...o cemu sad razmisljate...???

Podforum za dogovore oko izlaska, sportskih dogadjanja, pijanki, izvjesca o tome, prepricavanje itd te sve ostale interne i privatne fore i razgovore.
Odgovorite
talented miss cohen
כהן גדול
Spol/rod: žensko

Re: ...o cemu sad razmisljate...???

Post Postao/la talented miss cohen » 23 sij 2017 09:40

Andain je napisao/la:
"Love is blind, they say; sex is impervious to reason and mocks the power of all philosophers. But, in fact, a person's sexual choice is the result and sum of their fundamental convictions. Tell me what a person finds sexually attractive and I will tell you their entire philosophy of life. Show me the person they sleep with and I will tell you their valuation of themselves." A. Rand

Ovo je istina, ništa ne govori toliko o osobi koliko stvari u koje se zaljubljuje. :)
Yep. :)

--

We don't owe anyone, and no-one owes us anything.
Stars and stars and stars keep it to themselves.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 23 sij 2017 11:08

O tome kako mi ponestaje načina na koje da Andain kažem da mi se prekine obraćat oko ičeg političkog ikad više. Fakat evo ne znam.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 23 sij 2017 11:10

točno sam zamislila jutros ariadne kako :roll: kad pročita ono gore. :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 23 sij 2017 11:25

"Love is blind, they say; sex is impervious to reason and mocks the power of all philosophers. But, in fact, a person's sexual choice is the result and sum of their fundamental convictions. [color=#FF0000]Tell me what a person fi ... fe[/color]. Show me the person they sleep with and I will tell you their valuation of themselves." A. Rand

koji egotriper...

/////////

razmisljam o golim zenama i kako bih sve zena skinula, cisto onako malo da gledam obline,.
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 23 sij 2017 11:30

o ova naša dva kućna majstora na poslu. već treći dan neke ventile tu mijenjaju. ko lolek i bolek su. jedan tu naš domaći a drugi dolje negdje iz dalmatinske zagore. jedan brbljav, drugi mutav. ne podnose se baš pa je skroz smiješno gledati ih kad moraju nešto skupa radit.

Andain

Post Postao/la Andain » 23 sij 2017 11:35

ariadne je napisao/la:O tome kako mi ponestaje načina na koje da Andain kažem da mi se prekine obraćat oko ičeg političkog ikad više. Fakat evo ne znam.
Ono što očito ne kužiš jest da je ovo forum otvorenog tipa. To znači da ak ti za sebe odrediš što ćeš pisati i kome, ne znači da imaš tu slobodu da određuješ što bi drugi trebali pisati i kome.

No, ako si toliko osjetljiva da te smetaju moji postovi, preporučila bih ti 'ignore button', stvar je zgodna, a meni doista neće ni najmanje smetati da ne vidiš nijedan moj post. Naime, ja volim komentirati očite nebuloze i tu doista ne radim niti planiram raditi diskriminaciju korisnica. :)
“She's hot. I trust her.”
Hansel

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 23 sij 2017 11:53

koliko snage ima u vasem konstantnom kvrcanju. iako cete me obje vjerovatno mrziti nakon ovog posta, ali vi se u stvari volite. hajte shvatite vec jednom i prestanite se nepodnositi zbog pizdarija :)

....

o nekom tekstu.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 23 sij 2017 11:57

:lol: :lol:

Znači tebi apsolutno ništa ne znači to što te ja eksplicitno molim da me prestaneš citirat i drvit mi o politici pa ćeš me nastavit proganjat po forumu? Is that it? :D Kako društveno prilagođeno od tebe. :D
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 23 sij 2017 12:00

mene sad zanima, kad nekog staviš na ignore, i taj netko te citira, stižu li ti o tome notificationi. i koga ću ignorirati za probu? kako se uopće ignorira nekog - s add foe?

Andain

Post Postao/la Andain » 23 sij 2017 12:09

@ariadne

Proganjati? :)

Evo nešto što ću ja još jednom reći pa će nadam se biti jasno..da si ti meni doista neki bitan faktor, vjerojatno bih imala neki poseban odnos prema tebi i _ne bih_ ti pisala. To što se referiram na tvoje postove kao što radim i prema svim ostalima (gdje zajednička stavka nije korisnica kojoj se obraćam neg tematika o kojoj pišem) govori da se ponašam prema tebi kao i prema ostalima. Ja fakat nemam jakih negativnih osjećaja prema tebi (ni pozitivnih, doduše), očito je da dijelimo nisko mišljenje o političkim stavovima koje druga strana zastupa, i to je otprilike to.

No, za razliku od tebe..ja sam u stanju ne dopuštat da ta razlika utječe na način na koji se forumski odnosim prema tebi i ne sugeriram ti što bi sa svojim pisanjem trebala raditi.
Hansel

Moloko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la Moloko » 23 sij 2017 12:36

O tome kako mi se ne da raditi i kako bih isla doma zderat kolače i pit deci crnog za bolju cirkulaciju.

