
Čak ni glupog Dinama nema da nešto gledam. Idem hodati po nasipu.
Dabogda ukinuli pauzu na faksu od sedmog do desetog mjeseca. Koji se kreten toga sjetio.
Čak ni glupog Dinama nema da nešto gledam. Idem hodati po nasipu.
Dabogda ukinuli pauzu na faksu od sedmog do desetog mjeseca. Koji se kreten toga sjetio.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
jaooooo
U utrku za varaždinskoga gradonačelnika uključio se kao nezavisni kandidat akademski glazbenik Ladislav Ilčić, predsjednik GROZD-a

U utrku za varaždinskoga gradonačelnika uključio se kao nezavisni kandidat akademski glazbenik Ladislav Ilčić, predsjednik GROZD-a

...mi se nešto pomotalo u glavi. Zapravo, nije to "sada", traje to već neko vrijeme 

▲ v o l c a n o ▲