Skandal - Stonesi zapalili cigarete na stageu!!!!!!
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Skandal - Stonesi zapalili cigarete na stageu!!!!!!
tportal:
Ni rock and roll nije što je nekada bio, a tome će najbolje posvjedočiti The Rolling Stones koji su zapalili cigarete na svom londonskom koncertu. Problem je što su odlučili pušiti na pozornici tijekom svoje Bigger Bang turneje, što su zabilježili fotografi, pa su upravitelji 02 Arene dobili službeno upozorenje vlasti.
Keith Richards i Ron Wood prekršili su zabranu pušenja te su njihove fotografije s cigaretama u ustima obišle medije.
Vlasnici prostorija u kojima se prekrše takvi zakoni mogu platiti i do 5.000 dolara kazne, piše u zakonu o zabrani pušenja na javnim mjestima, donesenom u Engleskoj 1. srpnja.
Ovog puta londonska dvorana prošla je samo s upozorenjem da se to ne ponovi.
Okej, ako ovo nije fanatični fašistički neopuritanizam najgore vrste, onda ne znam kaj je. Pretjerali su ga big time.
Ni rock and roll nije što je nekada bio, a tome će najbolje posvjedočiti The Rolling Stones koji su zapalili cigarete na svom londonskom koncertu. Problem je što su odlučili pušiti na pozornici tijekom svoje Bigger Bang turneje, što su zabilježili fotografi, pa su upravitelji 02 Arene dobili službeno upozorenje vlasti.
Keith Richards i Ron Wood prekršili su zabranu pušenja te su njihove fotografije s cigaretama u ustima obišle medije.
Vlasnici prostorija u kojima se prekrše takvi zakoni mogu platiti i do 5.000 dolara kazne, piše u zakonu o zabrani pušenja na javnim mjestima, donesenom u Engleskoj 1. srpnja.
Ovog puta londonska dvorana prošla je samo s upozorenjem da se to ne ponovi.
Okej, ako ovo nije fanatični fašistički neopuritanizam najgore vrste, onda ne znam kaj je. Pretjerali su ga big time.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Ja bih se samo poslužila citatom gospođe Monsoon koji nema veze izravno s temom, ali svakako može poslužiti:
Yes, Yes!... Why, oh why, do we pay taxes, hmmm? I mean, just to have bloody parking restrictions- and BUGGERY-UGLY traffic wardens, and BOLLOCKY-pedestrian-BLOODY-crossings?... and those BASTARD railings outside shops windows, making it so difficult so you can't even get in them! I mean, I know they're there to stop stupid people running into the street and killing themselves! But we're not all stupid! We don't all need nurse-maiding. I mean, why not just have a Stupidity Tax? Just tax the stupid people!

Yes, Yes!... Why, oh why, do we pay taxes, hmmm? I mean, just to have bloody parking restrictions- and BUGGERY-UGLY traffic wardens, and BOLLOCKY-pedestrian-BLOODY-crossings?... and those BASTARD railings outside shops windows, making it so difficult so you can't even get in them! I mean, I know they're there to stop stupid people running into the street and killing themselves! But we're not all stupid! We don't all need nurse-maiding. I mean, why not just have a Stupidity Tax? Just tax the stupid people!
-
jabooka
- Ja sam: lezbijka
Sjetila sam se babe koja je zvala u neku radio emisiju i zalila se kako susjedi ispod nje puse na terasi. Pitala je kako da to ona njima zabrani da puse na vlastitoj terasi.
:D
Zabrana pusenja...u pubovima....svasta......pa zna se zasto ljudi idu tamo sigurno ne udisati svjezi planinski zrak....za to postoje planine.
A tek zabrana pusenja u Amsterdamu
Zabrana pusenja...u pubovima....svasta......pa zna se zasto ljudi idu tamo sigurno ne udisati svjezi planinski zrak....za to postoje planine.
A tek zabrana pusenja u Amsterdamu
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
Zita
- nimfomanka
- whatever
Re: Skandal - Stonesi zapalili cigarete na stageu!!!!!!
Jezuš! Kako se samo usuđuju!
Hrpu love su si skupili, pa bi još i pušili!
Bezobraznici jedni! Ma, fuj ih bilo!
Hrpu love su si skupili, pa bi još i pušili!
Bezobraznici jedni! Ma, fuj ih bilo!
Amen.tamara3 je napisao/la:Okej, ako ovo nije fanatični fašistički neopuritanizam najgore vrste, onda ne znam kaj je. Pretjerali su ga big time.
Epizodna uloga.
-
weirdo
- cudnovata
fakat, da, zbilja, ja se slažem. to je totalno skandalozno. pogotovo za stonse koji bi godinama onak' ritualno rasturili pa ako treba i cijeli kat hotela iz čiste dosade ili puke predrogiranosti. fakat mi je za njih čudno da konzumiraju nikotinske štapiće i to pred mladima !!!
.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!