hvala bogu sto ste ju ubili
- fajtericaa
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
hvala bogu sto ste ju ubili
dragi boze,nikad ti nisam od srca zahvalila sto je Jenny na kraju krepala.
zahvaljujem i scenaristima i glumcima koji su je morali trpiti.
suosjecam sa svima koji su jednako kao ja patili kroz svih 6. sezona dok se konacno netko nije sjetio da je ubije.
zao mi je sto to nije ucinila Shane. ili Alice. ili ja osobno.
i zao mi je kaj nema 7. sezone da konacno uzivam u toj seriji.
al dobro.
ima pravde.
hvala vam svima
zahvaljujem i scenaristima i glumcima koji su je morali trpiti.
suosjecam sa svima koji su jednako kao ja patili kroz svih 6. sezona dok se konacno netko nije sjetio da je ubije.
zao mi je sto to nije ucinila Shane. ili Alice. ili ja osobno.
i zao mi je kaj nema 7. sezone da konacno uzivam u toj seriji.
al dobro.
ima pravde.
hvala vam svima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozitivne vibre
pozitivne vibre
-
Plague
Nikad necu razumijet sto vam to toliko ide na zivce kod Jenny?
Mislim, wtf?
Jadna cura, ko da joj je bilo lako...
Meni je nje bilo zao od pocetka serije.
Bila mi je najdrazi lik, najbolje okarakteriziran, za razliku od ostalih likova koji su bili cisti prototipovi.
I da ne spominjem da ju je Mia Kirshner jebeno odglumila!
Mislim, wtf?
Bila mi je najdrazi lik, najbolje okarakteriziran, za razliku od ostalih likova koji su bili cisti prototipovi.
- fajtericaa
- Status: U braku
- sillmarien
PicajzLa je napisao/la:Nikad necu razumijet sto vam to toliko ide na zivce kod Jenny?
Mislim, wtf?
“Some women can't say the word lesbian... even when their mouth is full of one.”
-
Plague
- Rock Faerie
- Ja sam: ne želim se identificirati
- smailic
Ameli je napisao/la:ni ja...al bi voljela da mi neka bar dvi epizode sprzi na DVD, bar one zadnje..platin, cista radoznalost, jer zbilja nisan nii jednu pogledala
(dobro nisan se ni trudila
)
odi na
www.tv.blinkx.com
sve serije na okupu , pa gledaj do mile volje
- GaMeS
istina, jennyn lik je jedan od bolje razrađenih likova , ali čisto iz razloga jer se malo zadire u njenu psihu. i u početku mi je bila najbolji lik, ali što su sezone iše odmicale to mi je više počela dizat nerve.PicajzLa je napisao/la:Nikad necu razumijet sto vam to toliko ide na zivce kod Jenny?
Mislim, wtf?
glupo mi je uopće šta se serija odvijala na kraju kako se odvijala. mogli su to 100 puta bolje završit. ali dobrooo...bilo je zabavno dok je trajalo.
-
Plague
Istina. Preglupa mi je ta serija i svi njeni likovi, do ti jednog. Glup mi je onaj snob od Bette,GaMeS je napisao/la: glupo mi je uopće šta se serija odvijala na kraju kako se odvijala. mogli su to 100 puta bolje završit.
retardirana kucanica s kiselom facom koja ne moze otvorit usta do normalne mjere - Tina, debilni Max/Moira/neki treci kurac koji je sam sebi kriv sta se jebo s onim tipom [koji btw ne zna glumit] i ostao trudan, mogao je ono slobodno bit on sto pluta u bazenu na kraju, bolio bi me kurac.
Glupa mi je Helena jer ne vodi racuna o svojoj djeci i jer se u zadnjoj sezoni prakticki ispricava Dylan zbog onog "testa". Mislim, koji se kurac imas ispricavat nekom tko te tuzio?! Normalno da joj ne vjerujes, da joj vjerujes bila bi jos guplja nego sta jesi!
Glupa mi je Shane jer je nezrela i debilna i jer se nije potrudila vidjet tog svog malog brata kojeg toliko voli od trenutka kad ga je otac odveo.
Glupa mi je Alice jer je idiot kojem se ne mozes povjerit, jer sve kaze i ponasa se ko da ima 5 godina. I jer je jednostavno iritantna.
Ne bi se cudila da se Jenny ubila. Da sam ja okruzena takvim ljudima i ja bi se ubila. I na kraju krajeva gupa mi je i ona, iako znacajno manje glupa od ostalih.
Zadnja izmjena: Plague, dana/u 13 ruj 2009 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
fora topic:D
meni je mia kirschner predivna i dobro je odglumila takav lik. jenny je zapravo jedan od najkompleksnijih likova koji evoluira na razne načine kroz seriju. iritantno? da, ali interesantno. nije plastična.
s druge strane, lik koji nisam mogla podnijeti je tina. ne znam točno objasniti, ljigava je. ima onaj blago teleći pogled koji mi diže krvni tlak u pm. bette mi se sviđala, ali kroz većinu sezona je dolazila u paketu s tinom pa nisam ni u njoj mogla estetski uživati. tina...EWWW.

meni je mia kirschner predivna i dobro je odglumila takav lik. jenny je zapravo jedan od najkompleksnijih likova koji evoluira na razne načine kroz seriju. iritantno? da, ali interesantno. nije plastična.
s druge strane, lik koji nisam mogla podnijeti je tina. ne znam točno objasniti, ljigava je. ima onaj blago teleći pogled koji mi diže krvni tlak u pm. bette mi se sviđala, ali kroz većinu sezona je dolazila u paketu s tinom pa nisam ni u njoj mogla estetski uživati. tina...EWWW.
-
Plague
Uzela si mi rijec iz ustasatine je napisao/la: s druge strane, lik koji nisam mogla podnijeti je tina. ne znam točno objasniti, ljigava je. ima onaj blago teleći pogled koji mi diže krvni tlak u pm.
Ja nikad nisam bas mogla podnijet Alice. Uzasno mi je bila povrsna i lajava, uvijek bi nesto izbrbljala i ne svida mi se njena faca. Djeluje mi neiskreno.
I jos uvijek se drzim neke sulude ideje u kojoj se Jenny pojavi ziva i zdrava i sve ih sjebe
- GaMeS
PicajzLa je napisao/la:
Ne bi se cudila da se Jenny ubila. Da sam ja okruzena takvim ljudima i ja bi se ubila. I na kraju krajeva gupa mi je i ona, iako znacajno manje glupa od ostalih.
hahahahahaha hilerijus!!!!! hahahah
a ma da. serija je glupa ko k****. meni je dana bila kul. jel se tako piše-dana? ona trenisačica. ma alice mi je kul jer je zabavna. ah ma.
cekam neku drugu seriju.
btw gledaj sugar rush ako nisi. glavna riba je puno zabavnija.
I know, you want the sin without the sinner