G:KOLEKTIV vas poziva na partijanje

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Forum rules
GreenLantern
Objave: 49
Joined: 14 Lip 2011 11:49
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: gej

G:KOLEKTIV vas poziva na partijanje

Postby GreenLantern » 12 Stu 2013 03:02

Image

Drage cure / djevojke / žene,

Došlo je vrijeme da vam otkrijemo detalje oko dugo najavljivanog gay.hr partyja. Bili smo kreativni i smislili ultracool naziv za party – G:KOLEKTIV. Zašto baš G:KOLEKTIV? Zato jer smo svi mi ovdje jedan super kolektiv. Možda ne kao Borg, ali definitivno kao LGBT kolektiv.

Za mjesto događanja odredili smo DRAMATIC Club, a za datum 22.11.2013. Dramatic vam otvara svoja vrata u 23h. Ako dođete prije 00:30h za ulaznicu ćete izdvojiti 15kn, a nakon 00:30h malo više – 25kn.

U klubu će vas dočekati sexy hostovi i hostese, a ako im namignete dobit ćete i piće dobrodošlice, ali samo do 01:00h. Za razgibavanje kukova na plesnom podiju će biti zaduženi nenadmašna Disco Helga, neponovljiva Miss Iconic i nezaboravni K.I.L. Digital.

Za cugu ne brinite, osigurane su akcijske cijene cijelu noć. Lajkajte i komentirajte temu na gay.hr forumu, a deset nasumično odabranih sretnika/ca bit će nagrađeno sa dva besplatna upada na party.

Return to “Druženja, izlasci, putovanja”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest