Skandal - Stonesi zapalili cigarete na stageu!!!!!!

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Skandal - Stonesi zapalili cigarete na stageu!!!!!!

Post Postao/la tamara3 » 23 kol 2007 21:12

tportal:

Ni rock and roll nije što je nekada bio, a tome će najbolje posvjedočiti The Rolling Stones koji su zapalili cigarete na svom londonskom koncertu. Problem je što su odlučili pušiti na pozornici tijekom svoje Bigger Bang turneje, što su zabilježili fotografi, pa su upravitelji 02 Arene dobili službeno upozorenje vlasti.
Keith Richards i Ron Wood prekršili su zabranu pušenja te su njihove fotografije s cigaretama u ustima obišle medije.
Vlasnici prostorija u kojima se prekrše takvi zakoni mogu platiti i do 5.000 dolara kazne, piše u zakonu o zabrani pušenja na javnim mjestima, donesenom u Engleskoj 1. srpnja.
Ovog puta londonska dvorana prošla je samo s upozorenjem da se to ne ponovi.

Okej, ako ovo nije fanatični fašistički neopuritanizam najgore vrste, onda ne znam kaj je. Pretjerali su ga big time.

Bubica

Post Postao/la Bubica » 23 kol 2007 21:21

bas tak... jos malo pa ne bumo mogli ni u svojim kucama pusit.... mozda ni prdnut.... :o Jesus!
"she`s covered in vomit and human feaces, thats how i know she needs me!"

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 23 kol 2007 21:28

Sad sam se sjetila... nedavno se vratih s ljetovanja vani pa mi je na um pao jedan restoran u kojem je pušenje zabranjeno na fuckin' terasi. To što 30 metara dalje prolazi 57 automobila u minuti i prdi iz auspuha je manje bitno, al na terasi zapalit... bože sačuvaj.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 23 kol 2007 21:38

ovo za stonese necu ni komentirat.
sto se tice nekih zatvorenih prostora ko sto su mjesta di se jede i sl, iako sam pusac, ZA sam da se zabrani, ali terase... to mi je kretenski.

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 23 kol 2007 21:52

Ja bih se samo poslužila citatom gospođe Monsoon koji nema veze izravno s temom, ali svakako može poslužiti:

Yes, Yes!... Why, oh why, do we pay taxes, hmmm? I mean, just to have bloody parking restrictions- and BUGGERY-UGLY traffic wardens, and BOLLOCKY-pedestrian-BLOODY-crossings?... and those BASTARD railings outside shops windows, making it so difficult so you can't even get in them! I mean, I know they're there to stop stupid people running into the street and killing themselves! But we're not all stupid! We don't all need nurse-maiding. I mean, why not just have a Stupidity Tax? Just tax the stupid people!

:roftl: :roftl: :roftl:

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 23 kol 2007 21:54

obozavam kad si citatna! :D a jos vise volim vidjet citate u zivo! :)

jabooka
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 24 kol 2007 00:10

Sjetila sam se babe koja je zvala u neku radio emisiju i zalila se kako susjedi ispod nje puse na terasi. Pitala je kako da to ona njima zabrani da puse na vlastitoj terasi. :D :D:D

Zabrana pusenja...u pubovima....svasta......pa zna se zasto ljudi idu tamo sigurno ne udisati svjezi planinski zrak....za to postoje planine.
A tek zabrana pusenja u Amsterdamu :roll:
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Zita

Post Postao/la Zita » 24 kol 2007 09:40

glupo mi je al ajd. ak su vec izglasali zaon i ak ce kazniti neu obicnu osobu radi toga onda nek kazne i njih
uostalom da imam tolko para ja bi je zapalila i platila kaznu i nikom nis

ramonche

Post Postao/la ramonche » 24 kol 2007 23:00

reko swasht,di ofaj swijet ide
*whatever tomorrow brings, i'll be there with open arms and open eyes*

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 25 kol 2007 09:43

ja sam za zabranu pušenja u restoranima,jer mi užasno smeta da netko puši dok ja jedem. Al čemu zabrana pušenja na terasama i otvorenim terasama..........ili da ja ne bum mogla nakon cijelog dana doći u kafić, popiti kavu da malo skuopim snage i zapaliti....

whatever

Re: Skandal - Stonesi zapalili cigarete na stageu!!!!!!

Post Postao/la whatever » 25 kol 2007 10:22

Jezuš! Kako se samo usuđuju!
Hrpu love su si skupili, pa bi još i pušili!
Bezobraznici jedni! Ma, fuj ih bilo!
tamara3 je napisao/la:Okej, ako ovo nije fanatični fašistički neopuritanizam najgore vrste, onda ne znam kaj je. Pretjerali su ga big time.
Amen.
Epizodna uloga.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 27 kol 2007 00:38

fakat, da, zbilja, ja se slažem. to je totalno skandalozno. pogotovo za stonse koji bi godinama onak' ritualno rasturili pa ako treba i cijeli kat hotela iz čiste dosade ili puke predrogiranosti. fakat mi je za njih čudno da konzumiraju nikotinske štapiće i to pred mladima !!! :o.
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

Odgovorite