navike, tikovi, kompulzivne radnje
Re: navike, tikovi, kompulzivne radnje
nikad ne gazim po crtama i cesto od zgrada slazem tetris
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
a eto svi okp 
- naravno, tockica na prozoru busa koja preskace prepreke <3
- guljenje etikete na pivi
- tresnja nogom
- crtanje prstom po zraku, misem po monitoru
- pipkanje sitnih dlacica kroz gacice
- brojenje svega od plocica do slova u .pdf dokumentu pa ako su neparna onda hajlajtam misem srednje
- random squeezing boobs/nipples cim sam u horizontali
- grebanje rebrastih majica
- savijanje tvrdog gumenog dijela slusalica koji ulazi u mp3 player. kupim nove svaka 2 mjeseca
- dok hodam niza skale, hodam i prstima po rukohvatu
- izbrisem, ispraznim recycle bin, izbrisem, ispraznim, ...
- naravno, tockica na prozoru busa koja preskace prepreke <3
- guljenje etikete na pivi
- tresnja nogom
- crtanje prstom po zraku, misem po monitoru
- pipkanje sitnih dlacica kroz gacice
- brojenje svega od plocica do slova u .pdf dokumentu pa ako su neparna onda hajlajtam misem srednje
- random squeezing boobs/nipples cim sam u horizontali
- grebanje rebrastih majica
- savijanje tvrdog gumenog dijela slusalica koji ulazi u mp3 player. kupim nove svaka 2 mjeseca
- dok hodam niza skale, hodam i prstima po rukohvatu
- izbrisem, ispraznim recycle bin, izbrisem, ispraznim, ...
Ja od kad radim u uredu tj sjedećem položaju, gdje god i kad god da sjedim ( i u javnosti ) uvijek lupam petama o pod nesvjesno, iz navike jer na poslu zbog blage reumatičnosti ( pretpostavljam ) mi utrnu u suprotnom. Bude mi neugodno kad shvatim zašto me ljudi čudno gledaju u bircu. Pa onda prestanem ne nekih pol minute maksimum, pa nastavim, ponovno nesvjesno. Čovjek bi pomislio, u najboljem slučaju, da sviram bubnjeve ili štogod. Od kad radim u uredu, uopće ne znam ni stajati mirno na mjestu.
O navikama mi se neda
O navikama mi se neda
Don't talk about life, live it.
e da, kad se tu rijesim svih zacrvenjenih tema, okp klikanje na board index svako par sekundi da slucajno ne bude jos koja crvena. crveno i lila jednostavno ne ide
- melted_sun
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
ako se tapet u zahodu zgužva to me izluđuje, moram ga savršeno izravnat da bi mogla napustit prostoriju.
dok gledam navečer tv imam naviku skinit samo 1 bičvu.ne znam zašto, ali to mi predstavlja neko veliko olakšanje....(ako sam doma i sama)
ako me neko ne poznaje više godina nema šanse da mi vidi boso stopalo.spavat ću u bičvama makar bija 8mi misec, ako je neko nepoznat tu.
na desktopu ima samo određen broj ikona koji može bit... 2 stupca livo, 3 stupca desno maksimum.ne sme bit poslagane do dna ekrana.
stvarno patim od te virtualne urednosti.sve u mom kompu ima nekog dubljeg smisla s obzirom na to kako je poredano.
cedevitu pijem iz samo 1 posebne čaše doma.

dok gledam navečer tv imam naviku skinit samo 1 bičvu.ne znam zašto, ali to mi predstavlja neko veliko olakšanje....(ako sam doma i sama)
ako me neko ne poznaje više godina nema šanse da mi vidi boso stopalo.spavat ću u bičvama makar bija 8mi misec, ako je neko nepoznat tu.
na desktopu ima samo određen broj ikona koji može bit... 2 stupca livo, 3 stupca desno maksimum.ne sme bit poslagane do dna ekrana.
stvarno patim od te virtualne urednosti.sve u mom kompu ima nekog dubljeg smisla s obzirom na to kako je poredano.
