navike, tikovi, kompulzivne radnje

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Zita
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu

Re: navike, tikovi, kompulzivne radnje

Post Postao/la Zita » 28 ožu 2011 18:57

mozda je ne vidis :D
Measure of a woman is her sense of humor

phos

Post Postao/la phos » 28 ožu 2011 19:28

nikad ne gazim po crtama i cesto od zgrada slazem tetris
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupaslika
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba :D - autor nepoznat

Bash

Post Postao/la Bash » 28 ožu 2011 19:30

a eto svi okp :D
- naravno, tockica na prozoru busa koja preskace prepreke <3
- guljenje etikete na pivi
- tresnja nogom
- crtanje prstom po zraku, misem po monitoru
- pipkanje sitnih dlacica kroz gacice
- brojenje svega od plocica do slova u .pdf dokumentu pa ako su neparna onda hajlajtam misem srednje
- random squeezing boobs/nipples cim sam u horizontali
- grebanje rebrastih majica
- savijanje tvrdog gumenog dijela slusalica koji ulazi u mp3 player. kupim nove svaka 2 mjeseca
- dok hodam niza skale, hodam i prstima po rukohvatu
- izbrisem, ispraznim recycle bin, izbrisem, ispraznim, ...

Yeci
Status: U vezi

Post Postao/la Yeci » 28 ožu 2011 19:34

Ja od kad radim u uredu tj sjedećem položaju, gdje god i kad god da sjedim ( i u javnosti ) uvijek lupam petama o pod nesvjesno, iz navike jer na poslu zbog blage reumatičnosti ( pretpostavljam ) mi utrnu u suprotnom. Bude mi neugodno kad shvatim zašto me ljudi čudno gledaju u bircu. Pa onda prestanem ne nekih pol minute maksimum, pa nastavim, ponovno nesvjesno. Čovjek bi pomislio, u najboljem slučaju, da sviram bubnjeve ili štogod. Od kad radim u uredu, uopće ne znam ni stajati mirno na mjestu.
O navikama mi se neda :D
Don't talk about life, live it.

Bash

Post Postao/la Bash » 28 ožu 2011 19:43

e da, kad se tu rijesim svih zacrvenjenih tema, okp klikanje na board index svako par sekundi da slucajno ne bude jos koja crvena. crveno i lila jednostavno ne ide

melted_sun

Post Postao/la melted_sun » 28 ožu 2011 23:24

ako se tapet u zahodu zgužva to me izluđuje, moram ga savršeno izravnat da bi mogla napustit prostoriju.
dok gledam navečer tv imam naviku skinit samo 1 bičvu.ne znam zašto, ali to mi predstavlja neko veliko olakšanje....(ako sam doma i sama)
ako me neko ne poznaje više godina nema šanse da mi vidi boso stopalo.spavat ću u bičvama makar bija 8mi misec, ako je neko nepoznat tu.
na desktopu ima samo određen broj ikona koji može bit... 2 stupca livo, 3 stupca desno maksimum.ne sme bit poslagane do dna ekrana.
stvarno patim od te virtualne urednosti.sve u mom kompu ima nekog dubljeg smisla s obzirom na to kako je poredano.
cedevitu pijem iz samo 1 posebne čaše doma.
:)

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 28 ožu 2011 23:55

Bash je napisao/la: - pipkanje sitnih dlacica kroz gacice

a da patentiramo? :D
ex invalid_user

Rogue_813
Ja sam: lezbijka
Status: Solo
Kontakt:

Post Postao/la Rogue_813 » 29 ožu 2011 08:02

Previše se ponekad diram po kosi, grebem se po tjemenu kad su mi ruke slobodne, također i po licu, no to mi se zadnjih tjedana jako smanjilo. Kidam krastice (ne mogu si pomoći). Mogu ponekad slušati jednu te istu pjesmu danima - čak je ne stavim da se sama ponavlja, nego svaki put mislim "samo još jednom" i kliknem na play. Nekad ne mogu napustiti laptop prije nego pjesma završi. Spada li ovdje i opsesivno igranje? (Ah, nezaboravno ljeto s Fallout 3...) Kad sam sama i proživljavam neke scene iz sjećanja, odglumit ću ih podsvjesno - namjestiti izraz lica, napraviti pokrete kao da govorim. Krckam prstima, ali to je više stvar udobnosti. Tražim red u brojkama, prije sam znala poigrati se s registracijama tako da bih zbrajala te 3-4 brojke ili ih množila, oduzimala, dijelila kako bi ispao neki red. Više puta znam provjeriti jesam li ugasila svjetlo ako zatvorim vrata nakon toga. Prošle godine sam morala 3-4 puta provjeriti jesam li zaključala kad bih odlazila, čak bih se vraćala s drugog kraja hodnika da provjerim (no to je posve prestalo, trudim se zaista). Opterećena sam time što ne mogu gledati ili slušati više stvari odjednom. Dok ovo tipkam, u pozadini slušam zvukove iz jednog kratkog crtića i zamišljam sve iz njega. Da mogu, slušala bih istovremeno glazbu i nečiji govor na YouTube-u.

