G:KOLEKTIV SWEET 15

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
GreenLantern
Postovi: 49
Pridružen/a: 14 lip 2011 11:49
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: gej

G:KOLEKTIV SWEET 15

Post Postao/la GreenLantern » 16 tra 2017 12:58

slika


D(r)ame i gospodo!

Ponovo je stiglo to vrijeme u godini za najavu partyja. Vrijeme je da se opet svi skupa malo zabavimo. :dance:

Ovog puta imamo poseban razlog za slavlje: proslavu najrođendanskijeg od svih rođendana - rođendan gay.hr/haer.hr-a, ove naše stranice na kojoj se svi skupa družimo, dramimo, lajkamo, blokiramo, odblokiravamo, komuniciramo i raspravljamo i tako već 15 godina. :grouphug: Da, da, dobro ste pročitali - haer postoji već 15 godina. Toliko dugo da smo zamalo i sami zaboravili na puhanje svjećica. :starac::birthday:

No, da vas ne gnjavimo više uvodom, evo i konkretnih stvari: G:KOLEKTIV HAER SWEET 15 (znamo da je ispravan termin “sweet 16”, ali baš nas briga) proslavit ćemo 21.04. u RUSHu (Savska cesta 120) od 23 sata. Ulaz je 15 kn prije ponoći, odnosno 25 kn nakon ponoći.

Ovaj put moći ćete plesati na 2 stagea. Na HITS* stageu za twerkanje su zadužene DJ MISS ICONIC i DJ DISCO HELGA, dok će vam na TRASH* stageu džonove plesnih cipelica (koje žu-žu-žu-žuljaju) trošiti DJ MARCO COLE. Kako ne bi ostali žedni očekuju vas akcijske cijene pojedine cuge.

P.S. Party je samo za punoljetne osobe (18+).
P.P.S. Nema cajki. *Hits - strana muzika, komercijala / *Trash - 80s, 90s, 00s.

Sretan nam rođendan! :poklon::birthday:

Vidimo se!

Fotke s prošlog partyja pogledajte ovdje: http://bit.ly/2ob8e92

Odgovorite