I still think THIS!JaNNa je napisao/la:ljubav je vječna, ali zato sranja iz prethodnih veza te mogu sjebat i zbog njih se možda malo teže odlučiš na novu vezu s nekim, te možda dođeš do situacije da želiš dejtat s više ljudi.
I done THIS!
I still think THIS!JaNNa je napisao/la:ljubav je vječna, ali zato sranja iz prethodnih veza te mogu sjebat i zbog njih se možda malo teže odlučiš na novu vezu s nekim, te možda dođeš do situacije da želiš dejtat s više ljudi.
jes ti cool, jebate ledLady_Stone je napisao/la:@gemini
Imala sam slicnu situaciyu sa likom i curom, ali bile su skroz otvorene karte u svim
smiyerovima osim u yednom. So znali su da deytam s njima u isto vriyeme,
odlucili su se natyecat. On ye vec bio i zaljubljen u mene dok me ona samo
yebat htyela. Medjutim ni yedan ni drugi nisu znali da ih pustam da se skroz
zakvace, a inace su teski karakteri oboye a na krayu sam vec znala da ni on ni ona nece uspyet,
yer sam tada vec s nekim trecim razviyala odnos.
Samo me iznenadilo na sta su zene spremne u natyecanju. Pa muski su mlaka voda
Ooh je napisao/la:nekada mi se ucini da smo u vezi s vise osoba i da je samo pitane vremena kada ce nesto zavrsiti, a nesto zapoceti. i da svaki puta kada si s nekim na kavi,a da postoji ta prisnost je neka vrsta dejta, samo sto odluka da budemo s osobom s kojom jesmo je odabir osobe s kojom ces nesto stvarati. tako da vise dejtova kao da je neminovnost. ne mislim da smo u vezi samo s jednom osobom. osjecamo puno ljudi. tako mi se cini. nije prevara fluid, ogranicavanje postojecih emocija na ubjedjivanje sebe da ne postoje je laganje...ali prepoznavanje toga i unatoc tome ostajanje s osobom koju zelimo jer nam je vazna zbog kojecega je lijepo i cini taj odnos jacim za mogucnost prevare utemeljene u toj podudarnosti za koju mislim da svima postoji s vise ljudi. mislim da visimo na vise dejtova nego sto smo spremni sami sebi priznati.
a visestruka planirana nova upoznavanja s ciljem odabira nekoga od ponudjenih kandidata, meni je djikanski. mada kazu neki da je funkcionalno. ne znam, meni se ne svidja.
JaNNa je napisao/la:meni je baš draga ova tema i baš mi je super to što svi iznosimo svoje različite stavove
i što uviđamo koliko zapravo imam različita razmišljanja o samim pojmovima, te reakcijama i stavovima o postavljenoj tezi.
a posebno mi je draga zbog perioda u kojem je nastala i paralelele sa RL. :sneakybitch:
a joooj. kjuut. hvala. bas lepo!JaNNa je napisao/la:hahahahha! noup! tebi kažem u facu sve kaj imam. nisi ti bilo tko!
peronospora je napisao/la:sve je to lijepo ali kako zaboga nadjete NEKOLIKO ljudi za dejtanje??
ja sam isto imala dojam i jos uvijek ga imam, da tamo negdje ima masu nekih lezbi koje su vaaaaau, seksualno aktivne i uz to potkovane vladajucim stavovima prema tijelu, koje su otvorene. na kraju se meni ispostavilo, da zene koje bi sebi mogle priustiti vise dateova, nalaze na takve konzerve, kojima su one na neki nacin dobre picke. i skuzih da biti dobra picka za date podrazumijeva u stvari jako malo.zenia je napisao/la:peronospora je napisao/la:sve je to lijepo ali kako zaboga nadjete NEKOLIKO ljudi za dejtanje??
To i mene muči od početka ove teme
Mislim netko izvana bi pomislio da je ovaj forum krcat zgodnim uspješnim švalericama
na koje se bacaju sve žene koje prođu kraj njih.
Ne znam jel ja zujim po krivim mjestima, al nekako nisam baš često nalijetala na te slučajeve koje
su potencijalno sposobne ostvariti takvu, hmmm... Popularnost?
mislim da ih ima, ali su cca 10 godina mlađeOoh je napisao/la:
zakljucih, nema takvih bas. sve neki skart koji sere na sva zvona, da prostite. da.
Hurem je napisao/la:Meni bi lutrija bila sada dejtati sa meni kvalitetnom,ugodnom,pametnom,komunikativnom,privlačnom osobom....pogoditi se u žicu i još doživjeti strujni udar
e pa nemam 129 godina majku mu. ma ribe za zeniti, odmah. 19 i super. to je to.Bash je napisao/la:mislim da ih ima, ali su cca 10 godina mlađeOoh je napisao/la:
zakljucih, nema takvih bas. sve neki skart koji sere na sva zvona, da prostite. da.
hoćeš ti biti moja srećka a ja tvoja strugalicaOoh je napisao/la:Hurem je napisao/la:Meni bi lutrija bila sada dejtati sa meni kvalitetnom,ugodnom,pametnom,komunikativnom,privlačnom osobom....pogoditi se u žicu i još doživjeti strujni udar
igraj lotto![]()
znaci, jos mene nisi upoznalaHurem je napisao/la:Meni bi lutrija bila sada dejtati sa meni kvalitetnom,ugodnom,pametnom,komunikativnom,privlačnom osobom....pogoditi se u žicu i još doživjeti strujni udar
jedan patetican odgovor: sastrugalo me je previse da bih mogla donijeti srecuHurem je napisao/la:hoćeš ti biti moja srećka a ja tvoja strugalicaOoh je napisao/la:Hurem je napisao/la:Meni bi lutrija bila sada dejtati sa meni kvalitetnom,ugodnom,pametnom,komunikativnom,privlačnom osobom....pogoditi se u žicu i još doživjeti strujni udar
igraj lotto![]()
![]()
zanemari,pere me umor a tad valjam bedastoće
dobro onda ću te ja zaokružitiOoh je napisao/la:jedan patetican odgovor: sastrugalo me je previse da bih mogla donijeti srecuHurem je napisao/la:hoćeš ti biti moja srećka a ja tvoja strugalicaOoh je napisao/la:Hurem je napisao/la:Meni bi lutrija bila sada dejtati sa meni kvalitetnom,ugodnom,pametnom,komunikativnom,privlačnom osobom....pogoditi se u žicu i još doživjeti strujni udar
igraj lotto![]()
![]()
zanemari,pere me umor a tad valjam bedastoće
jel ovo: hvalite me usta moja?Ooh je napisao/la:jedan patetican odgovor: sastrugalo me je previse da bih mogla donijeti srecu: