bisexualke

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
cvetka
nerealizirani potencijal
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la cvetka » 30 sij 2007 12:30

fala :)

al nisam skuzila da je f2m :o
bit ce jer su mi promakle prve minute, predstavljanje i to :roll:
my only fear of death is coming back reincarnated...

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 30 sij 2007 12:31

vision-zlavjestica je napisao/la:pa vjerujem ti..tj. moja logika je tako i postavila tu jednadzhbu..aaali...svejedno..oni u tom dokumentarcu su o sebi govorili kao o lezbijkama..100% ..hebemu..pa dobro chujem..josh uvijek...ee a to ..moja logika nije mogla kao takvo prihvatit..jer..jednostavno je..ako si mushko..i palish na zene..onda si hetero..p.m.

ali..zbog svega toga..znate kak je ispao dokumentarac..????
ispalo je to tako..kao da rade pizdariju od sebe..pizdariju i komediju..joooj.mi smo jaaako drugachiji ..mi smo em transkurcpalc..em smo lezbe..em smo neshvacheni..em su me starci maltretirali..em okolina emkurcpalc..
i..sve to samo zbog te spike oko orjentacije.
sorry..

problem je manje u osobama koje su transkurcpalc koliko u ostalim ljudima koji silom zele da se svi odmah i sad definiraju.
(tu ne mislim na tebe osobno vec govorim opcenito, a tvoj post sam samo uzela kao uvod. da ne bi bilo nekih uvreda)
zaista, ne mora nam sve biti jasno, niti mozemo uci u neciju kozu da bismo shvatili kako se osjeca, niti nam svatko mora "sjesti" u neki kalup, niti kalupa ima dovoljno za sve moguce varijante.
a ne znam ni kada je logika imala veze sa stvarnim zivotom. barem mojim.

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 31 sij 2007 05:28

imam josh jedno pitanje..hebga..jednostavno se nametnulo samo od sebe..paaa..ono..ak mi mozhete odgovoriti.
vas dvoje..koko i infinity...ako sam dobro shvatila..vas dvoje spadate u tu skupinu transkurcpal ( zezam se..fakat ne mislim nisht uvredljivo..neg..jednostavno..ne znam jeste li transrodni ili transexualni i/ili ukojoj ste fazi )..ee pa onda pitanje za vas..genetski..jeste li vi chist zhene??? bash shto se gena tiche....jer..chitala sam negdje..da postoje sluchajevi..da osoba izgleda i osjecha se poput zhene ..a da je genetski 100% mushkarac..paa....na tragu toga je i moje pitanje..imali to ikakve veze sa ovim vashim sluchajem..i..iako nema bash u potpunosti..dali ipak pomankanje..ili vishak mushkih/zhenskih spolnih hormona/gena..ima veze sa tim....hm.jel to poremechaj..ili shto??

sorry..ne zhelim nikoga uvrijediti..neg...velim..ak sam vech pitala ovo shto mi nije bilo jasno...onda..kad vech imam priliku..da mi se sve komplet razjasni..mislim...shto se toga tiche..
ok?? dakle..nikoga ne podhebavam/zahebavam/prcam/drkam..i slichno

+ sorry na ovoliko prostora...mislim da ih nisam toliko izgovorila u svom ..kompletnom crol stazhu...sorry.

a vama..koko& infinity..unaprijed hvala na odgovorima + strpljenju..
hvala..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

infinity

Post Postao/la infinity » 31 sij 2007 18:29

ja nemam strpljenja.. :) sorry.. hehe...

malo proguglaj, sve ćeš saznat..

nika331

Post Postao/la nika331 » 03 vel 2007 17:07

KoKo :thumbup:
a taj strah od bisexualaca?!!?? hahaha. razmišljate ko ljudi s panikom u očima i namjerama i-wanna-settle-down-for-good kućanice. a svi znamo da takvu sigurnost nitko ne može garantirati, ni heteroseksualci među sobom, niti pederi, lezbe, bipsići i svi ostali. a taj razlog da ćete bipsićka ostavit zbog drugog spola je isto ko da te ostavi jer si prestala prat zube, samo si umišljamo da će nas bolit više jer NEMAMO KURCA DA PARIRAMO , JEL ??!!?? i što - brak je društveno prihvatljiviji od gej-lezbo-trans partnerstva, djeca su jaako poželjna i opet se vraćamo na staru priču da jaako zavidimo strejterima što imaju lakše načine da dođu do svega toga. povraća mi se od vaših maloumnih razmišljanja. neki ovdje previše gledaju l-word.
from my cold blooded hands!

cranberrie nk

Post Postao/la cranberrie nk » 03 vel 2007 18:50

ja se cesto predomisljam, cesto mi se sviđaju malo jedni pa drugi zbog cega nekad ni sama sebi ne vjerujem. kao da mi uvijek nesto fali.. :cry: :wink: ipak, bas zbog toga, upustam se u nesto samo ako sam sto posto sigurna. meni se drasticno smanjio broj ljudi koji mi se sviđa otkad mi se sviđaju oba spola.
zato definitivno za sebe mogu reci da, iako sam biseksualka, nisam promiskuitetna - prije 2 godine sam bila sa zadnjim deckom, a od tada jos samo s 1 curom, sto je zavrsilo prije 6 mj.

