Ja radim sutra. Ujutro.
STARKIN PAR-T vol. 10//06.09.07.//Mario Kovač + Mind Taker
- duhsaplavimokom
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- whatever
I ja kažem. Joooj, nemam pojma kaj bi opće drugo rekla.duhsaplavimokom je napisao/la:
Muzika je bila...hmh...nenadjebiva. Starka, svaka ti dala. I to višekratno.
Snoopy i Lokwa, ludare jedne, cijelu noć spavate, pa se ondak pred jutro tam razbacate nešto vamo tamo
(jeeebalo, te lude znaju svaki ibogi akord koji treba lupnit i kada; ta đe ste gitare ostavile, matere vam?!
i bez mira doklen se svjetla ne upališe. A ni to ih ni omelo. Metlom su ih tjerali vanka.
Agasta, it was nice to meet you. Very nice, if I may add.
Bea...reci mi iskreno...se ti ikada umoriš?
Uostalom, šta nisi neku penziju spominjala ili tako nešto? Neka, neka. Fuck penziju, to možeš i kad ostariš.
Fuck me, prvi put se ja pojavih na tom partiju i matere vam, i mene razbacalo. Mene, heeej!
Mali Kovač rulz.
Kajgot da je to bilo, čak se Zita (jeeebalo, alaj si autoritativna. Pak bum nekaj sanjala.
No dobro je to, ako ikada bude neke frke u mene ili me, prvu te ugnjavim za pomoć.
Ama, živili ste mi svi. Amen! Sretan li vam Božić!
Shankica...budila si me. Za cirka sat i pol. Fala, jesi. Amen!
P.S. Ice, imaš bagr.
Epizodna uloga.
-
bea.zarre
- Status: U braku
eto. pa nisam dugo. klonim se rupe ko vrag tamjana, al sinoć mi bilo predobroooo!whatever je napisao/la:Bea...reci mi iskreno...se ti ikada umoriš?![]()
![]()
Uostalom, šta nisi neku penziju spominjala ili tako nešto? Neka, neka. Fuck penziju, to možeš i kad ostariš.
bila je i daemia
baš mi se đipalo, skakalo i vrištalo pa sam...baš to i radila
spavah ravno tri ure, cca. i osjećam se ko nova. istinabog- niš mi ni jasno, sve mi čudno zvuči i koncentracije nemam, al sam sretnaaaaa!!!
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
-
bea.zarre
mislila sam da to nije mogućewhatever je napisao/la:smotanija neg inače.
enivejz- kowatzch mi je bio presmiješan, sav zbunjen i izgubljen, ez južual.
e i vidjeh žene koje nisam dugo, duuugooo vidjela što mi bilo ful drago.
pa njima mah-mah ukoliko provire ođe.
u jednom trenutku na emf, krenem ja đipat i pjevat tak da svi vide kak znam cijeli tekst
like-šta je ovoj pa to je iz prošlog stoljeća
iiiiiii....skinuh se u potkošulju. koja ima odurno velik izrez pa su mi stalno ispadali oni jastučići iz grudnjaka
tako da sam dobar dio noći navlačila taj bijedni komad pamuka preko nejakih mi pleća.
nije da bi ovo bilo ikome zanimljivo, a kamoli (nedajbože) bitno, al u ovim godinama svašta nešto može obilježiti nečiji izlazak
- nimfomanka
- Hidden_soul
- Devil in details
Meni je bilo bas najs.
Bilo mi je fantasticno kako se toliko nas okupilo sasvim spontano u KIC-u, i bas je bilo super vidjet sve te silne nove frizure, zene i tak to
I drago mi je da su svi nekako bili in the mood, i bila je neka dobra atmosfera u ekipi, fakat sam gledala onako i mislila - dammit, pa bas je odlicna raja ovdje, mogla bih malo manje bit asocijalna
Zita je brojala, bilo nas je oko 30ak za stolom, ko skolski razred
Eto, pozdrav svima od sinoc, trijeznima i onima koji se manje trijezne, i najbolje zelje za ostajanje budnima onima koji rade ili ce radit
Bilo mi je fantasticno kako se toliko nas okupilo sasvim spontano u KIC-u, i bas je bilo super vidjet sve te silne nove frizure, zene i tak to
I drago mi je da su svi nekako bili in the mood, i bila je neka dobra atmosfera u ekipi, fakat sam gledala onako i mislila - dammit, pa bas je odlicna raja ovdje, mogla bih malo manje bit asocijalna
Zita je brojala, bilo nas je oko 30ak za stolom, ko skolski razred
Eto, pozdrav svima od sinoc, trijeznima i onima koji se manje trijezne, i najbolje zelje za ostajanje budnima onima koji rade ili ce radit
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Spineshaker
bea.zarre je napisao/la: bila je i daemia
Evo da i ja napisem jedan post, a da to ne bude reklamiranje svojih partya
Bilo je jako fun sinoc, mjuza je bila malo...neuroticna (mislim samo zbog naglih rezova i stilova -> u biti, zanemarite - profesionalna deformacija), ali DJ jako simpa jer je bio ful ufuran i zanesen iza pulta.
Poneko poznato lice, poneko ime i lice. Sve u svemu jako simpaticna i pozitivna vibra. Pozdrav svima.
-
bea.zarre
ma znaš me. pozdravile smo se unutri i rekoh ti da se vidimo večerasSpineshaker je napisao/la:bea.zarre je napisao/la: bila je i daemia![]()
(iako ne znam tko si
)
a budući da sam evo to napisala na crolu znači da neću nikam otić.
uvijek sve suprotno ispadne
elem-kovač je namjerno takav trash dj. zato ga svi vollimo
- Spineshaker