meni se cini da fosili imaju tu..."manu".
to valjda dolazi s godinama. cim se pogrbljivanjem spuste za par centimetara u visini, automatski se pojavi i nagon za preguravanjem. ne rzumijem...sta se boje da ce odapeti u redu?!
obicno se na njih ne zderavam jer me ne cuju, pa cemu trositi energiju.
to mi redovno rade kod doktora. ispred mene 2 ljuda, i jos 15 penzica koji "trebaju samo nesto". to nesto se svede da moram uzeti dodatni dan bolovanja da odradim cekanje u redu.
ili recimo u tramvaju. to mi je najmilije.
ja znam da su se rodili prije krista i da nisu upoznati sa zakonima fizike prevec, ali urodena logika kaze da dva fizicka tijela ne mogu biti u isto vrijeme na istom mjestu! ali ne, oni se ipak naseru na ulaz tako da ne mogu izaci. osjecam se ko revorker dok razgrcem celulitne nakupine cesnjovki ispred sebe.
i jedan dan, jedan grob se narivao ispred mene na kiosku tiska. i ja mu samo "napomenem" da ja nisam tu iz puke znatizelje, nego da i ja cekam. rekao je da nije vidio. ali si vidio da ti teta nije vratila 5lp, sunce ti kvazi coravo.
ok, mame s klincima pustam, ako mi djeca nisu antipaticna. ratne invalide ne, jer ih je 90% fejk i ionako imaju previse popusta.
teen balavandere ne podnosim generalno i njih otvoreno vrijedam zbog preguravanja i to obicno baziram uvrede na konto njihovog tena jer im je to slaba tocka

eto...