a na faxu pricam o faxu...
mozda je stvar sta se druzim vec godinama s istom grupom ljudi, a ostale drzim na distanci.ali isto mrzim osjecaj da vodim dva zivota ili svoju curu ljudima s faxa koje sretnem u prolazu predstavljat kao prijateljicu

Mer je napisao/la:Sto se pak tice outanja na poslu - ja sam protiv. Iz jednog jednostavnog razloga: ni meni se moj sef nije outao koga tocno i kako voli seviti. Mozda covjek doma ima kozu, a ja to ne znam, razumijete? To doista jest privatna stvar svakog covjeka! Sto mi radimo izvan radnog vremena, nasa je osobna stvar. A tamo gdje radimo, ako nam je vec stalo do toga da stvorimo i neku karijeru i neko postovanje, onda je ipak primarno da u prvom planu bude upravo to sto radimo i kako to radimo, a ne to s kim zivimo i kakve su nam seksualne preference.
Tamo ionako niste zbog aktivizma, nego zbog para
a sve to stoji kako si napisala.. za nju znaju starci ,frendovi i sad ljudi na poslu ..i boli je briga .no opet joj nije svejedno ..ima svakakvih ljudi, nije to baš tako lako ..inani je napisao/la:Fax sam zavrsila, nigdje ne radim, obitelj zivi daleko, frendova ima posvuda tako da nemam problema s outanjem.![]()
Salu na stranu, ne znam zasto bi uopce nekome bilo bitno s kim sam, ako dobro radim svoj posao, korektna sam prema ostalima, ne zanimaju mi nikakvi tracevi, zasto bi onda njih zanimalo s kim sam ja i zasto bi me samo to moralo odredjivati kao osobu. Da, mlada sam i naivna.Mene isto ne zanima s kim je tko u vezi, s kim se tko sexa, i sta tko radi sam sa sobom i ne procjenjujem ljude prema tome.
Uradih to, ne potpuno...delimično...s tim da to baš i nije bilo autanje...jerbo prepoznajemo se zar ne...._rea_ je napisao/la:Evo, moje pitanje...
zanima me, sto mislite o outanju na poslu?
Tad nekad kad studirah redovno, nisam to uradila..tad čak ne znam ni jesam li bila gej (ne znam ja to i dalje, al nema vezeIli na faksu?
potpisujeminani je napisao/la:Ok, malo sam se nasalila.Znam da to nije lako i da ljudi ne mogu/ne zele prihvatiti nekog tko je razlicit od njih. RH je konzervativna sredina i jos ce nam trebati dosta vremena da prihvatimo neke stvari, a prije toga bi trebali prihvatiti sami sebi jer imamo previsoko misljenje. Sve nam je ok dok se to nas ne tice.
pa nije istina da nemaju veze, jer imaju na tisucu nacina, jer to je jedan zivot.ReaTM je napisao/la: Kontrapitanje bi bilo zašto bi uopće testirala tu tezu i riskirala gubitak posla od kojeg živim? Što bih ja postigla outanjem na radnom mjestu, kad moj privatni život sa poslovnim nema nikakve veze?
ovo zadnje vjerojatno nitko ne misli, to dođe kao one priče o golim guzicama, nabijanju na nos, vrištanju na sav glas, pisanju na čelu itd., dakle ljudi se jednostavno tako ne ponasaju, ali se izmislja da se ponasaju, kak bi se vlastita pozicija ucvrstila.Kad se outaš, osjećaj je oslobađajuć, poletan... sviđa mi se i uvijek mi da novu energiju.
Ali ne pada mi na pamet da to doživljavam kao zadatak ili svoj život kao igricu gdje je svaki "ja sam lezba" usklik dodatni poen.
otkaz bi bio definitivnoi krajnost, ali ovo sto si opisala nakon toga (pitanja, gay klubovi) pa bas i ne.ReaTM je napisao/la:Da, mogla bih dobiti otkaz, ali moglo bi se dogoditi i da se svi otvore i počnu postavljati glupa pitanja, davati previše informacija o sebi, žicati me da izlazimo u gay klubove... ne da mi se ni tu krajnost trpiti.
Bas cudno,ja nisam na takve naletila na pmfu,komaLizistrata je napisao/la:ja odustala od uopće i slične ideje od kada sam naletila na razgovor svojih dragih kolega na svom dragom pmf-u ,a koji je zvučao tipa : "ma sve te pedere i lezbe treba pobit..pa jel to normalno..bla,bla.." i hrpu pozitivnog mumljanja na tu rečenicu.
to su btw najbolji studenti na godini..i btw valjda nam je trećina asistenata gay..pa ti reci...studenti znanosti..
iako da se razumijemo u globalu i nije takva situacija među studentima, valjda sam samo ja potrefila tako divneeee ljude. -.-'
inače su ostali ljudi kojih dosta znam relativno ok, sam kaj ja stvarno nebi htjela riskirati..
Ufff,krivi smjer..ajde moji su svi manje-vise dobri,vi ste neki posebniLizistrata je napisao/la:ma u principu ih fala bogu nema,nego eto ja imala takvu sreću pa upisala valjda baš tu godinu i smjer,štajaznam...
ugl nije ugodno kad s tako nekim slušaš predavanja.. -.-

Jedan je rekao "Ja bi sve te lezbe poubijao!", došlo mi je da ga maznem stolcem u glavu, i kažem: "U samoobrani!".
krizaniceva? zvuce mi poznato ove resetkeNetko tko se penje pod satom na podrumski prozor i zuri kroz rešetke u prolaznike, (nadam se da će jednom neki pas podići nogu, kunem se.) prebalav je da shvati išta van njegovog životnof iskustva od 3 slovca