Kad poslovni ćovjek uzme stvari u svoje ruke(ne na pozitivan

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
alex 2
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: transrodna osoba

Kad poslovni ćovjek uzme stvari u svoje ruke(ne na pozitivan

Post Postao/la alex 2 » 29 kol 2007 10:11

Biznismen palicom istukao hercegovačkog pomoćnika ministra

ŠIROKOBRIJEŠKI biznismen Drago Lukenda jučer je ispred zgrade Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona u Mostaru dočekao prije početka radnog vremena Zejnila Trešnju, pomoćnika ministra za zaštitu okoliša pri Ministarstvu trgovine, turizma i okoliša, i tukao ga drvenom palicom dok ovaj nije pobjegao u zgradu Vlade, piše Dnevni avaz.

Najvjerojatnije je to napravio jer mu je njegovo Ministarstvo uskratilo dozvolu za malu hidroelektranu na rijeci Dušćici u Dugama kod Prozora, za koju je od Općine dobio građevinsku dozvolu. U Ministarstvu okoliša mu najvjerojatnije nisu htjeli odobriti gradnju jer bi hidroelektrana mogla uništiti dva vodopada visine 25 metara, te šest manjih slapova, koji su od 1958. godine pod zaštitom države.

"Dok sam se penjao uz stepenice, on se odnekud stvorio, prikrao mi se iza leđa i udario me dva puta drvenom palicom po leđima. Ja sam uspio pobjeći i utrčati u zgradu Vlade. Imam povrede leđa, točnije dvije masnice", kaže napadnuti Trešnjo, čije je ime potpisano ispod rješenja Ministarstva za hidroelektranu.

Lukenda, inače vlasnik tvrtke "Eco Energy", je uhićen i u policiji se branio šutnjom, no ubrzo je pušten, a slučaj ide na redovni postupak, saznaje Avaz iz MUP-a tog kantona.

i sad , šta ti lokalni tajkuni umisljaju , kao ovaj nas iz like sta se rukuje guranjem ruke u guzicu , ili opcenito , ma jedna mi stvar nije jasna kako netko primitivan moze doc do polozaja !
:x

rainbow1
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Kontakt:

Re: Kad poslovni ćovjek uzme stvari u svoje ruke(ne na pozit

Post Postao/la rainbow1 » 29 kol 2007 10:19

alex 2 je napisao/la:
i sad , šta ti lokalni tajkuni umisljaju , kao ovaj nas iz like sta se rukuje guranjem ruke u guzicu , ili opcenito , ma jedna mi stvar nije jasna kako netko primitivan moze doc do polozaja !
:x
to je tamo oko ćaćinog sela sve...kako može doć....a nu..evo npr jedan bivši zatovrenik (dklame krinilanac) je sad možda najjačji tajkun u tom kraju...

a vele mi da se obaogatijo na humanitarnoj pomoci (ja to neznam, smao mi tkao veliju) ...dakle trebaš imat "muda" (u najgorem smislu riječi, jer meni muda inače nisu ništa loše :lol:) da bi oduzimo ljudima humanitarnu pomoć od usta i da bi tvoje dite imalo novi mercedes i da se moš u *helkopteru* vozat okolo...

jadno je to...ali to je realnost...

šta je potrebno...ne znam..odsuststvo savjesti, suosjećanja..nema pojma...
*ako mislite da možete ili mislite da ne možete - u pravu ste*

alex 2

Post Postao/la alex 2 » 29 kol 2007 10:21

Pa , da ali onda ajmo svi krasti i bit ćemo tajkuni !
ali mi nije jasno zašto to nikome nije u interesu da zaustavi , ono nepravda na kvadrat a svi je samo promatraju !

rainbow1
Kontakt:

Post Postao/la rainbow1 » 29 kol 2007 10:28

pa aj ti zaustavi...kako?
*ako mislite da možete ili mislite da ne možete - u pravu ste*

alex 2

Post Postao/la alex 2 » 29 kol 2007 10:34

rainbow je napisao/la:pa aj ti zaustavi...kako?
nemam pojma , jedino da dovedem moćnije strane tajkune ali do je ista pašta možda samo , nemam pojma ja nemogu ništa ali oni koji možda mogu njima ne odgovara ili se boje da ih ovi ne prebiju ili tako nešto , od oca jedne cure koja je s mojom sestrom ležala u bolnici , su kamatari , lokalni tajkuni kojima je bio konkurencija sve uzeli pa je ćovjek jedva plaćao lijećenje kćeri i na kraju se ubio a njima ništa pritvoreni su i kako ćujem čak mislim da će izaći brzo vani !

jabooka

Post Postao/la jabooka » 29 kol 2007 11:37

Pogledajte ljudsku glupost u fotelji i na polozaju.
Stvarno se isplati.

http://www.youtube.com/watch?v=6l5DIQHneWo
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Zita

Post Postao/la Zita » 29 kol 2007 12:35

i ceca je pevac :roftl:

Odgovorite