'Svaki homofob je antidemokrat'
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
'Svaki homofob je antidemokrat'
http://www.crolportal.com/site/index.ph ... 8&Itemid=2
Politika i političari najodgovorniji su za stupanj homofobije u nekom društvu, složili su se sudionici današnjeg okruglog stola koji su u povodu Međunarodnog dana borbe protiv homofobije organizirali Vladin Ured za ravnopravnost spolova i udruga Drugi korak - Centar za društvenu integraciju seksualnih i rodnih manjina.
Drugi Korak mobilizira političare - korak naprijed u aktivizmu ili već viđeno...?
Politika i političari najodgovorniji su za stupanj homofobije u nekom društvu, složili su se sudionici današnjeg okruglog stola koji su u povodu Međunarodnog dana borbe protiv homofobije organizirali Vladin Ured za ravnopravnost spolova i udruga Drugi korak - Centar za društvenu integraciju seksualnih i rodnih manjina.
Drugi Korak mobilizira političare - korak naprijed u aktivizmu ili već viđeno...?
-
ow
- necu se registrirati
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
- Kontakt:
Ne znam da li je vec vidjeno, al je nama logicno da mobiliziramo & senzibiliziramo one koji se nalaze u poziciji da donose odluke.
Moje osobno misljenje je da me nitko ne mora voljeti, ali da mi drzava kojoj placam porez mora osigurati prostor za nesmetan zivot i prava koja mi kao gradjanki pripadaju.
A drzavom vladaju politicari
Moje osobno misljenje je da me nitko ne mora voljeti, ali da mi drzava kojoj placam porez mora osigurati prostor za nesmetan zivot i prava koja mi kao gradjanki pripadaju.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
call_me_not
- miracle_of_love
agree 10000%!ow je napisao/la:Ne znam da li je vec vidjeno, al je nama logicno da mobiliziramo & senzibiliziramo one koji se nalaze u poziciji da donose odluke.
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
1. O Zakonima odlucuju politicarisole je napisao/la:Moram reci - ma kakav korak naprijed, samo zakoni to mogu odrediti, jer mozak samo sam sebe moze promijeniti. A, u Hrvatskoj su mozgovi takvi da ne mogu percipirati promjenu.
2. Zakoni propisuju i kazne za nepridrzavanje
3. Kazne (posljedice) itekako utjecu na mozgove
= pravna drzavalana je napisao/la:mozak ne mora percipirat promjenu, ali ce itekako percipirat kad ga opizdis po dzepu. pa ce s vremenom pocet povezivat podatke i doc do toga da ako usere, onda i snosi posljedice.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com