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 03 vel 2007 22:31

infinity je napisao/la:ja nemam strpljenja.. :) sorry.. hehe...

malo proguglaj, sve ćeš saznat..
uuu heebote..toliko si cool..da samo frajer mozhesh bit..

cccccccc

ne kuzhim zashto mi ne odgovorite...osim..ak nisam ( sluchajno ) ..shto se veli.."zhivac pogodila"..

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 03 vel 2007 22:35

+.. da sve ono shto znam..i shto me interesira..sakupljam na nachin googlanja....ccccccc ..mogla sam komotno i pravo zavrshit..
ali.. kada vech imam priliku neshto saznati/nauchiti..iz 1. ruke..a ne ischitavajuchi raznorazne teorije ..hebga..uvijek biram ovo 1. ..
ali..ebga...ak mislite da podhebavam...onda sorry...ali..fakat mi nije bila namjera nikoga..nit vrijedjat..a josh manje podhebavat..

a ti ..infinity..bogami cherce...brzo strpljenje gubish...

Koko

Post Postao/la Koko » 04 vel 2007 06:41

vision-zlavjestica je napisao/la:
vas dvoje..koko i infinity...ako sam dobro shvatila..vas dvoje spadate u tu skupinu transkurcpal ( zezam se..fakat ne mislim nisht uvredljivo..neg..jednostavno..ne znam jeste li transrodni ili transexualni i/ili ukojoj ste fazi )..
svi smo mi transrodni jako cesto samo ne razmisljamo na taj nacin o tome. npr. to sto nosis farmerice prije 50 godina je bilo nezamislivo i nemoguce. na razne nacine uklonjene su rodne razlicitosti......ali, odgovor na tvoje pitanje-ja sam bioloski zena i ugodno mi je u mom tijelu :) :wink:
bash shto se gena tiche....jer..chitala sam negdje..da postoje sluchajevi..da osoba izgleda i osjecha se poput zhene ..a da je genetski 100% mushkarac..
citala si negdje? iz kojih izvora i koliko su ti izvori relevantni? nisam biologinja i vjerovatno neko ko se bavi time moze dati bolji odgovor. imam jednu publikaciju u kojoj bas mislim ima tekst o tome, pa kad procitam javim se. genetski muskarac je XY, a kako to utjece na spolne organe i na percepciju sebe, na kemiju u organizmu , ne znam
imali to ikakve veze sa ovim vashim sluchajem..i..iako nema bash u potpunosti..dali ipak pomankanje..ili vishak mushkih/zhenskih spolnih hormona/gena..ima veze sa tim....hm.jel to poremechaj..ili shto??
stvarno ne znam :?

+ sorry na ovoliko prostora...mislim da ih nisam toliko izgovorila u svom ..kompletnom crol stazhu...sorry.
super je sto se zanimas i sto pitas. hvala tebi na tome :) a zao mi je jer ti ne mogu ponuditi sve odgovore.

superstar

Post Postao/la superstar » 21 vel 2007 23:16

jao s čime vi razbijate glave...

kako bi izbjegla nepotrebno definiranje, o kojem možemo filozofirat do beskraja...za sebe ću reć da sam aseksualna,pa vi to shvatite kako želite...

neznam zašto je to toliko bitno kad ni vi svi nemate pojma što će bit s vama za 10, 15 godina ili sutra...

pa može vas ujutro tramvaj zgazit ili whatever..i bit ćete samo mrtvi,a ne mrtva lezbijka ili mrtva bipsićka...

u ćem je problem, live & let others live ...jebala vas seksualna orjentacija...
+++++++++++++++++++
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..

mayflower!

Post Postao/la mayflower! » 25 vel 2007 21:00

ako je baš tako, zašto se onda ti imaš potrebu definirati? od nekih se stvari ne može pobjeći pa je iluziorno pokušavati

superstar

Post Postao/la superstar » 03 ožu 2007 19:58

nemam potrebu... natjerali su me ... :) ;)

ljubim vas sve pametne!!!! :P
+++++++++++++++++++
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..

Odgovorite