cedevitu pijem iz samo 1 posebne čaše doma.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Bash je napisao/la: - pipkanje sitnih dlacica kroz gacice
a da patentiramo?
ex invalid_user
- Rogue_813
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
- Kontakt:
Previše se ponekad diram po kosi, grebem se po tjemenu kad su mi ruke slobodne, također i po licu, no to mi se zadnjih tjedana jako smanjilo. Kidam krastice (ne mogu si pomoći). Mogu ponekad slušati jednu te istu pjesmu danima - čak je ne stavim da se sama ponavlja, nego svaki put mislim "samo još jednom" i kliknem na play. Nekad ne mogu napustiti laptop prije nego pjesma završi. Spada li ovdje i opsesivno igranje? (Ah, nezaboravno ljeto s Fallout 3...) Kad sam sama i proživljavam neke scene iz sjećanja, odglumit ću ih podsvjesno - namjestiti izraz lica, napraviti pokrete kao da govorim. Krckam prstima, ali to je više stvar udobnosti. Tražim red u brojkama, prije sam znala poigrati se s registracijama tako da bih zbrajala te 3-4 brojke ili ih množila, oduzimala, dijelila kako bi ispao neki red. Više puta znam provjeriti jesam li ugasila svjetlo ako zatvorim vrata nakon toga. Prošle godine sam morala 3-4 puta provjeriti jesam li zaključala kad bih odlazila, čak bih se vraćala s drugog kraja hodnika da provjerim (no to je posve prestalo, trudim se zaista). Opterećena sam time što ne mogu gledati ili slušati više stvari odjednom. Dok ovo tipkam, u pozadini slušam zvukove iz jednog kratkog crtića i zamišljam sve iz njega. Da mogu, slušala bih istovremeno glazbu i nečiji govor na YouTube-u.
Te stvari kod mene dolaze i odlaze, dosta od ovih je na umoru, s nekima tek počinjem... no nastojim ih smanjiti i ne volim kad ljudi primijete da to sve radim.
Sad se osjećam kao freak, no nekako sam navikla.
Te stvari kod mene dolaze i odlaze, dosta od ovih je na umoru, s nekima tek počinjem... no nastojim ih smanjiti i ne volim kad ljudi primijete da to sve radim.
Sad se osjećam kao freak, no nekako sam navikla.
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)
sad te zamisljam kako si iskrckala prste i krenula se grebat po tjemenu i vuc kraste za sobom dok gledas u tramvaju 5 tu zensku u dezenu 
*ova bi tema trebala bit sticky da bude naruku pored dejtova/slucajnim susretima ili chata
*ova bi tema trebala bit sticky da bude naruku pored dejtova/slucajnim susretima ili chata
ma sta ce nam pare, treba nesebicno sirit tu vijest dalje. male stvari koje vam zivot cine ljepsim, pipnite si dlacice koje vire kroz gaciceinvalid_user je napisao/la:Bash je napisao/la: - pipkanje sitnih dlacica kroz gacice
a da patentiramo?
mravcica je napisao/la:*ova bi tema trebala bit sticky da bude naruku pored dejtova/slucajnim susretima ili chata
-
Plague
same here. redovito si raskrvarim tjeme. i znam stajat po pola sata ispred ogledala tražeći miteser koji ću istisnut.Rogue_813 je napisao/la:Previše se ponekad diram po kosi, grebem se po tjemenu kad su mi ruke slobodne. Kidam krastice (ne mogu si pomoći).
i nema te kraste na meni koja sama otpadne.
- Kroacija
daj, vidis da si kao stvorena za biznis. vec imamo i slogan.Bash je napisao/la: pipnite si dlacice koje vire kroz gacice
ex invalid_user
ajde ako smisliš reklamu, možemo u biznis 
PicajzLa je napisao/la: redovito si raskrvarim tjeme.
inače da, također prtljam po krastama, miteserima, prištićima itd. ali se sad to već prevalilo na drugu stranu pa ne podnosim da me ljudi diraju po licu. zbog paranoje od prljavih ruku i bakterija koje će mi zaštopat pore. onda vrisnem kad neko krene podragat šugavim prstićima i silovito ih odgurnem.
ne znam jesam napomenula da pričam sama sa sobom, duuugo, pogotovo dok sama šećem, naglas i najčešće na engleskom.
