preko reda

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Billie Deadwilder
Status: Solo

Re: preko reda

Post Postao/la Billie Deadwilder » 06 lip 2012 21:37

Biseksualna Lezbijka je napisao/la:Ako je neka bakica ili dedek u pitanju, isto ne kažem ni napravim ništa, oni će ionak skoro umrijet, nek imaju to malo veselja.
LOL. :giveflower:

OT: Ništa. Uglavnom mi se ne da raspravljati o tome. Neka se izguraju, tko ih jebe.

Jadzia Dax
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Jadzia Dax » 06 lip 2012 21:56

nikad niš ne kažem, samo kipim u sebi ako sam loše volje, a ako sam dobre volje, onda samo slegnem ramenima

melted_sun

Post Postao/la melted_sun » 07 lip 2012 13:12

ajme danas su se u redu za salamu skoro počupale neke žene. ne moš kupit 20deki parizera bez scene.
ja naprimjer najviše mrzim čekati redove u menzi jer čak i tamo stvari funkcioniraju po hercegovačkim rođama. ono sinjaju nekoga svoga u redu pa se njih 5 uvali tu ispred svih i tako nekoliko puta. na kraju čekam pola sata duže jer se njih 20 uvalilo jer znaju nekoga, mi ostali smo idioti šta čekamo. ako se misliš tu uvalit onda tribaš sve nas pitat jel te želimo pustit.vrhunac bezobrazluka. u tim situacijama mi se neda natezat sa seljačinama.nisam često u menzi.da jesam, vjerojatno bi već vrištala na takve

Gost

Post Postao/la Gost » 07 lip 2012 14:57

Ako mi se žuri, onda fino kažem da sam došla prva & the end. Ako ne, onda ljude i propuštam ako npr. ja imam 10 stvari, a oni jednu.
Život je prekratak da budem ogorčena na svakom koraku i da se žestim na svaku malu stvar.

kaktus

Post Postao/la kaktus » 07 lip 2012 16:25

ne sikira me to. posto i ja nekad trazim da me se pusti kad sam u velikoj zurbi.

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 07 lip 2012 16:52

vjerujem da je lakat s razlogom otporan na bol.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Dash

Post Postao/la Dash » 07 lip 2012 22:33

Pustim ljude preko reda ako pitaju.Puštam trudnice i mame s malom djecom.Samo cigare. Bon za mob... i sl.
Ali popizdim na penzionere/erke koji/e mi se uvaljuju preko rada kao da su "malo smušeni, izgubljeni,zamišljeni".

Ja (dreknem): " ALO!!! Niste na redu!!!"
Oni: " Pa nisam znao/la..."
Ja: " A ne niste!!! Bit će da ja ovdje u redu čekam banane, 'e li?! ... " I moj pogled br.1.
Brzo im se spusti tlak...

Hmm..to sam počela činit' u zadnjih par godina.

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 07 lip 2012 23:11

Nekad bih ih pustila i grizla se u sebi i slagala što bih im rekla...a sad ih lijepo upozorim da baš i nije ok i da je red otraga ..i mogu reći da uglavnom funkcionira jer ih i drugi u redu nakon što ih neko opomene milo pogledaju pa se vrate na početnu poziciju tj. na kraj reda
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

Plague

Post Postao/la Plague » 08 lip 2012 03:08

njh. ponekad sam nervčik i sve im saspem u facu i pokažem gdje je kraj reda. ponekad pustim. ovisi kako sam raspoložena. danas me žena u dućanu pitala može li prije mene, imala je jedan artikal, ja dva. nije da sam imala punu košaru. pustila sam je jer sam danas dobra osoba, ali to je rijetkost.

