al nisam skuzila da je f2m
bit ce jer su mi promakle prve minute, predstavljanje i to
problem je manje u osobama koje su transkurcpalc koliko u ostalim ljudima koji silom zele da se svi odmah i sad definiraju.vision-zlavjestica je napisao/la:pa vjerujem ti..tj. moja logika je tako i postavila tu jednadzhbu..aaali...svejedno..oni u tom dokumentarcu su o sebi govorili kao o lezbijkama..100% ..hebemu..pa dobro chujem..josh uvijek...ee a to ..moja logika nije mogla kao takvo prihvatit..jer..jednostavno je..ako si mushko..i palish na zene..onda si hetero..p.m.
ali..zbog svega toga..znate kak je ispao dokumentarac..????
ispalo je to tako..kao da rade pizdariju od sebe..pizdariju i komediju..joooj.mi smo jaaako drugachiji ..mi smo em transkurcpalc..em smo lezbe..em smo neshvacheni..em su me starci maltretirali..em okolina emkurcpalc..
i..sve to samo zbog te spike oko orjentacije.
sorry..
uuu heebote..toliko si cool..da samo frajer mozhesh bit..infinity je napisao/la:ja nemam strpljenja..sorry.. hehe...
malo proguglaj, sve ćeš saznat..
vision-zlavjestica je napisao/la:
svi smo mi transrodni jako cesto samo ne razmisljamo na taj nacin o tome. npr. to sto nosis farmerice prije 50 godina je bilo nezamislivo i nemoguce. na razne nacine uklonjene su rodne razlicitosti......ali, odgovor na tvoje pitanje-ja sam bioloski zena i ugodno mi je u mom tijeluvas dvoje..koko i infinity...ako sam dobro shvatila..vas dvoje spadate u tu skupinu transkurcpal ( zezam se..fakat ne mislim nisht uvredljivo..neg..jednostavno..ne znam jeste li transrodni ili transexualni i/ili ukojoj ste fazi )..
citala si negdje? iz kojih izvora i koliko su ti izvori relevantni? nisam biologinja i vjerovatno neko ko se bavi time moze dati bolji odgovor. imam jednu publikaciju u kojoj bas mislim ima tekst o tome, pa kad procitam javim se. genetski muskarac je XY, a kako to utjece na spolne organe i na percepciju sebe, na kemiju u organizmu , ne znambash shto se gena tiche....jer..chitala sam negdje..da postoje sluchajevi..da osoba izgleda i osjecha se poput zhene ..a da je genetski 100% mushkarac..
stvarno ne znam :?imali to ikakve veze sa ovim vashim sluchajem..i..iako nema bash u potpunosti..dali ipak pomankanje..ili vishak mushkih/zhenskih spolnih hormona/gena..ima veze sa tim....hm.jel to poremechaj..ili shto??
super je sto se zanimas i sto pitas. hvala tebi na tome+ sorry na ovoliko prostora...mislim da ih nisam toliko izgovorila u svom ..kompletnom crol stazhu...sorry.