I o tome kako mi se sviđa što sam brutalno iskrena u zadnje vrijeme.

I o tome kako mi se "čisti" život od ljudi koji ne zasluzuju biti u njemu.

I tako. Svašta nešto.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 23 sij 2017 12:53

Pa ja ne vjerujem. Da, proganjati. Kad netko drugoj osobi nastavi radit nešto protivno njihovoj eksplicitno izrečenoj želji, to je harassment. I don't give a flying fuck o tome kakve si mentalne akrobacije morala napravit da bi si ovo objasnila na bilo koji drugi način.

Faith123
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la Faith123 » 23 sij 2017 14:32

Kraljica majka dolazi u posjetu next tjedan da se uvjeri da jedem i da sam progutala sve tablete, a to sto me netko drugi oblaci ,dize,nosi u wc , to je ok... Bem ti sve... Kako vratit sedam kila u tjedan dana a lezis i imas proljev na sve sto uneses u sebe?
Privilegirana

tik_tak
Kontakt:

Post Postao/la tik_tak » 23 sij 2017 14:50

Trebalo bi provjeriti da li su moje domace kobajice suhe :D

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 23 sij 2017 15:39

One of the ways to love yourself more is to stop comparing yourself to others. Although you are part of a whole, you are also an individual self, with your own path. The group and family belief systems you have taken on as your own can be obstacles to your self-love. “Everybody says it is good to meditate,” you may hear some people say, and so you feel bad if you do not do so. The challenge of loving yourself is to step aside from everything people tell you and ask, "Does this fit me? Does this bring me joy? Do I feel good when I do it?" Ultimately your own experience is what counts.

Pretty much so.

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 23 sij 2017 16:03

sta je ovim ljudima, koga god da taknes nesto ti pokusa uvaliti lose,ili probleme, ili strahove ili od slona muhu prave da ti se u dupe zavuce...stvarno najbolje u sirokom luku zaobici ih. svi normalni ljudi su alkosi, majkemi cu krenuti na terapije sa alkoholicarima jer su barem pristali definirati svoj problem, prestali srati i odlucili se uhvatiti u kostac s tim. realno sve neke usrane amebe hodaju plocnicima, voze se u prevozu... keze se ...hladno vreme ne ubija sve viuse.

bilo bi cool da ljudi pozelene kada su zlocasti, cisto da ne gubim vreme na njih.

i bilo bi cool neko lotto okrenuti. dubokoumna sam kao godinama unazad.

Bash

Post Postao/la Bash » 23 sij 2017 16:09

ariadne and andain
sittin on a tree
di i bi ej ti aj en dži
first ariadne guevaras
then andain trumps
then they inaugurate their clintoris lumps

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati

Post Postao/la Kroacija » 23 sij 2017 16:12

umirem. uokvirena slika mene ko derišta na hrt-u. koja podloga za memese isuse, ovo će bit fun. :lol:
ex invalid_user

Andain

Post Postao/la Andain » 23 sij 2017 16:50

:mukajezeva:
..

@tmc..to me asocira na jednu zanimljivu izreku iz mahabharate koje ide nešto u stilu da je bolje slijediti vlastitu dharmu nesavršeno, neg slijediti tuđu dharmu savršeno. S druge strane, nije loše u životu imati uzore, što na neki način jest uspoređivanje, samo valjda u pozitivnom smislu. :)
Hansel

Faith123

Post Postao/la Faith123 » 23 sij 2017 18:52

Stop korupciji.. A brate od cega cemo onda zivit?
I ove vjesti uvik iste
Privilegirana

Nirya

Post Postao/la Nirya » 23 sij 2017 19:49

Neki jako čudni lik je upravo htio sjesti kraj mene u vlaku. Mirno sam mu, ali hladno, rekla da ima mjesta kao u priči jer je vlak prazan. Pa je sjeo s druge strane prolaza. Pa me triput pitao da mu dam mobitel da nazove mamu (?). Činilo mi se to čudnim (nekad mi intuicija malo vrišti), pa sam odbila. Triput. Prvo ljubazno, potom hladno, i u konačnici oštro. Tip je odbauljao dalje po vlaku.
I onda sam ga čula kako diktira nekome broj. I potom nešto nerazumljivo priča.

