Let 3 kod Stankovića
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
...osim što su pajtonovci imali iznimno inteligentan i istančan smisao za humor, za razliku od potonjih.dany je napisao/la:a svi dušebrižnici, kojima su pored svakojakih faca prisutnih na teveu degutantne dvije dlakave guzice, bi trebali dobit onu jednu montipajtonovsku "i fart in your general direction". s još malo let3ovskog "čepa u onoj rupi iza".
Zato ih ne treba vrijeđati usporedbom s nekolicinom lokalnih morona čiji su glavni aduti nakurnjaci, čmarovi i pička kurac jebanje štosevi. Strašno šokantno, provokativno i pametno, dosad neviđeno.
- obscure_mind
- Ja sam: lezbijka
tamara3 je napisao/la:...osim što su pajtonovci imali iznimno inteligentan i istančan smisao za humor, za razliku od potonjih.dany je napisao/la:a svi dušebrižnici, kojima su pored svakojakih faca prisutnih na teveu degutantne dvije dlakave guzice, bi trebali dobit onu jednu montipajtonovsku "i fart in your general direction". s još malo let3ovskog "čepa u onoj rupi iza".
Zato ih ne treba vrijeđati usporedbom s nekolicinom lokalnih morona čiji su glavni aduti nakurnjaci, čmarovi i pička kurac jebanje štosevi. Strašno šokantno, provokativno i pametno, dosad neviđeno.
I've seen Normal
It ain't pretty
It ain't pretty
-
dany
otkad se citiranje smatra poredbom? ne mi stavljat riječi u usta.tamara3 je napisao/la:...osim što su pajtonovci imali iznimno inteligentan i istančan smisao za humor, za razliku od potonjih.dany je napisao/la:a svi dušebrižnici, kojima su pored svakojakih faca prisutnih na teveu degutantne dvije dlakave guzice, bi trebali dobit onu jednu montipajtonovsku "i fart in your general direction". s još malo let3ovskog "čepa u onoj rupi iza".
- WIRGINIA WOOLF
..meni osobno su nezanimljivi,a ponajmanje provokativni,ali kod nas su uvijek najbolje prolazile takve,nadasve "inteligentne i duhovite" provokacije,bilo u svrhe kritike ili čiste zabave
..osim tog,taj njihov odlazak u krajnost je postao sam sebi smisao
..a stanković je očito krenuo u provokaciju u njihovom stilu,samim tim što ih je pozvao kao goste,jer je ne moguće da nije bio spreman na njihove moguće ispade..pardon kritiku
..a stanković je očito krenuo u provokaciju u njihovom stilu,samim tim što ih je pozvao kao goste,jer je ne moguće da nije bio spreman na njihove moguće ispade..pardon kritiku
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
-
moonsorrow
ja nemam nis protiv leta 3. protiv njihove glazbe pogotovo, a ni njih kao takvih, pa ni s cepom u guzici. da, sjajno je kako se zgrazava hrvatska javnost. a ne znam koji se kurac kao stankovic zgrazao. kad zoves njih dvojcu u emisiju, onda znas sta mozes ocekivat. htv je smatrao to "emisijom visokog rizika". osim svega, ko hoce nek gleda, a ko nece, nek demokratski uzme daljinski i okrene program. svakodnevno vidjam na televiziji barem stotinu odurnijih stvari od njihovih guzica. a mislim da je poanta naprosto u tome da je let 3 odlucio da im je pun kurac moralista i raznoraznih etickih dusebriznika i da se sve to pretjerano exponiranje odnosi na ovaj slucaj u varazdinu. i nemrem rec da ih u tome ne podrzavam. ne, nisam narociti fan njihovih guzica, al kakve se sve spodobe pojavljuju na tv-u i kome se sve daje medijski prosto (mamic, gotovcevi, grubnić, prepucavanja politicara i tome slicno), njihove su mi guzice iskreno najmanji problem.
tak je.

tak je.
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)
(Satan Panonski)
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Okej, i dalje ih ne volim al ovo je genijalno:
http://www.index.hr/xmag/clanak/let-3-t ... 18908.aspx
"Do tada, u prijelaznom periodu, s početkom 15. veljače sve do 1. rujna tražimo da se nedjeljom zabrani rad Katoličkoj crkvi u cijeloj Sloveniji osim u Kliničkom centru Ljubljana. U istom prijelaznom periodu tražimo da subotom Katolička crkva smije raditi samo sa 50 posto kapaciteta, odnosno da ostane djelatno samo šest od 12 apostola. Iz liturgije i svih drugih poslova isključuju se apostoli: Bartolomej, Šimun, Filip, Jakov Zebedejev, Tadej i Toma. U djelatnom sastavu katoličke crkve ostaju apostoli: Andrija, Ivan, Matej, Jakov Alfejev, Šimun Kanaanac i Juda Iskariotski."

http://www.index.hr/xmag/clanak/let-3-t ... 18908.aspx
"Do tada, u prijelaznom periodu, s početkom 15. veljače sve do 1. rujna tražimo da se nedjeljom zabrani rad Katoličkoj crkvi u cijeloj Sloveniji osim u Kliničkom centru Ljubljana. U istom prijelaznom periodu tražimo da subotom Katolička crkva smije raditi samo sa 50 posto kapaciteta, odnosno da ostane djelatno samo šest od 12 apostola. Iz liturgije i svih drugih poslova isključuju se apostoli: Bartolomej, Šimun, Filip, Jakov Zebedejev, Tadej i Toma. U djelatnom sastavu katoličke crkve ostaju apostoli: Andrija, Ivan, Matej, Jakov Alfejev, Šimun Kanaanac i Juda Iskariotski."