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
-
Plague
nije tako grozno kako zvuči. nije da sad teče u potocima niz tjeme nego malo jače zaderem, pa se stvori krastica koju raskopam i na čijem se mjestu stvori još jedna, malo veća krastica, koju pak opet raskopam i tako malo po malo dok ne počne bolit. onda se uz iznimnu snagu volje suzdržim i pustim da zacijeli.
a ti to ulicom ideš i šprehaš ingliš ili šta?
a ti to ulicom ideš i šprehaš ingliš ili šta?
PicajzLa je napisao/la:nije tako grozno kako zvuči. nije da sad teče u potocima niz tjeme nego malo jače zaderem, pa se stvori krastica koju raskopam i na čijem se mjestu stvori još jedna, malo veća krastica, koju pak opet raskopam i tako malo po malo dok ne počne bolit. onda se uz iznimnu snagu volje suzdržim i pustim da zacijeli.
invalidna tamo na onom drugom mjestu o gnoju iz ušiju, ti tu o krastama. baš ste par iz snovu. bljakić.
da, ponekad i ruski. uglavnom vrtim neke zamišljene dijaloge, šta sam trebala reći, što ću reći, što nikada neću reći. kad pričam na hr onda se prebrzo ulovim pa mi postane neugodno. a ovako se uvijek mogu tješiti da imam podsvjesnu potrebu da vježbam jezikPicajzLa je napisao/la:a ti to ulicom ideš i šprehaš ingliš ili šta?
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
-
Plague
bar ne idemo ulicom egzorcist stajl.bašja je napisao/la:PicajzLa je napisao/la:nije tako grozno kako zvuči. nije da sad teče u potocima niz tjeme nego malo jače zaderem, pa se stvori krastica koju raskopam i na čijem se mjestu stvori još jedna, malo veća krastica, koju pak opet raskopam i tako malo po malo dok ne počne bolit. onda se uz iznimnu snagu volje suzdržim i pustim da zacijeli.![]()
invalidna tamo na onom drugom mjestu o gnoju iz ušiju, ti tu o krastama. baš ste par iz snovu. bljakić.
touche! 
- Kroacija
nest sexy u stilu dvi dvojc'ce, tri trojc'ce, ali...zajeb! golotinja nula bodova. lijepe, bijele mudante i TV u krupnom planu, noge prekrizene, da se vidi da se lezi na kaucu. i dlacice koje vire iz gacica. galeb ili dalmatinska trikotaza nam mogu biti sponzori.Bash je napisao/la:ajde ako smisliš reklamu, možemo u biznis
ex invalid_user
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
zaboga miloga, zelim zadrzat dobar vid 
Measure of a woman is her sense of humor
- funcutica
ja isto pričam sa sobom dok šećem (planiram razgovore ili vrtim film unazad ili izmišljam nove svjetove i likove), a posebna verzija je ako sam sita i ako mi je toplo, onda pjevam. jednom sam naišla na nekog (pijanca ili luđaka ili sasvim normalnog čovjeka) kako šeće ulicom i priča sam sa sobom i vidila sam kako ga čudno gledaju. onda sam shvatila da isto tako gledaju i mene. nije mi bio bed, pojačala sam volume. 
pričam i dok učim ili rješavam zadatke, s njima naravno.
navečer, kad svi konačno pozaspu, šećem po kući i gledam ljude. to je zato što pazim da ih ne bi oteli svemirci. iako sam se sada puno popravila po tom pitanju, sada ih samo gledam, bez razmišljanja o svemircima. isto tako glumim u malim dramama u wc-u ispred ogledala.
