Bračni krah Vlatke Pokos u TV reklami

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

crispy
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la crispy » 06 ruj 2007 07:57

ma bravo!
Zita, iz kojih je to novina/portala?
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...
slika

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

Zita

Post Postao/la Zita » 06 ruj 2007 08:00

jutarnji list

ma svaka mu cast! dok sve frustrirane glupace napadaju vlatku u obrani joj se nasao jedan muskarac
sto bi mogli nazvati itekakvom pljuskom zenskom rodu jer su glupace

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 ruj 2007 08:13

ajde de i ja cu nesto napisat:1.Vlatka je od pocetka njene "karijere"pjevacice koja je pocevsi "kad ce taj petak"i zavrsio na "petku",pokazala se kao osoba koja nije za uspjehe,ociti dokaz da nije sve u ljepoti,njezino samoljublje proizaslo vjerovatno od pomanjkanja mnogih stvari iz djetinjstva,dovelo je do lika "sponzoruse"jer ona sama nije gradila imidz samostalne,hrabre i kvalitetne osobe,..osoba kao ona jednostavno osim sto pati za "skupim krpicama"pati za pozornoscu i nebi me cudio da cijeli ovaj cirkus je upravo to "jeftina reklama"samo sto u toj reklami ona je negativan lik..2.taj njezin bivsi tako je empaticna osoba(moje osobno misljenje,proizaslo nakon Enine smrti) da je sva steta sto njegovu ruznu facu toliko razvlace po medijim,kao on Vlatki nesto prigovara,neda ili sta god baljezgario,govori o njegovoj nezrelosti i karakteru,koji je uvijek bio upitan,kao da nije znao kome je rekao "DA"..a zenske udruge"toliko je premlacenih ponizenih i siromasnih zena",bolje vam je pogledajte njih i o njima pricajte u medijima,jer one su slika ponizene zene...to je to" jeftina reklama za losu robu" :o

Zita

Post Postao/la Zita » 06 ruj 2007 08:35

mozemo mi sad ovdje raditi psiholoski profil vlatke al ne vidim smisao u tome
svaka osoba pokusava napraviti najbolje sto moze za sebe i reci da netko "nije za uspjehe" je ruzno
po cemu to uopce zakljucujes?
mozda ona nije stvorena za pjevacicu nekog kova no ak je ona zadovoljna sa svojim zivotom cemu je blatiti?!
mogu se ja njoj nasmijat, malo zezat i tako al ne vidim po cemu je ona toliko losa i negativna osoba da je se toliko gazi. jebote, ko da je pobila 10 obitelji..

uostalom sponzoruse ne smatram glupima, cak im skidam kapu jerbo znaju iskoristit muskarce i ne radit nista
napravile su umjetnost od toga
ne zele bit zene siromasnim muskarcima i doma im prat i peglat vec zele malo bljestavila u zivotu i -zasto ne

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 ruj 2007 08:45

to znaci cilj opravdava sredstva..neznam ja sam iznijela svoje misljenje,i neskidam kapu "sponzorusama"toliko je zena koje su samostalne i uspjesne,treba radit..a za blacenje,ima i ona udjela u tome..cuj svatko ima svoju sliku o tome,moja nije bila blacenje Vlatke jer ona je takva kakva je tko je voli tko ne..boli me briga,samo znam da nije "jadnica"kojoj treba pomoc,..a ja cijenim osobe koje posteno zarade u svom zivotu,pa makar i peglale doma svojim siromasnim muzevima,..to je to a sad bjezim jer kasnim... ;)
Zadnja izmjena: Ameli, dana/u 06 ruj 2007 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

Zita

Post Postao/la Zita » 06 ruj 2007 08:53

trebala joj je pomoc oko lane. trebale su je pitati dal joj treba pomoc a ne blatiti

i..gdje bi svjet otisao kad bi sve bile uspjesne i samostalne...jednostavno je potrebna razlitost ;)

saudad

Post Postao/la saudad » 06 ruj 2007 09:14

Meni je reklama odlična.
Samo mi je još nije jasno kako to da se rba odlučila na takav m.t.
Kao ozbiljna kuća. Više bi ovaj spot odgovarao za OTP banku. :D :D

I te priče da ova reklama samo još veći dokaz njezinog sponzorstva ,to je glupost. Ona je ove godine bila maximalno ponižena.
- naranče
- šećer
- jogurt
- prašak za pranje
...
- Izrael?
- JAR?
- Argentina?

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 ruj 2007 17:32

Zita je napisao/la:trebala joj je pomoc oko lane. trebale su je pitati dal joj treba pomoc a ne blatiti

i..gdje bi svjet otisao kad bi sve bile uspjesne i samostalne...jednostavno je potrebna razlitost ;)
da su sve uspjesne i samostalne,vjerovatno bi se povecao broj homo... :D

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 06 ruj 2007 18:44

kad bi se bavilo drugim "bezimenim" zenama koje su svakodnevno u takvim i mnogo, mnogo gorim situacijama, bilo bi sjajno. ovako, ta tuka i taj primitivni kreten vec su mjesecima najvaznija tema. ajde, ok, vatrogasci izgorjeli na kornatima su malo preuzeli primat, ali i to ce proci. zna se sta je najvaznije! :x

jabooka

Post Postao/la jabooka » 06 ruj 2007 23:29

Radaeljak zaista nema smisla za humor.

