literetura: povijest likovne umjetnosti
-
dark desire
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U otvorenoj vezi
literetura: povijest likovne umjetnosti
mi moze ne'ko rec kako se knjiga od "jansona" zove? Ak' da, znate mozda i cjenu??
da, je, "history of art", općenito isplati se kupovat engleska izdanja ak dovoljno dobro znaš jezik jer su jeftinija od hrvatskog izdanja koje se kreće oko 800kn (mislim da je oko 500kn u algoritmu trenutno englesko izdanje). premda sam i načula da je došlo i 7. izdanje s dopunama, al sumnjam da je išta bolje od 6og.
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: literetura: povijest likovne umjetnosti
si sigurna da nije crtancica?dark desire je napisao/la:mi moze ne'ko rec kako se knjiga od "jansona" zove?
da, H.W. Janson - History of art oli povijest umjetnosti
1000 i nesto stranica.
nadjes na svakom kiosku.
ex invalid_user
-
dark desire
oo ipak dosta paprena cijena....a koje izdanje da si onda nabavim? Novije?
mmm, cure, znate mozda jos i slucajno teme na koje bi se morala specijalno pripremat ako bi se htjela upisat na graficki fakultet u zg-u??(znam da to pitanje ne pripada bas u ovu kategoriju, ali pase uz knjigu, pa moram pitat
)
mmm, cure, znate mozda jos i slucajno teme na koje bi se morala specijalno pripremat ako bi se htjela upisat na graficki fakultet u zg-u??(znam da to pitanje ne pripada bas u ovu kategoriju, ali pase uz knjigu, pa moram pitat
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
knjiga za koju sam ispalila 1200 kn a da bi nakon nekog vrimena ona bila na snizenju
knjiga ti sad kosta oko 700 kn, sumnjam da je vise i mislim da ti je to jos najnovije izdanje gdje su izbaceni neki odredjeni djelovi.
teme koje bi tribala pripremati.. valjda opcenito povijest umjetnosti od pocetka do kraja - isto ka sta je na prijemnom za dizajn u zg na arhitekturi ili bilo koji takav faks.
sretno...
teme koje bi tribala pripremati.. valjda opcenito povijest umjetnosti od pocetka do kraja - isto ka sta je na prijemnom za dizajn u zg na arhitekturi ili bilo koji takav faks.
sretno...
-
dark desire
umjetnost se ne buba, previše tog ima za pamtit
samo se treba znat na što se više koncentrirat ,a onda one manje važne stvari onda same padnu u opću sliku vremena ( bla bla bla)
osim tog , koliko sam čula, nije preteška umjetnost na prijamnom za grafički, stvarno se bazira na najbitnijim stvarima
samo se treba znat na što se više koncentrirat ,a onda one manje važne stvari onda same padnu u opću sliku vremena ( bla bla bla)
osim tog , koliko sam čula, nije preteška umjetnost na prijamnom za grafički, stvarno se bazira na najbitnijim stvarima
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
- sumrak_zivota
pa...istinu zbori tomboy! nadam se da ti je nivo znanja umjetnosti iz svakog razdoblja toliki da mozes iz te knjge procitati ono najvaznije. ai ako zelis jos detaljnije informacije zasto ne pitas na njihovom forumu? naravno, ako ga imaju
a sigurno da 
a sto se tice kupnje knjige ..ako si u zagrebu zaleti se do filozofskog na nas odsjek.. tamo obicno uvijek netko prodaje jansona pa mozes nabaviti po jos povoljnijoj cijeni!
a sto se tice kupnje knjige ..ako si u zagrebu zaleti se do filozofskog na nas odsjek.. tamo obicno uvijek netko prodaje jansona pa mozes nabaviti po jos povoljnijoj cijeni!
jelda? 
______
______
- sumrak_zivota
- sumrak_zivota
- sumrak_zivota