Te stvari kod mene dolaze i odlaze, dosta od ovih je na umoru, s nekima tek počinjem... no nastojim ih smanjiti i ne volim kad ljudi primijete da to sve radim.
Sad se osjećam kao freak, no nekako sam navikla. :luda:
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)

jpeg

Post Postao/la jpeg » 29 ožu 2011 11:44

sad te zamisljam kako si iskrckala prste i krenula se grebat po tjemenu i vuc kraste za sobom dok gledas u tramvaju 5 tu zensku u dezenu :D

*ova bi tema trebala bit sticky da bude naruku pored dejtova/slucajnim susretima ili chata :D

Bash

Post Postao/la Bash » 29 ožu 2011 20:13

invalid_user je napisao/la:
Bash je napisao/la: - pipkanje sitnih dlacica kroz gacice

a da patentiramo? :D
ma sta ce nam pare, treba nesebicno sirit tu vijest dalje. male stvari koje vam zivot cine ljepsim, pipnite si dlacice koje vire kroz gacice :inlove:
mravcica je napisao/la:*ova bi tema trebala bit sticky da bude naruku pored dejtova/slucajnim susretima ili chata :D
:lol:

Plague

Post Postao/la Plague » 29 ožu 2011 20:17

Rogue_813 je napisao/la:Previše se ponekad diram po kosi, grebem se po tjemenu kad su mi ruke slobodne. Kidam krastice (ne mogu si pomoći).
same here. redovito si raskrvarim tjeme. i znam stajat po pola sata ispred ogledala tražeći miteser koji ću istisnut.
i nema te kraste na meni koja sama otpadne.

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 29 ožu 2011 20:23

Bash je napisao/la: pipnite si dlacice koje vire kroz gacice :inlove:
daj, vidis da si kao stvorena za biznis. vec imamo i slogan. :inlove:
ex invalid_user

Bash

Post Postao/la Bash » 29 ožu 2011 20:29

ajde ako smisliš reklamu, možemo u biznis :D

bašja

Post Postao/la bašja » 29 ožu 2011 20:34

PicajzLa je napisao/la: redovito si raskrvarim tjeme.
:-o :-o jebate...

inače da, također prtljam po krastama, miteserima, prištićima itd. ali se sad to već prevalilo na drugu stranu pa ne podnosim da me ljudi diraju po licu. zbog paranoje od prljavih ruku i bakterija koje će mi zaštopat pore. onda vrisnem kad neko krene podragat šugavim prstićima i silovito ih odgurnem.

ne znam jesam napomenula da pričam sama sa sobom, duuugo, pogotovo dok sama šećem, naglas i najčešće na engleskom.
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.

Plague

Post Postao/la Plague » 29 ožu 2011 20:40

nije tako grozno kako zvuči. nije da sad teče u potocima niz tjeme nego malo jače zaderem, pa se stvori krastica koju raskopam i na čijem se mjestu stvori još jedna, malo veća krastica, koju pak opet raskopam i tako malo po malo dok ne počne bolit. onda se uz iznimnu snagu volje suzdržim i pustim da zacijeli.

a ti to ulicom ideš i šprehaš ingliš ili šta? :D

bašja

Post Postao/la bašja » 29 ožu 2011 20:45

PicajzLa je napisao/la:nije tako grozno kako zvuči. nije da sad teče u potocima niz tjeme nego malo jače zaderem, pa se stvori krastica koju raskopam i na čijem se mjestu stvori još jedna, malo veća krastica, koju pak opet raskopam i tako malo po malo dok ne počne bolit. onda se uz iznimnu snagu volje suzdržim i pustim da zacijeli.
:fuj:
invalidna tamo na onom drugom mjestu o gnoju iz ušiju, ti tu o krastama. baš ste par iz snovu. bljakić.
PicajzLa je napisao/la:a ti to ulicom ideš i šprehaš ingliš ili šta?
da, ponekad i ruski. uglavnom vrtim neke zamišljene dijaloge, šta sam trebala reći, što ću reći, što nikada neću reći. kad pričam na hr onda se prebrzo ulovim pa mi postane neugodno. a ovako se uvijek mogu tješiti da imam podsvjesnu potrebu da vježbam jezik :D
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.

Plague

Post Postao/la Plague » 29 ožu 2011 22:33

bašja je napisao/la:
PicajzLa je napisao/la:nije tako grozno kako zvuči. nije da sad teče u potocima niz tjeme nego malo jače zaderem, pa se stvori krastica koju raskopam i na čijem se mjestu stvori još jedna, malo veća krastica, koju pak opet raskopam i tako malo po malo dok ne počne bolit. onda se uz iznimnu snagu volje suzdržim i pustim da zacijeli.
:fuj:
invalidna tamo na onom drugom mjestu o gnoju iz ušiju, ti tu o krastama. baš ste par iz snovu. bljakić.
bar ne idemo ulicom egzorcist stajl. :D

bašja

Post Postao/la bašja » 29 ožu 2011 22:38

touche! :D

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 29 ožu 2011 22:49

Bash je napisao/la:ajde ako smisliš reklamu, možemo u biznis :D
nest sexy u stilu dvi dvojc'ce, tri trojc'ce, ali...zajeb! golotinja nula bodova. lijepe, bijele mudante i TV u krupnom planu, noge prekrizene, da se vidi da se lezi na kaucu. i dlacice koje vire iz gacica. galeb ili dalmatinska trikotaza nam mogu biti sponzori.
ex invalid_user

