Split pride - idete li?

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.

idete li na split pride?

da, bit cu u povorci
4
17%
da, ali cu biti "sa strane" jer mi je bad biti u povorci
6
25%
ne
14
58%

Ukupno glasova: 24

melted_sun
Spol/rod: žensko
Status: U vezi

Re: Split pride - idete li?

Post Postao/la melted_sun » 14 sij 2011 19:57

ma i mene smeta nekad šta živim u okruženju takvih idiota koji misle da je to ka gubavost.smeta me čut takve izjave u svom okruženju.
ne shvaćam zašto većina smatra tuđe opredjeljenje tako osobno.

Plague

Post Postao/la Plague » 14 sij 2011 20:11

melted_sun je napisao/la: ne shvaćam zašto većina smatra tuđe opredjeljenje tako osobno.
za početak, nije to opredjeljenje. nisam se ja jutro probudila i svečano odlučila da ću danas malo biti gej.
ali da, slažem se s tobom u ovome. ni meni nije jasno zašto to tako osobno doživljavaju. uznemire se kad da smo im na licu mjestu gurnuli prst u šupak.
Zadnja izmjena: Plague, dana/u 14 sij 2011 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

pihach
Status: U vezi
Kontakt:

Post Postao/la pihach » 14 sij 2011 20:12

invalid_user je napisao/la:nije me prije diralo, ali nekako sve vise i vise. :/ zao mi je sto zivim u takvom okruzenju.
ak ti je neka utjeha, nije ni u zagrebu nista bolje.
zapravo, sve ovisi u kojim se krugovima kreces.
ja sam okruzena izuzetno liberalnim ljudima jer studiram sociologiju i bavim se socijalnim radom pa je kolegama/icama nekako spontana i prirodna tolerancija i prihvacanje.
ne moze te ne zivcirati jer pljuju po tvom plemenu.
preporucujem ti da ne radis 'scene', pogotovo u takvoj sredini jer neces nista dobiti s tim osim batina.

@dva posta iznad - zato kaj su i sami jednom osjetili nesto prema istome spolu i to zatomili jer im drustvo brani takvo ponasanje. the oldest story... a ima ih i koji su gej (autohomofobni) i izrazavanjem mrznje prema gej populaciji ogradjuju se i uklanjaju mogucnost svojoj ekipici da bi i oni mogli biti gej

call_me
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la call_me » 14 sij 2011 21:20

boze dragi, sta da se radi s tim jednom splitom? :o ponekad mislim da je taj jedan vecinski mentalni sklop naprosto degeneriran i ne vidim mu lijeka.
jer koliko god da sam bila u prajdu u zagrebu, toliko ne bih bila u prajdu u splitu. i pri tome me ne tangiraju bijesni hajdukovi sinovi i ostale primitivcine sta ce se tog dana dopljuvavat po povorci, vec bi me jedino zaustavilo to da bi moje roditelje kolpalo te sekunde na licu mjesta i ne bi izlazili na svjetlo dana odtada pa do ikada, sta im cer marsira po splitu jer ko da nije dovoljno da se inati sa tom bolescu lezbijzma, nego im jos to treba nabijat na nos pred rodbinom, prijateljima i susjedima. nasi bi odnosi bili nepovratno unisteni, a moja potreba pripadanja necem sto je jos uvijek obitelj je jaca od potrebe aktivizma. bit ce da sam supak after all.

komad kruha
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la komad kruha » 14 sij 2011 21:55

call_me je napisao/la:boze dragi, sta da se radi s tim jednom splitom? :o ponekad mislim da je taj jedan vecinski mentalni sklop naprosto degeneriran i ne vidim mu lijeka.
jer koliko god da sam bila u prajdu u zagrebu, toliko ne bih bila u prajdu u splitu. i pri tome me ne tangiraju bijesni hajdukovi sinovi i ostale primitivcine sta ce se tog dana dopljuvavat po povorci, vec bi me jedino zaustavilo to da bi moje roditelje kolpalo te sekunde na licu mjesta i ne bi izlazili na svjetlo dana odtada pa do ikada, sta im cer marsira po splitu jer ko da nije dovoljno da se inati sa tom bolescu lezbijzma, nego im jos to treba nabijat na nos pred rodbinom, prijateljima i susjedima. nasi bi odnosi bili nepovratno unisteni, a moja potreba pripadanja necem sto je jos uvijek obitelj je jaca od potrebe aktivizma. bit ce da sam supak after all.

zapravo nisi, to se zove ljubav.

ot. išla bih da imam neko društvo za to. sama neću ići, dosadno je.
kaj te hiče?

Bash

Post Postao/la Bash » 15 sij 2011 01:40

PicajzLa je napisao/la:a među njima je ta jedna osoba koja kao podržava
let's just say, i ta jedna izjava je malo izvučena iz originala :D
ugl, mislim da Split nije spreman, ali nikad neće ni bit. tamo je još doba iz Malog mista. ja sam za ovakav nagli potez pa da vidimo kako će reagirat usred turističke sezone.

Odgovorite