U Zagreb stiže 50 Cent
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
U Zagreb stiže 50 Cent
3.12......karta od 250-350kn.......pa tko voli nek pocne skupljati cune.
http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... t,92291.jl
http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... t,92291.jl
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
- Hidden_soul
- Devil in details
Nikad mi se nije svidjao, prvo sto ga jedva razumijem sto govori kroz zube, a drugo sto bas ne volim hiphop, i trece sto ne mogu bas 2 i koliko vec sata stajat i mlatarat glavom 
Ali dobro, vjerujem da ce nekim fanovima to bit prava poslastica
Ali dobro, vjerujem da ce nekim fanovima to bit prava poslastica
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
Zita
-
moonsorrow
kako me nervira sva ta strka oko toga. i općenito celebrity faca. koda oni nisu ljudska bića nego neko nedodirljivo savršenstvo.
zašto njegov dolazak mora biti među udarnim vjestima novina na telki i di sve ne.
bezveze.
em mi se ta američka rap/hip hop scena gadi i je podržavam tog frajera je mu se textovi pjesama svode vrijeđanje i omalovažavanje žena tipa "yeeeaaah my bitch, my slut" em su im spotovi presranje i prepreseravanje, em to više nije ona underground glazba koja je bila tijekom osamdesetih tipa 2pac lala...šta je i bit hip hopa, ne? nego se sve svodi na zaradu i natjecanje diskografskih kuča i izvođača, vrti se na MTV-ju 20 puta dnevno...uf....prodaja prodaja i samo prodaja..prejadno..
zašto njegov dolazak mora biti među udarnim vjestima novina na telki i di sve ne.
bezveze.
em mi se ta američka rap/hip hop scena gadi i je podržavam tog frajera je mu se textovi pjesama svode vrijeđanje i omalovažavanje žena tipa "yeeeaaah my bitch, my slut" em su im spotovi presranje i prepreseravanje, em to više nije ona underground glazba koja je bila tijekom osamdesetih tipa 2pac lala...šta je i bit hip hopa, ne? nego se sve svodi na zaradu i natjecanje diskografskih kuča i izvođača, vrti se na MTV-ju 20 puta dnevno...uf....prodaja prodaja i samo prodaja..prejadno..
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)
(Satan Panonski)
-
moonsorrow
Pa cent stalno vrijeđa pa ima milijunsku nakladu , mozda bi i ja mogla se snimit kako sviih saljem u pm pa to prodavat kao pjesmu
inace taj mi je lik antipatican
[/quote]
nije tu tome bit što vrijeđa pa ima naknadu. pa to mogu i ja.
jednostavno frajer ima love i da napravi neznam kkak "lošu" pjesmu klanjli bi mu se koda je sveta krava u indiji.
a kakva je uopće vrijednost u tim pjesmama nevidim niti textalnu ni instrumentalnu
naravno ima iznimaka
inace taj mi je lik antipatican
nije tu tome bit što vrijeđa pa ima naknadu. pa to mogu i ja.
jednostavno frajer ima love i da napravi neznam kkak "lošu" pjesmu klanjli bi mu se koda je sveta krava u indiji.
a kakva je uopće vrijednost u tim pjesmama nevidim niti textalnu ni instrumentalnu
naravno ima iznimaka
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)
(Satan Panonski)
-
jabooka
Jasna Zlokic poznatija pod imenom J.ZO nastupat ce kao predizvodjac na koncertu 50 centa.
Sa pjesmom "skitnica".
skitnica
skitnica
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- Zbela Lokwa
-
Zita
"jer ja san skitnica,
mene metak nece,
ja san skitnica,
tko je dovuka ovo smece,
ja san skitnica
daljine me vuku,
vise volim pršut
nego ovu juhu..jo"
mene metak nece,
ja san skitnica,
tko je dovuka ovo smece,
ja san skitnica
daljine me vuku,
vise volim pršut
nego ovu juhu..jo"
Zadnja izmjena: Ameli, dana/u 26 lis 2007 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
weirdo
- cudnovata
navodno je nereda mama pitala: sine a hoće li na koncertu biti i što god za mene?
on je rekao: hoće... :zbunj: jasna zlokić.
to mi je mama pričala...valjda je čitala u "Mili" 
ugl.sere mi se od 50 centa i onog njegovog usranog DJ-a koji je prije par dana prvi put u životu vidio pršut a preserava se sa satom od 400.000kn, tip je pred novinarima izvukao sat iz vrećice i počeo mahat s njim. sve to dalo bi se pripisati liječenju kompleksa i donekle tolerirat da nije izjavio kako mogu biti sigurni da će nakon koncerta oko njega biti gomile djevojaka, naravno gole. pathetic a doma su ostavili preko 100.000 "prijatelja" s kojima su prije 20 godina jeli govna, njih dvojica su nasumičnim odabirom danas bogati do kostiju a ovi i dalje glođu s kosti... da upadnem u takve pare kunem se da bi mi se bilo bad preseravat s njima.
on je rekao: hoće... :zbunj: jasna zlokić.
ugl.sere mi se od 50 centa i onog njegovog usranog DJ-a koji je prije par dana prvi put u životu vidio pršut a preserava se sa satom od 400.000kn, tip je pred novinarima izvukao sat iz vrećice i počeo mahat s njim. sve to dalo bi se pripisati liječenju kompleksa i donekle tolerirat da nije izjavio kako mogu biti sigurni da će nakon koncerta oko njega biti gomile djevojaka, naravno gole. pathetic a doma su ostavili preko 100.000 "prijatelja" s kojima su prije 20 godina jeli govna, njih dvojica su nasumičnim odabirom danas bogati do kostiju a ovi i dalje glođu s kosti... da upadnem u takve pare kunem se da bi mi se bilo bad preseravat s njima.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!