I sad razmišljam o tome kako sam krivo procijenila. Kako sam se naučila previše oslanjati na intuiciju. Kako sam ne samo propustila priliku napraviti nešto dobro za nekog, nego i direktno to odbila. I kako, zapravo, uopće nisam cijepljena od predrasuda prema tim nekim čudnim ljudima koji mi djeluju kao muljatori, čak i kad to nisu. Kako to vjerojatno znači da i dalje pušem na hladno na svaki znak potencijalne muljaže, što znači da neke svoje traume ipak nisam toliko dobro proradila kako sam mislila. I kako mi se to sve skupa ne sviđa, jer želim biti generalno dobra osoba (što vjerujem da jesam), a ne netko tko odjebava čovjeka kojem zapravo zbilja možda treba pomoć samo zato jer možda okida moje neke osobne trigere.

Eto kako random situacija može donijeti mnogo introspekcije.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 23 sij 2017 21:57

Kak cimerica ima nekog glupog šefa koji sam ne zna šta hoće. Postavi rokove pa promijeni, pa nikad ne najavi promjene na vrijeme, nego sve u zadnji čas i sere kvake stalno. Ja da sam u takvom okruženju, svisnula bih. Bit u konstantnom stanju stresa misleći šta te može čekat iza ugla i ne bit siguran ni u šta što kaže... Maaaaaajkooooooo oooooooooo
Majko staraaaaaaa

Dođe mi da svojoj šefici odem cvijet neki kupit al to bi bilo skroz inappropriate.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 24 sij 2017 06:15

Bože kako sam danas teško ustala za posao...

Propucat ću se koliko mi se spava..

:brainless: :faint:
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Fuga

Post Postao/la Fuga » 24 sij 2017 10:31

O visokopozicioniranim ličnostima unutar akademskih krugova i osobama zaduženim za razvoj koje ne barataju elementarnim fundraisingom institucije i njenih programa. A što više oni ne znaju, to više posla za mene :D

Tango

Post Postao/la Tango » 24 sij 2017 11:00

O tome kako je moj mozak sam sebe odlučio sabotirati...
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"

Faith123

Post Postao/la Faith123 » 24 sij 2017 11:26

Aaaaaa jaaaa da sam musko pukla bi... Da sam heroj pala bi...
A. Jaaaa nosim te ko oziljak...
Privilegirana

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 24 sij 2017 11:41

Andain je napisao/la:
@tmc..to me asocira na jednu zanimljivu izreku iz mahabharate koje ide nešto u stilu da je bolje slijediti vlastitu dharmu nesavršeno, neg slijediti tuđu dharmu savršeno. S druge strane, nije loše u životu imati uzore, što na neki način jest uspoređivanje, samo valjda u pozitivnom smislu. :)
Oprosti, sada tek vidim :dork:

Dobra izreka :). Ja se slažem s tobom, valjda to uspoređivanje je više podrška nego što je uspoređivanje koje bi trebalo mjeriti našu vrijednost u odnosu na tog uzora na osnovu (ne)implementiranja njegovih poželjnih karakteristika/manira/odabira i sl. Podrška za rast, da :)

Andain

Post Postao/la Andain » 24 sij 2017 12:29

^Da, mislim da je razlika u divljenju. Kad se uspoređuješ s nekim kome se na neki način diviš, prepoznaješ te vrijednosti kojima se diviš kao svoje i gledaš, bar mi se čini sad, širu sliku osobe..ne diviš se parcijalnim stvarima (faksu koji je netko završio, prosjeku ocjena koje je imao) već finalnom rezultatu i karakternim osobinama. Dok kod uspoređivanja, nema divljenja, al nema ni te šire slike, više je stvar parcijalnih, konkretnih usporedbi koje nikad nećeš iskopirati dobro. :)

..
Pada mi na pamet misao da se nalazimo u generaciji bez ideala. Kad gledam 80, 70, 60.. uvijek je postajala ta neka nada u idealističniju budućnost za čovječanstvo, nekakav kolektivni optimizam bilo oko istraživanja svemira, bilo kroz razvoj tehnologije i znanosti u koje smo smještali rješenje svih problema. To se super vidjelo kroz umjetnost, 80e su bile lepršave i lude, ranije generacije hipijevske, mir i cvijeće (i lsd:D).
Ova generacija? Kao da je od sveg odustala, sve smo probali, ništa nas nije spasilo :), a jedino što se kolektivno, među masama, primjećuje jest ogromna tenzija, frustracija i mržnja prema drugoj strani..tko god ta strana bila. Pitam se jel takav društveni puls bio primjetan i prije svjetskih ratova.
Hansel

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 24 sij 2017 14:06

ja sam kao out da ne mogu biti vise..pomislim i onda upoznam nove ljude, nove krugove i onda opet...to djevicanstvo outanja je frustrirajuce. mi kao da smo bezgranicnih kapaciteta konstantnog razotkrivanja potencijalno svemu. pun mi kurac nesto...

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 24 sij 2017 14:13

^
tim autanjima nikad kraja. da si stetoviraš na čelo da si gej mislim da bi svejedno trebala nekima to opet pojašnjavati.

Odgovorite