Kako se u ovom trenutku osjećate??
-
swayka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
tuzna sam, oci mi se sjaje od suza.
nedostaje mi ona.
nedostaje mi njena blizina, njen pogled, osmjeh, zezancija, poljubac, miris tijela... nedostaje mi budjenje u jutro, a da prvu osobu koju ugledam da to bude ona, da se probudim stisnuta u nju, da zaspem zagrljena uz nju, da je promatram dok spava, da je mazim, da me mazi, da je ceskam po glavi, da je zagrlim onako cvrsto, da pricam sa njom, da zajedno jedemo, da zajedno mastamo... da setamo gradom za ruke, ... boli me koliko mi fali(s)...
svaka sitnica mi nedostaje.
ljubim te
nedostaje mi ona.
nedostaje mi njena blizina, njen pogled, osmjeh, zezancija, poljubac, miris tijela... nedostaje mi budjenje u jutro, a da prvu osobu koju ugledam da to bude ona, da se probudim stisnuta u nju, da zaspem zagrljena uz nju, da je promatram dok spava, da je mazim, da me mazi, da je ceskam po glavi, da je zagrlim onako cvrsto, da pricam sa njom, da zajedno jedemo, da zajedno mastamo... da setamo gradom za ruke, ... boli me koliko mi fali(s)...
ljubim te
- WIRGINIA WOOLF
- Ja sam: lezbijka
- nimfomanka
o srećo........... Naj biti tužna!!!!swayka je napisao/la:tuzna sam, oci mi se sjaje od suza.
nedostaje mi ona.
![]()
ljubim te
OT: ja se osjećam napuhnuto kao pravi puh
- WIRGINIA WOOLF
-
weirdo
- cudnovata
happy jer sam skužila da sam sretna. onak...laganini sretna bez nekih prevelikih euforija. radim posao koji jako volim, službeno ga zovem radnim godišnjim, 3 mjeseca živim solo u drugom gradu što ruši barijere "dobrog ukusa" kada dođe do "pojavljivanja u javnosti". apsolutno me ispunjava šetanje okolo u rašćupanom stanju, razno raznih -boli-me-kurac-što-smeđa-bijela-i neka druga smeđa- ne idu -skupa- kombinacija. kada sam došla ovdje prije mjesec dana a jedva sam čekala doć...bilo mi je više pun k. svega i nespavanja i bančevanja i ubijanja od posla kad treba i kad ne treba. onda umjesto da se odmorim 30 dana sam partyjala po cijelom jebenom selu i tom modernom zrću i sere mi se više i od toga.
još par dana su mi tu jedna super frendica i kat iznad mene dragi dragi
n. profi denser lijep, lijep, najljepši...ali kad oni odu nadam se da će mi bar 15 minuta bit dosadno, da ću dobit potrebu odrezat nokte na nogama usljed te dosade ili čak pospremit ormar... i tak. fakat imam potrebu pročitat koju knjigu, izležavat se i ne komunicirat par dana. jer tu je tempo gori nego u zg-u, izađeš na kavu sam sa sobom i novinama, jasno sretan zbog toga , odjednom ako ne paziš da konstanto izgledaš smrknuto, za stolom ti je 45 ljudi koji bi se družili.
i nakon 14 poslova napokon mi je neki dan ponuđen onaj kojem sam se cijeli život nadala, objedinjuje pisanje, novinarstvo, P.R. i marketing, jebeno ne mogu uopće vjerovat da se to dogodilo ali dobro. fkuck
bilo je upitno i strašno hoću li ikada upisati taj faks, završit ga, naći posao koji toliko želim i onda me samo tako, 15 dana nakon prijemnog,netko nazove i isprostituira taj moj san kao da je to nešto normalno i svakidašnje izjavom: "daj mi molim te to napravi, platit ću ti, možeš do 1.8 bitno je jako, please..."

Bog je dobar, ...valjda je dobar
svjetovnom logikom imanja sreće meteor bi me trebao pogoditi za par sati...
još par dana su mi tu jedna super frendica i kat iznad mene dragi dragi
i nakon 14 poslova napokon mi je neki dan ponuđen onaj kojem sam se cijeli život nadala, objedinjuje pisanje, novinarstvo, P.R. i marketing, jebeno ne mogu uopće vjerovat da se to dogodilo ali dobro. fkuck
Bog je dobar, ...valjda je dobar

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- Hidden_soul
- Devil in details
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 30 stu 2010 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."