Zita

Post Postao/la Zita » 29 ožu 2011 22:54

nadam se da nece :D :D

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 29 ožu 2011 22:56

onda ce "beti". :D
ex invalid_user

jpeg

Post Postao/la jpeg » 29 ožu 2011 22:57

:haha:

Zita

Post Postao/la Zita » 29 ožu 2011 23:02

zaboga miloga, zelim zadrzat dobar vid :D

funcutica

Post Postao/la funcutica » 29 ožu 2011 23:06

ja isto pričam sa sobom dok šećem (planiram razgovore ili vrtim film unazad ili izmišljam nove svjetove i likove), a posebna verzija je ako sam sita i ako mi je toplo, onda pjevam. jednom sam naišla na nekog (pijanca ili luđaka ili sasvim normalnog čovjeka) kako šeće ulicom i priča sam sa sobom i vidila sam kako ga čudno gledaju. onda sam shvatila da isto tako gledaju i mene. nije mi bio bed, pojačala sam volume. :D
pričam i dok učim ili rješavam zadatke, s njima naravno.

navečer, kad svi konačno pozaspu, šećem po kući i gledam ljude. to je zato što pazim da ih ne bi oteli svemirci. iako sam se sada puno popravila po tom pitanju, sada ih samo gledam, bez razmišljanja o svemircima. isto tako glumim u malim dramama u wc-u ispred ogledala.

često cupkam. ne uvijek, ali skoro.
ako se nečega ne mogu sjetit dlanovima protrljam potiljak ili prstima grbicu na nosu i kažem "aaaaah"
isto gledam točkicu kako skakuće preko stvari dok se vozim.

od tikova imam samo obrvu koja poskakuje ako me netko uspije uznemiriti. <-događa se rijetko (ne obrva, nego uznemiravanje :D)
i ponekad čudno trznem glavom ako ne mogu održati koncentraciju (kao da se budim)
Second to the right, and straight on till morning.

Bash

Post Postao/la Bash » 29 ožu 2011 23:16

invalid_user je napisao/la:
Bash je napisao/la:ajde ako smisliš reklamu, možemo u biznis :D
nest sexy u stilu dvi dvojc'ce, tri trojc'ce, ali...zajeb! golotinja nula bodova. lijepe, bijele mudante i TV u krupnom planu, noge prekrizene, da se vidi da se lezi na kaucu. i dlacice koje vire iz gacica. galeb ili dalmatinska trikotaza nam mogu biti sponzori.
nato kamera zumira na TV ekran na kojem je podmorje i pufasti ježinci na stijenama. iznenadno, dopluta sirena u srebrnom rep trikou i punim dlanom pomazi ježinca pa odmigolji dalje :D

Rogue_813
Kontakt:

Post Postao/la Rogue_813 » 30 ožu 2011 00:50

mravcica je napisao/la:sad te zamisljam kako si iskrckala prste i krenula se grebat po tjemenu i vuc kraste za sobom dok gledas u tramvaju 5 tu zensku u dezenu :D

*ova bi tema trebala bit sticky da bude naruku pored dejtova/slucajnim susretima ili chata :D
Ne, ne, ne i ne. Bila sam sasvim smirena. -_- Em rekoh da nastojim te tikove umanjiti, posebno u javnosti, em su mi ruke bile zaposlene držanjem za šipku iznad glave.
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)

LittleRedRidingHood

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 30 ožu 2011 08:26

-ne mogu jest meso il nesto iz istog tanjura iz kojeg sam jela juhu prije
-ispirem usta odreden broj puta nakon pranja zubiju
-pricam sama sa sobom na engleski
-uvijek moram nesto s rukama
-igram se nausnicama
-ne mogu nosit bile carape ili donje rublje :aha:
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

funcutica

Post Postao/la funcutica » 30 ožu 2011 13:07

ako me netko budi, ja pokušavam pregovarati.
molim, pogađam se, ucijenjujem, dajem argumente protiv. kad se konačno probudim nemam pojma što sam pričala.
jednom su mi rekli da sam inzistirala da me puste na miru jer se u Finskoj ljudi ne moraju buditi ujutro rano, jer je Finska fina zemlja, zašto i mi ne bi bili civilizirani?
koliko su moje pregovaračke vještine dobre govori činjenica da uvijek kasnim :cool:
Second to the right, and straight on till morning.

Rogue_813
Kontakt:

Post Postao/la Rogue_813 » 31 ožu 2011 10:23

^ Predobro. :haha:

Fuga

Post Postao/la Fuga » 03 tra 2011 10:54

Podižem obrve, frčem kosu, iako sam s tim polako prestajem otkad sam se toliko zaplela da su mi trebali odrezati pramen kose. :D

Odgovorite