hops

Post Postao/la hops » 08 lip 2012 08:21

meni se cini da fosili imaju tu..."manu".
to valjda dolazi s godinama. cim se pogrbljivanjem spuste za par centimetara u visini, automatski se pojavi i nagon za preguravanjem. ne rzumijem...sta se boje da ce odapeti u redu?!
obicno se na njih ne zderavam jer me ne cuju, pa cemu trositi energiju.
to mi redovno rade kod doktora. ispred mene 2 ljuda, i jos 15 penzica koji "trebaju samo nesto". to nesto se svede da moram uzeti dodatni dan bolovanja da odradim cekanje u redu.
ili recimo u tramvaju. to mi je najmilije.
ja znam da su se rodili prije krista i da nisu upoznati sa zakonima fizike prevec, ali urodena logika kaze da dva fizicka tijela ne mogu biti u isto vrijeme na istom mjestu! ali ne, oni se ipak naseru na ulaz tako da ne mogu izaci. osjecam se ko revorker dok razgrcem celulitne nakupine cesnjovki ispred sebe.
i jedan dan, jedan grob se narivao ispred mene na kiosku tiska. i ja mu samo "napomenem" da ja nisam tu iz puke znatizelje, nego da i ja cekam. rekao je da nije vidio. ali si vidio da ti teta nije vratila 5lp, sunce ti kvazi coravo.
ok, mame s klincima pustam, ako mi djeca nisu antipaticna. ratne invalide ne, jer ih je 90% fejk i ionako imaju previse popusta.
teen balavandere ne podnosim generalno i njih otvoreno vrijedam zbog preguravanja i to obicno baziram uvrede na konto njihovog tena jer im je to slaba tocka :D
eto...

jpeg

Post Postao/la jpeg » 08 lip 2012 08:37

ako pitaju, pustim. ako ne pitaju, opet pustim.
mrzim kad crkne kasa a ispred mene ljudi sa mjesecnom nabavkom.. i onda kad neki idu preko reda, al ni tad ne trebam nista jer ovaj koji je slijedeci na redu se krene svadjat.
nekako mi ti kasacki redovi idu "na ruku"

Bash

Post Postao/la Bash » 08 lip 2012 14:03

melted_sun je napisao/la:ajme danas su se u redu za salamu skoro počupale neke žene. ne moš kupit 20deki parizera bez scene.
ja naprimjer najviše mrzim čekati redove u menzi jer čak i tamo stvari funkcioniraju po hercegovačkim rođama. ono sinjaju nekoga svoga u redu pa se njih 5 uvali tu ispred svih i tako nekoliko puta. na kraju čekam pola sata duže jer se njih 20 uvalilo jer znaju nekoga, mi ostali smo idioti šta čekamo. ako se misliš tu uvalit onda tribaš sve nas pitat jel te želimo pustit.vrhunac bezobrazluka. u tim situacijama mi se neda natezat sa seljačinama.nisam često u menzi.da jesam, vjerojatno bi već vrištala na takve
znala sam i ja pizdit na ta uvaljivanja u menzi, ali onda sam usvojila taktiku ako ih se jednome uguralo pet djikana sa DIFa i nitko im nista ne sere, prosetala bi se do njih i stala opet prije. nikad ni komentara.

ugl pustim preko reda, ako pitaju pustim uvijek, ali znam i komentirat. zadnje sam nedavno kad je neka fensi djevojka dosla ispred kioska i stala se pored lika koji je u tom trenutku placao, a iza njega jos nas troje ceka u redu. vidila sam da nitko ne komentira to, pa sam rekla ej oprosti, postoji red. ona je kolutajuci rekla " da znam, boze moj naravno da nikad ne bi isla preko reda". ali iznenada je osjetila poriv i stati na kraj reda, "boze moj naravno" :D

e a babe skoro uvijek pustim prije, jedino sam jednom u bolnici popizdila na neku postariju osobu, stojim dva sata sa slomljenom rukom i stojim i stojim i cekam red samo za na salter da mogu ic na jebeno snimanje i neka baba sta je cekala cca 15 min je pocela glasno komentirat kako su se neki mladi ugurali preko reda i na kraju dosetala do mene da mi kaze - ti si se ugurala preko reda a a? oh, tada sam popizdila :lol: zaderala sam se DOBRO JESTE LI VI NORMALNI!!! i ona je od soka prvo usutila, onda zamucala da slabo vidi i neki lik iz reda je uzeo za ruku, valjda je mislio da cu je zatuc, i vratio je na mjesto di je cekala. nakon minute mi je bilo uzasno neugodno sta sam tako reagirala, ali jebiga, nekad ne mozes imat generickog postovanja i obzira prema svim starijim ljudima, pogotovo kad misle da se mogu svakako ponasat.

