Upravo sada...
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
idem se bacit u kadu, to me jebeno neopisivo opušta u zadnje virjeme, iako brijem da sam si već odvalila sloj kože konstantnim kupanjima...
nego, morat ću i lagano u krevetac, jerbo imam ispit sutra a ...sasvuim jasna stvar,ne znam kad pa ću dežurat na faksu od 8.jebat ga...
nego, morat ću i lagano u krevetac, jerbo imam ispit sutra a ...sasvuim jasna stvar,ne znam kad pa ću dežurat na faksu od 8.jebat ga...

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
call_me_not
-
weirdo
- cudnovata
i finaly did some serious business!!! faaaaaaaak, dobro je , dobro je. idem 1.7 vodit jednu galeriju u novalju za gro love i radno vrijeme od 10-13 i 20-24. sređen stan u centru, mogu povest još dvoje ljudi. mraaaaaaaak. obožavam starce svojih prijatelja. o-bo-ža-vam

-
call_me_not
ma bravo!!!weirdo je napisao/la:i finaly did some serious business!!! faaaaaaaak, dobro je , dobro je. idem 1.7 vodit jednu galeriju u novalju za gro love i radno vrijeme od 10-13 i 20-24. sređen stan u centru, mogu povest još dvoje ljudi. mraaaaaaaak. obožavam starce svojih prijatelja. o-bo-ža-vam
-
weirdo
- cudnovata
hvala 
pazi samo da se ne skucaš negdje s autom 
a ovo isto zvuči sjajnolana je napisao/la:sam se vratila od mehanicara kud sam odvela svoj mali auto da ga se pregleda nakon 6 mjeseci stajanja i da ga opet vozim!!! jupiiii!!!

-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
Booogami sam se i ja danas naradila..
hmmm..moooglo bi se rech da sam danas...hmm..(po)krenula novo(slijedeche) poglavlje zhivota..
+ sutra idem na sud...okonchati neshto.i konachno..to o/staviti iza sebe..
( mogu samo Boga moliti da ne sretnem nekoga..koga ne zhelim..na sudu...i sve bude superishka..chiiipiijeeehuuu )
hmmm..moooglo bi se rech da sam danas...hmm..(po)krenula novo(slijedeche) poglavlje zhivota..
+ sutra idem na sud...okonchati neshto.i konachno..to o/staviti iza sebe..
( mogu samo Boga moliti da ne sretnem nekoga..koga ne zhelim..na sudu...i sve bude superishka..chiiipiijeeehuuu )
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
- gia-84
- Ja sam: ne želim se identificirati
sam nadrkana ko pas..prvo me otac ispzdia, oko posla...a inace san sama o sebe totalno sjebana, onda mi je majka prigovorila na oblačenje, sto me totalno razjebalo..i usput mi je rekla, ajde moj Lucky Luke, dovedi mi doma Calamiti Jane...
i sad iden na fax, vidit sta je s ovin ispiton..
mislin da ce dan bi fenomenalan...
i sad iden na fax, vidit sta je s ovin ispiton..
mislin da ce dan bi fenomenalan...
-
jabooka
prekinula koegicu u diskusiji recenicom da to uopce ne zelim raspravljati....sad se ljutimo......cujem ju... TUP ...TUP...kako samo udara po tastauri.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
- nimfomanka
-
mayflower!
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
slusham roy orbisona..jedem sladoled sa shtapicha -onaj ledo od chokolade+posut listichima poprzhenih badema...tipkam ovo i chekam buleta-frenda..da mi donese neshto+ mozak na pashu..
samo..kontam kako sutra trebam rano ustati..imam maaasetinu trchanja po raznoraznim obrtnichkm komorama ..uredima za gospodarstvo/turizam...udruzhenjima obrtnika..pa potrazhiti..negdje u hrvatskoj sadnice tkz. zhute lavande..&td...&td..&td...vech vidim da chu u podne ebat m. sebi i svima oko sebe...jer..ak neshto ne podnosim.to je grebena birokracija..uredi..glupachetine koje rade po tim uredima i drzhe se kao da su za doruchak..popushile k. nikom drugom neg Bogu.. ( sorry)
samo..kontam kako sutra trebam rano ustati..imam maaasetinu trchanja po raznoraznim obrtnichkm komorama ..uredima za gospodarstvo/turizam...udruzhenjima obrtnika..pa potrazhiti..negdje u hrvatskoj sadnice tkz. zhute lavande..&td...&td..&td...vech vidim da chu u podne ebat m. sebi i svima oko sebe...jer..ak neshto ne podnosim.to je grebena birokracija..uredi..glupachetine koje rade po tim uredima i drzhe se kao da su za doruchak..popushile k. nikom drugom neg Bogu.. ( sorry)
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
call_me_not
- sumrak_zivota