'Svaki homofob je antidemokrat'

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

'Svaki homofob je antidemokrat'

Post Postao/la tamara3 » 17 svi 2007 20:20

http://www.crolportal.com/site/index.ph ... 8&Itemid=2

Politika i političari najodgovorniji su za stupanj homofobije u nekom društvu, složili su se sudionici današnjeg okruglog stola koji su u povodu Međunarodnog dana borbe protiv homofobije organizirali Vladin Ured za ravnopravnost spolova i udruga Drugi korak - Centar za društvenu integraciju seksualnih i rodnih manjina.

Drugi Korak mobilizira političare - korak naprijed u aktivizmu ili već viđeno...?

ow
necu se registrirati
Ja sam: lezbijka
Status: U braku
Kontakt:

Post Postao/la ow » 19 svi 2007 22:19

Ne znam da li je vec vidjeno, al je nama logicno da mobiliziramo & senzibiliziramo one koji se nalaze u poziciji da donose odluke.

Moje osobno misljenje je da me nitko ne mora voljeti, ali da mi drzava kojoj placam porez mora osigurati prostor za nesmetan zivot i prava koja mi kao gradjanki pripadaju.
A drzavom vladaju politicari :)
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 19 svi 2007 22:25

good answer, good target. jebiga, prvo treba ic decision makerima. od njih ovisi sve.
zvir i bestimja.

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 19 svi 2007 23:12

ow je napisao/la: A drzavom vladaju politicari :)
majke mi dok čujem rojsa ili kajina sa svojim ispadima, dođe mi da se izbljuvam... al bilo bi zanimljivo iščeprkati da je netko od njihovih čeljadi gay :D :D
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...

Tam F

Post Postao/la Tam F » 20 svi 2007 00:16

ow je napisao/la: Moje osobno misljenje je da me nitko ne mora voljeti, ali da mi drzava kojoj placam porez mora osigurati prostor za nesmetan zivot i prava koja mi kao gradjanki pripadaju.
sažeto, precizno, pametno i točno :thumbup:
mazohist & truba

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 20 svi 2007 00:19

ow je napisao/la:Ne znam da li je vec vidjeno, al je nama logicno da mobiliziramo & senzibiliziramo one koji se nalaze u poziciji da donose odluke.

Moje osobno misljenje je da me nitko ne mora voljeti, ali da mi drzava kojoj placam porez mora osigurati prostor za nesmetan zivot i prava koja mi kao gradjanki pripadaju.
agree 10000%!

sole

Post Postao/la sole » 21 svi 2007 20:48

Moram reci - ma kakav korak naprijed, samo zakoni to mogu odrediti, jer mozak samo sam sebe moze promijeniti. A, u Hrvatskoj su mozgovi takvi da ne mogu percipirati promjenu.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 21 svi 2007 20:54

mozak ne mora percipirat promjenu, ali ce itekako percipirat kad ga opizdis po dzepu. pa ce s vremenom pocet povezivat podatke i doc do toga da ako usere, onda i snosi posljedice.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 22 svi 2007 06:13

Da.
Ja mislim da bi se Zagrebparking trebao uključiti u borbu protiv homofobije jer njihove represivne metode opaljivanja po džepu donose megauspješne rezultate :cool:.

ow
necu se registrirati
Status: U braku
Kontakt:

Post Postao/la ow » 22 svi 2007 08:55

sole je napisao/la:Moram reci - ma kakav korak naprijed, samo zakoni to mogu odrediti, jer mozak samo sam sebe moze promijeniti. A, u Hrvatskoj su mozgovi takvi da ne mogu percipirati promjenu.
1. O Zakonima odlucuju politicari
2. Zakoni propisuju i kazne za nepridrzavanje
3. Kazne (posljedice) itekako utjecu na mozgove
lana je napisao/la:mozak ne mora percipirat promjenu, ali ce itekako percipirat kad ga opizdis po dzepu. pa ce s vremenom pocet povezivat podatke i doc do toga da ako usere, onda i snosi posljedice.
= pravna drzava :)
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 22 svi 2007 11:24

upravo to! mozda dozivimo...

Odgovorite