Rock Faerie
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Rock Faerie » 08 lip 2012 20:49

Prije bi samo šutila, a danas im pristojno kažem da se gone na kraj reda.
They share a look in silence and everything is understood

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 18 lip 2012 18:42

ne znam, meni je bad reci starim babekima da idu nazad jer su svi vecinom senilni ili niti ne vide red. :/ ali u busu ne dizem guzicu nikom. srecom pa se vise ne vozim busom, jer je splitska rulja nepodnosljiva.
ex invalid_user

Aven

Post Postao/la Aven » 18 lip 2012 22:38

Sve ovisi o tome kakav mi je dan, kakvi su ljudi koji se pokušavaju progurati i koliko mi se žuri.
One koji me pitaju mogu li ispred mene jer imaju neku sitnicu za kupiti/obaviti i to u pravilu ne traje duže od 2-5 min puštam gotovo bez iznimke.
Prema bezobraznim ljudima sam i ja bezobrazna. U tom kontekstu ih nažalost ne mogu ignorirati.

Neš semi-OnTop.;

slika :'D

Plague

Post Postao/la Plague » 19 lip 2012 01:05

invalid_user je napisao/la:ne znam, meni je bad reci starim babekima da idu nazad jer su svi vecinom senilni ili niti ne vide red.
oni samo žele da mi to mislimo da nas mogu iskoristit. a zapravo su zdraviji od nas. ponekad su i snažniji. pitaj moja rebra, ona pamte svaku prokletu babu koja ih je podbola u utrci za mjesto u busu.

omnia

Post Postao/la omnia » 16 srp 2012 10:58

I tako.. Čekam ja u redu u Konzuma, kad li se lik uvali ispred mene i traži one PEZ bombone za maloga.
I onda se nešto neartikulitrano ko isprča pokazujući na dijete :inlove:

Nemam se naviku ni potrebu izderavat na takve, al' me malo zamislilo...
Prvo, nije ni pitao može li se ubacit, a kad se već ubacio nije se udostojio ni pošteno ispričat nego se vadio na maloga...
Drugo, dijete mu ima 4-5 godina, valjda može stat u redu nekoliko minuta, nije da je kilometarski red, mala je trgovina, dvije kase rade....
I vjerojatno nije ni svjestan čemu uči svoje dijete takvim ponašanjem :touched:

kiflica

Post Postao/la kiflica » 19 srp 2012 20:19

ja se bez imalo srama izderem na one koji se pokusaju "slucajno" progurati... :kokice:
:p

melted_sun

Post Postao/la melted_sun » 19 srp 2012 23:10

Plague je napisao/la:oni samo žele da mi to mislimo da nas mogu iskoristit. a zapravo su zdraviji od nas. ponekad su i snažniji. pitaj moja rebra, ona pamte svaku prokletu babu koja ih je podbola u utrci za mjesto u busu.
evo točno ovo.
nemalo sam puta vidila kako baba digne štap i potrči da busom, a na samom pragu busa odjedanput postane drhtava i nemoćna starica. plez.
itako se njima najmanje žuri u životu.

mango

Post Postao/la mango » 19 srp 2012 23:13

kako kad nekad san sleepy il zamisljena i ne skuzin uguravanje, nekad san dobre volje i jos i sama pustan ljude, al kad san nadrkana znam svasta rec ljudima :)

Lie Fairy

Post Postao/la Lie Fairy » 20 srp 2012 10:56

Volim samoinicijativno pustiti nekoga preko reda, npr. bakice,dedeke, trudnice i žene s djecom i one s malo stvari.
Ali ove koji se guraju ne podnosim. Prije sam šutila i trpila,ali s godinama sam počela otvoreno komentirati takve osobe, ako njima nije neugodno gurati se onda ni meni nije neugodno komentirati. Prvo im uputim pogled,a ako to ne upali pristojno ima dam verbalne upute gdje se nalazi kraj reda.

Ooh

Post Postao/la Ooh » 19 vel 2013 09:59

pocet cu podapinjati nogu, shvatih da sve moje mantre-pas mater osnove i eksplozija unutar koze visegodisnje taloze neki pljesnjivi osjecaj...dakle podapeti nogu. tko ceka doceka :sinister:

Odgovorite