loriHomofobija u Hrvatskoj danas je opet pokazala zube. Riječka lezbijska udruga Lori ove je subote trebala velikim partyjem proslaviti svoj deseti rođendan u klubu Palach koji je nesretnim spletom okolnosti zatvoren u posljednji čas. Party je nakon toga prebačen u klub Gruw, čiji je novi vlasnik odlučio Loricama otkazati suradnju jer "ne želi započeti svoju karijeru s partyjem takvog sadržaja, jer smatra da mu to stvara loš imidž"!

"Slom živaca je preblag pojam za opisati kako smo se osjećale! Svo naše nagovaranje nije uspjelo. Našle smo se u sto problema, MZ Sunday luv već je sletjela u Hrvatsku, prekratak je rok da nađemo novi prostor, užasno nam je teško što otkazujemo dan prije i jako nam je žao, jer smo se tom partyju radovale zajedno s vama. Sve već imamo organizirano, opremu unajmljenu, brdo troškova i sve pada u vodu… Na kraju, zaista, jako nam je žao da se sve ovo dogodilo, ali to su okolnosti na koje mi ne možemo utjecati", izjavile su i obećale da će uskoro objaviti informacije o novoj lokaciji i vremenu partyja.

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

Ovogodišnja zagrebačka Povorka ponosa najavljena je za 1. lipnja. Organizacijski odbor Povorke

U nedjelju je održana 96. dodjela Oscara koja je protekla u očekivanom tonu – "Oppenheimer" je

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.