Let 3 kod Stankovića

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

lulu

Post Postao/la lulu » 17 pro 2008 00:29

same old story.
scena nam je fakat dosadna.
trebaju se pojaviti neke zbele i pederi da dobijemo nešto novoga

tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 17 pro 2008 13:38

dany je napisao/la:a svi dušebrižnici, kojima su pored svakojakih faca prisutnih na teveu degutantne dvije dlakave guzice, bi trebali dobit onu jednu montipajtonovsku "i fart in your general direction". s još malo let3ovskog "čepa u onoj rupi iza".
...osim što su pajtonovci imali iznimno inteligentan i istančan smisao za humor, za razliku od potonjih.
Zato ih ne treba vrijeđati usporedbom s nekolicinom lokalnih morona čiji su glavni aduti nakurnjaci, čmarovi i pička kurac jebanje štosevi. Strašno šokantno, provokativno i pametno, dosad neviđeno.

obscure_mind
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la obscure_mind » 17 pro 2008 15:47

tamara3 je napisao/la:
dany je napisao/la:a svi dušebrižnici, kojima su pored svakojakih faca prisutnih na teveu degutantne dvije dlakave guzice, bi trebali dobit onu jednu montipajtonovsku "i fart in your general direction". s još malo let3ovskog "čepa u onoj rupi iza".
...osim što su pajtonovci imali iznimno inteligentan i istančan smisao za humor, za razliku od potonjih.
Zato ih ne treba vrijeđati usporedbom s nekolicinom lokalnih morona čiji su glavni aduti nakurnjaci, čmarovi i pička kurac jebanje štosevi. Strašno šokantno, provokativno i pametno, dosad neviđeno.

:thumbup: Upravo tako.
I've seen Normal
It ain't pretty

dany

Post Postao/la dany » 17 pro 2008 17:08

tamara3 je napisao/la:
otkad se citiranje smatra poredbom? ne mi stavljat riječi u usta. :roll:

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 18 pro 2008 12:09

Ne smatra se, ali već sama činjenica da se svi spominju u istoj rečenici i na kraju bivaju udrobljeni zajedno bila je dovoljna da sam jednostavno morala napisati to što već jesam :osica:.

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 18 pro 2008 21:00

..meni osobno su nezanimljivi,a ponajmanje provokativni,ali kod nas su uvijek najbolje prolazile takve,nadasve "inteligentne i duhovite" provokacije,bilo u svrhe kritike ili čiste zabave :roll:..osim tog,taj njihov odlazak u krajnost je postao sam sebi smisao
..a stanković je očito krenuo u provokaciju u njihovom stilu,samim tim što ih je pozvao kao goste,jer je ne moguće da nije bio spreman na njihove moguće ispade..pardon kritiku :roll:
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

moonsorrow

Post Postao/la moonsorrow » 19 pro 2008 19:51

ja nemam nis protiv leta 3. protiv njihove glazbe pogotovo, a ni njih kao takvih, pa ni s cepom u guzici. da, sjajno je kako se zgrazava hrvatska javnost. a ne znam koji se kurac kao stankovic zgrazao. kad zoves njih dvojcu u emisiju, onda znas sta mozes ocekivat. htv je smatrao to "emisijom visokog rizika". osim svega, ko hoce nek gleda, a ko nece, nek demokratski uzme daljinski i okrene program. svakodnevno vidjam na televiziji barem stotinu odurnijih stvari od njihovih guzica. a mislim da je poanta naprosto u tome da je let 3 odlucio da im je pun kurac moralista i raznoraznih etickih dusebriznika i da se sve to pretjerano exponiranje odnosi na ovaj slucaj u varazdinu. i nemrem rec da ih u tome ne podrzavam. ne, nisam narociti fan njihovih guzica, al kakve se sve spodobe pojavljuju na tv-u i kome se sve daje medijski prosto (mamic, gotovcevi, grubnić, prepucavanja politicara i tome slicno), njihove su mi guzice iskreno najmanji problem.

tak je. :) :) :)
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)

Tralala
Kontakt:

Post Postao/la Tralala » 20 pro 2008 01:00

ma meni to izgledalo namješteno, stanković me nervira, neinventivan je i napuhan, strava jedna.
a let 3 su kul, furaju svoju priču pa izvolte.

Uliana

Post Postao/la Uliana » 25 pro 2008 18:37

zgazili su Stankovića..

čitav događaj samo je dokaz konzervativnosti i rigidnosti hrvatskih medija.

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 27 sij 2009 22:32

Okej, i dalje ih ne volim al ovo je genijalno:

http://www.index.hr/xmag/clanak/let-3-t ... 18908.aspx

"Do tada, u prijelaznom periodu, s početkom 15. veljače sve do 1. rujna tražimo da se nedjeljom zabrani rad Katoličkoj crkvi u cijeloj Sloveniji osim u Kliničkom centru Ljubljana. U istom prijelaznom periodu tražimo da subotom Katolička crkva smije raditi samo sa 50 posto kapaciteta, odnosno da ostane djelatno samo šest od 12 apostola. Iz liturgije i svih drugih poslova isključuju se apostoli: Bartolomej, Šimun, Filip, Jakov Zebedejev, Tadej i Toma. U djelatnom sastavu katoličke crkve ostaju apostoli: Andrija, Ivan, Matej, Jakov Alfejev, Šimun Kanaanac i Juda Iskariotski."

:roftl:

noise

Post Postao/la noise » 27 sij 2009 23:52

jaoooo.... :lol: :lol: :lol: :lol:
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

dany

Post Postao/la dany » 28 sij 2009 10:52

:lol:

komentari s indexovog foruma... double :lol:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 28 sij 2009 11:32

jel to su mislio u sloveniji ili u hrvatsko :confused:
:D :D :D

Odgovorite