često cupkam. ne uvijek, ali skoro.
ako se nečega ne mogu sjetit dlanovima protrljam potiljak ili prstima grbicu na nosu i kažem "aaaaah"
isto gledam točkicu kako skakuće preko stvari dok se vozim.
od tikova imam samo obrvu koja poskakuje ako me netko uspije uznemiriti. <-događa se rijetko (ne obrva, nego uznemiravanje
)
i ponekad čudno trznem glavom ako ne mogu održati koncentraciju (kao da se budim)
pričam i dok učim ili rješavam zadatke, s njima naravno.
navečer, kad svi konačno pozaspu, šećem po kući i gledam ljude. to je zato što pazim da ih ne bi oteli svemirci. iako sam se sada puno popravila po tom pitanju, sada ih samo gledam, bez razmišljanja o svemircima. isto tako glumim u malim dramama u wc-u ispred ogledala.
često cupkam. ne uvijek, ali skoro.
ako se nečega ne mogu sjetit dlanovima protrljam potiljak ili prstima grbicu na nosu i kažem "aaaaah"
isto gledam točkicu kako skakuće preko stvari dok se vozim.
od tikova imam samo obrvu koja poskakuje ako me netko uspije uznemiriti. <-događa se rijetko (ne obrva, nego uznemiravanje
i ponekad čudno trznem glavom ako ne mogu održati koncentraciju (kao da se budim)
Second to the right, and straight on till morning.
nato kamera zumira na TV ekran na kojem je podmorje i pufasti ježinci na stijenama. iznenadno, dopluta sirena u srebrnom rep trikou i punim dlanom pomazi ježinca pa odmigolji daljeinvalid_user je napisao/la:nest sexy u stilu dvi dvojc'ce, tri trojc'ce, ali...zajeb! golotinja nula bodova. lijepe, bijele mudante i TV u krupnom planu, noge prekrizene, da se vidi da se lezi na kaucu. i dlacice koje vire iz gacica. galeb ili dalmatinska trikotaza nam mogu biti sponzori.Bash je napisao/la:ajde ako smisliš reklamu, možemo u biznis
- Rogue_813
- Kontakt:
Ne, ne, ne i ne. Bila sam sasvim smirena. -_- Em rekoh da nastojim te tikove umanjiti, posebno u javnosti, em su mi ruke bile zaposlene držanjem za šipku iznad glave.mravcica je napisao/la:sad te zamisljam kako si iskrckala prste i krenula se grebat po tjemenu i vuc kraste za sobom dok gledas u tramvaju 5 tu zensku u dezenu
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)
- LittleRedRidingHood
- Status: U vezi
-ne mogu jest meso il nesto iz istog tanjura iz kojeg sam jela juhu prije
-ispirem usta odreden broj puta nakon pranja zubiju
-pricam sama sa sobom na engleski
-uvijek moram nesto s rukama
-igram se nausnicama
-ne mogu nosit bile carape ili donje rublje
-ispirem usta odreden broj puta nakon pranja zubiju
-pricam sama sa sobom na engleski
-uvijek moram nesto s rukama
-igram se nausnicama
-ne mogu nosit bile carape ili donje rublje
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
- funcutica
ako me netko budi, ja pokušavam pregovarati.
molim, pogađam se, ucijenjujem, dajem argumente protiv. kad se konačno probudim nemam pojma što sam pričala.
jednom su mi rekli da sam inzistirala da me puste na miru jer se u Finskoj ljudi ne moraju buditi ujutro rano, jer je Finska fina zemlja, zašto i mi ne bi bili civilizirani?
koliko su moje pregovaračke vještine dobre govori činjenica da uvijek kasnim
molim, pogađam se, ucijenjujem, dajem argumente protiv. kad se konačno probudim nemam pojma što sam pričala.
jednom su mi rekli da sam inzistirala da me puste na miru jer se u Finskoj ljudi ne moraju buditi ujutro rano, jer je Finska fina zemlja, zašto i mi ne bi bili civilizirani?
koliko su moje pregovaračke vještine dobre govori činjenica da uvijek kasnim
Second to the right, and straight on till morning.
- Rogue_813
- Kontakt:
^ Predobro. 
Podižem obrve, frčem kosu, iako sam s tim polako prestajem otkad sam se toliko zaplela da su mi trebali odrezati pramen kose.