Ja bi tebe voljela upoznaticall_me_slut je napisao/la:voljela bih upoznat jasamocitam. receno mi je da smo se vec upoznali. but still
CroL Party v.8.0
-
call_me_not
- nimfomanka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- nephthis_st
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
-
jasamocitam
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
pitanje: tko organizira taj party???
tko je u organizacijskom odboru..ili shto..kako vech???
obzirom da ne pohodim te vashe partije i bla bla bla..a koristim forum..paaa..eto..oduzhila bi vam se...tako da vam..npr. poshaljem par boca medice i/ili biske..ako smijete to tamo tochiti..jer..nisu sluzhbeno flashirane..tj. nemaju markice.kao svo alk. piche u hrvatskoj.paa..eto..aaaako smijete & zhelite to uzesti..kao moj dar vama..ja bi se dogovorila sa nekim..kako da vam to poshaljem..busom ili kako vech..zato mi treba netko iz organizacije partija..
hvala..
obzirom da ne pohodim te vashe partije i bla bla bla..a koristim forum..paaa..eto..oduzhila bi vam se...tako da vam..npr. poshaljem par boca medice i/ili biske..ako smijete to tamo tochiti..jer..nisu sluzhbeno flashirane..tj. nemaju markice.kao svo alk. piche u hrvatskoj.paa..eto..aaaako smijete & zhelite to uzesti..kao moj dar vama..ja bi se dogovorila sa nekim..kako da vam to poshaljem..busom ili kako vech..zato mi treba netko iz organizacije partija..
hvala..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
jasamocitam
nekak mi se cini najjednostavnije da to sama doneses...vision-zlavjestica je napisao/la:pitanje: tko organizira taj party???
hvala..
- nimfomanka
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
jasamochitam..kompa..ali ja sam ti iz pule..zhivim..radim..opstajem..u Puli..to ti je gradich u istri..malo juzhnije od Vodnjana i jugoistochno od Fazhane & Briona..
bea.zarre..paa...u tome i je jedini problem..shto se moram sa nekim dogovoriti..kako da poshaljem..i,,recimo da i poshaljem npr. busom..netko to treba pokupiti..kuzhish?? dakle.."samo ti poshalji"..nije bash samo..
dodushe,,skontala sam kasnije da sam pobrkala malo datume..i da ima mjesec dana do tada..aaali..svejedno..ipak treba dogovorit.
poslala bi 4 litre..eee samo ne znam dali 2-2 ili 3-1 za medicu..jer..kontam da to ekipa vishe voli..
+ ostaje pitanje..dali che vam dopustiti da si tochite svoju cugu..tj. tu medicu/bisku..paaa..ako mi tko mozhe to odgovoriti..
eto..
bea.zarre..paa...u tome i je jedini problem..shto se moram sa nekim dogovoriti..kako da poshaljem..i,,recimo da i poshaljem npr. busom..netko to treba pokupiti..kuzhish?? dakle.."samo ti poshalji"..nije bash samo..
dodushe,,skontala sam kasnije da sam pobrkala malo datume..i da ima mjesec dana do tada..aaali..svejedno..ipak treba dogovorit.
poslala bi 4 litre..eee samo ne znam dali 2-2 ili 3-1 za medicu..jer..kontam da to ekipa vishe voli..
+ ostaje pitanje..dali che vam dopustiti da si tochite svoju cugu..tj. tu medicu/bisku..paaa..ako mi tko mozhe to odgovoriti..
eto..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
Zita
jesi ikad vidjela da je netko lezbijku uspio udaljit od njenog alkohola?vision-zlavjestica je napisao/la: + ostaje pitanje..dali che vam dopustiti da si tochite svoju cugu..tj. tu medicu/bisku..paaa..ako mi tko mozhe to odgovoriti..
eto..
tak da to nije nikakav problem
-
jabooka
Vision da ja dolazim na taj party.... ja bi ih osobno preuzela....ovak nist od toga.....ali gesta ti je stvarno prekrasna.
Zivjele sve koje cete se nazdraviti tim istarskim rakijicama.
Zivjele sve koje cete se nazdraviti tim istarskim rakijicama.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.