Negdje sam procitala jedan komentar "Vlatka sad trebala placati alimentaciju za malu" :D :D
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

nimfomanka

Post Postao/la nimfomanka » 07 ruj 2007 08:50

jajoš nisam vidla tu rekalmu

whatever

Post Postao/la whatever » 07 ruj 2007 09:24

Pa dajder si okreni prvu stranicu, bubnula je Noise link, pa si pogleč.
Fora je. Vedra i vesela. Plahutava. :D

Zita je napisao/la: uostalom sponzoruse ne smatram glupima, cak im skidam kapu jerbo znaju iskoristit muskarce i ne radit nista
napravile su umjetnost od toga
ne zele bit zene siromasnim muskarcima i doma im prat i peglat vec zele malo bljestavila u zivotu i -zasto ne
Amen.
Epizodna uloga.

ow
necu se registrirati
Status: U braku
Kontakt:

Post Postao/la ow » 07 ruj 2007 10:57

Ameli je napisao/la:ajde de i ja cu nesto napisat:1.Vlatka je od pocetka njene "karijere"pjevacice koja je pocevsi "kad ce taj petak"i zavrsio na "petku",pokazala se kao osoba koja nije za uspjehe,ociti dokaz da nije sve u ljepoti,njezino samoljublje proizaslo vjerovatno od pomanjkanja mnogih stvari iz djetinjstva,dovelo je do lika "sponzoruse"jer ona sama nije gradila imidz samostalne,hrabre i kvalitetne osobe,..osoba kao ona jednostavno osim sto pati za "skupim krpicama"pati za pozornoscu i nebi me cudio da cijeli ovaj cirkus je upravo to "jeftina reklama"samo sto u toj reklami ona je negativan lik..2.taj njezin bivsi tako je empaticna osoba(moje osobno misljenje,proizaslo nakon Enine smrti) da je sva steta sto njegovu ruznu facu toliko razvlace po medijim,kao on Vlatki nesto prigovara,neda ili sta god baljezgario,govori o njegovoj nezrelosti i karakteru,koji je uvijek bio upitan,kao da nije znao kome je rekao "DA"..a zenske udruge"toliko je premlacenih ponizenih i siromasnih zena",bolje vam je pogledajte njih i o njima pricajte u medijima,jer one su slika ponizene zene...to je to" jeftina reklama za losu robu" :o
Ameli, to sve sto si napisala, cak i da jeste tako nitko je nema pravo prozivati za nesto sto se tice samo NJE.

To inace rade homofobi nama - zar ne?

Vlatka nigdje nije rekla da PREDSTAVLJA SVE ZENE.
Dapace, spot je, kako se izrazio Jergovic IZRAZITO personaliziran i koji kurac se imaju babe ili genovica petljati u njen zivot. I u to kako ce ona SEBE predstaviti u javnosti i da li ce pri tome zaraditi.

U ovom trenutku je potpuno nevazno ONO STO VLATKA JESTE, vec je vazno to DA ONA IMA PRAVO BITI STO GOD ZELI i da joj to pravo nitko ne moze uskratiti a osobito ne udruge koje se kakti zalazu za ljudska prava.

Ovim izjavama babe i genovica diskriminiraju Vlatku Pokos prozivajuci je u javnosti za nesto sto ih se uopce ne bi trebalo ticati.
Ista prica dogadjala se prije par godina sa Severinom.
Kad ju je cijela nacija medijski silovala nije bilo ni baba ni nikog kurca.
Kad je ona ipak i unatoc tome uspjela stati na svoje noge i nastaviti krijeru odmah joj se babe pokusale prisljamciti ne bi li jos jednom njihovo ime osvanulo u medjima.

Sjecam se jer sam i onda popizdila na njih.
http://www.balconn.com/index.php?option ... iew&id=496

I sad evo ponovo - milostive su bas Vlatki htjele pomoc kad ono klinac....
Da su htjele pomogle bi bez ikakve pompe i onda kad je trebalo.
Naravno da nisu htjele, no sad bi malo medijskog kolaca....:zbljuv:
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

Ameli

Post Postao/la Ameli » 07 ruj 2007 13:57

istina da nije uredu da itko ikog proziva..ja sam za to da se toliko nedize pompa oko svega toga..nek zivi svak kako umije..dobro ona je javna licnost,pa se razapinje po medijima,ali ipak se pretjeralo sa tim cirkusom..nek zena radi sta je volja,osobno meni ne interesira,koliko je potrosila ili bilo sta drugo,to je njena osobna stvar...to je to :)

didi0gisele
Status: Solo

Post Postao/la didi0gisele » 07 ruj 2007 13:58

B.a.b.e, Vlatka, Višnjić, bla.. bla... bla... :cool:
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.

ow
necu se registrirati
Status: U braku
Kontakt:

Post Postao/la ow » 07 ruj 2007 15:32

didi0gisele je napisao/la:B.a.b.e, Vlatka, Višnjić, bla.. bla... bla... :cool:
Ma da. Od one poznate dobijamo sve vise "igara" a sve manje "kruha" :D :D
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

Odgovorite