QUEER 2 QUEER spring edition – Queerometar!

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Odgovorite
lelandali
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

QUEER 2 QUEER spring edition – Queerometar!

Post Postao/la lelandali » 10 tra 2012 12:17

Nakon poduljeg zimskog sna Queer2Queer ekipa nastavlja s radionicama. A pošto nam nikad nisu bile jasne one fraze o „manje je više“, „zlatna sredina“, „važno je imati mjeru“ bla bla, nakon duge pauze najavljujemo vam odmah čak 4 radionice! Vidimo se

QUEEROMETAR
Kada: 15.04.2012., 19h
Gdje: Medika, Infoshop

Sigurno te je do sada netko već pitao „Jesi li queer?“. Ali kladimo se da te nitko nije pitao „Koliko si queer?“. E pa mi ćemo :) Isto tako, sigurno su te bezbroj puta pitali jesi li homo ili bi ili hetero ili... ponudili da zaokružiš jesi li muško ili žensko, da odrediš svoju narodnost, vjersku pripadnost... visinu, težinu, boju očiju, dob... bezbroj je karakteristika na temelju kojih te netko nekad stavio u neku kategoriji... ili ti njih :) I sve bi to bilo ok da nas na temelju tih istih kategorija stalno ne diskriminiraju, procjenjuju, podilaze nam ili nas vrijeđaju, da nam one nisu ulaznica ili kočnica na našim životnim putevima... Da bogatije nije vrednije, da mlađe nije i ljepše, da hrvatsko nije bolje (oops, najbolje), da muško nije jače ili hetero normalnije. Dođite stoga zajedno s nama razbiti te identitete koje nam stalno serviraju i počnite gledati svijet kroz queer naočale! :)

Vidimo se!
:kokice:

15.4.2012. QUEEROMETAR (Q2Q za napredne)
6.5.2012. COMING OUT - NA VAGI IZMEĐU DOSTOJANSTVA I IZLOŽENOSTI (Q2Q za početnike/ice)
20.5.2012. TRANSFOBIJA MEĐU LGB OSOBAMA (Q2Q za napredne)
10.6.2012. U SUSRET PRAJDU (Q2Q za početnike/ice)

Odgovorite