Radionica za mame lezbijki, gejeva i biseksualnih osoba
17.12.2009. // četvrtak // 18h // Kontra // Zagreb
Pozivamo mame lezbijki, gejeva i biseksualnih osoba da dođu na druženje i razgovor u Kontru. Podijelite loša i dobra iskustva, kako ste se osjećale kada vam se sin/kćer outala/o, kako se nosite s reakcijama okoline i kako se osjećate prolazeći kroz vaše outanje okolini, što biste poručile ostalim roditeljima, koja pitanja i strahovi vas muče.. Neka vaša iskustva budu ispričana, razmijenjena i podržana. Možda vaše iskustvo ohrabri neku mamu i nečija priča potakne vaša razmišljanja. Dođite da pričamo, dijelimo i ohrabrujemo se u sigurnom prostoru.
Radionicu moderira psihologinja Iva Žegura.
Na radionici ćemo podijeliti informativne materijale (leci, brošure, knjige).
Molimo zainteresirane mame da se prijave na slijedeće kontakte: savjetovaliste@kontra.hr, 091 457 33 72 i 098 420 942.
Radionica za mame lezbijki,gejeva&biseksualnih osoba
- LB Savjetovaliste
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
-
call_me_not
- LB Savjetovaliste
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
u kontaktu smo sa šest mama koje dolaze na radionice i grupe podrške; ponekad dođu sve, ponekad ne..
no, ima mama koje još ne žele doći u grupu ali traže informacije.. dolaze na individualno savjetovanje ili im šaljemo materijale (letke, brošure, knjige...)
interes postoji, nije masovan ali doći će i taj dan.. : )
ako imate ili znate koju zainteresiranu mamu, javite!
nadam se da je odgovor dovoljno egzaktan (i začinjen tekar prstohvatom opisivanja:)

no, ima mama koje još ne žele doći u grupu ali traže informacije.. dolaze na individualno savjetovanje ili im šaljemo materijale (letke, brošure, knjige...)
interes postoji, nije masovan ali doći će i taj dan.. : )
ako imate ili znate koju zainteresiranu mamu, javite!
nadam se da je odgovor dovoljno egzaktan (i začinjen tekar prstohvatom opisivanja:)
call_me_not je napisao/la:dajte pliz nakon dogadjanja stavite broj roditelja koji se pojavio. ako moze brojkom, ne opisno.