'Žena vrijedi koliko djece je rodila'

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 13 lis 2007 11:09

ow je napisao/la: I da, koliko god to izgledalo šašavo iz moje tipkovnice - žene su fakat glupe. Osim onog manjeg dijela koji nije reprezentativan uzorak i kojem mi pripadamo.
Taj manji uzorak su lezbe?

Ako si mislila na njih ne slazem se. Kad netko govori lezbe nisu zenstvene, lezbe imaju kratku kosu, lezbe nemaju primjerenu tezinu......u tim slucajevima skacemo i vicemo stop. ne volimo generalizaciju, dokazujemo da nas ima zenstvenih i dugokosih odnosno razlicitih.

Pa sad bas nisam misljenja da smo vecinom pametnije. Ima nas glupih kao i svagdje drugdje. u nista manjoj kolicini.
U principu se slazem s tvojom izjavom zene su glupe. bez iznimka.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

alex 2
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: transrodna osoba

Post Postao/la alex 2 » 13 lis 2007 11:14

Zanimljivo ona ustraje da zene trebaju rađat da bi bile vrijedne a vi da su zene glupe a mogu vas onda pitat jer ste vi slucajno svi muskarci ode ?

i koje veze ima pamet ili inteligentna zenska manjina s homosexualnosti , ama bas nikakve , druga je stvar sta vecina zenskih stvorenja zivi zivot u kojem same sebe glupiraju ali reci da su sve zene glupe e mislim da nisu jer bi po toj logici i vi bile glupe (a ocito je da niste uopce glupe) :!:

jabooka

Post Postao/la jabooka » 13 lis 2007 11:26

Da. Ali odredjene grupe nisu pametnije. nego su i tamo zene glupe kao i svagdje drugdje. U tom smislu sam mislila da nema iznimka.
zove.se.ocinstvo.

alex 2

Post Postao/la alex 2 » 13 lis 2007 11:39

Ivana Sučec-Trakoštanec (HDZ)

SDP-ovki Milanki Opačić, inače majci posvajateljici, poručila je da o majčinskoj ljubavi ‘nema što raspravljati jer nije majka’

I ovo je biser , zasto mater nebi voljela posvojeno dijete , boze mili kakve mi zastupnice imamo , natjecu se u gluposti

jabooka

Post Postao/la jabooka » 13 lis 2007 12:53

alex 2 je napisao/la:...... reci da su sve zene glupe e mislim da nisu jer bi po toj logici i vi bile glupe (a ocito je da niste uopce glupe) :!:
Alex oprosti ja sam mislila da ti sebe smatras zenom. Iz ove tvoje izjave ispada da se ne smatras zenom kad je pamet ili glupost u pitanju.
Da se smtars zenom ne bi li pravilno recenica trebala glasiti......jer bi po toj logici i MI bile glupe(a ocito je da NISMO nimalo glupe).
zove.se.ocinstvo.

alex 2

Post Postao/la alex 2 » 13 lis 2007 13:03

Lezbijke kuzis sad , vi lezbijke , homosexualne zene jel me sad razumis(forumasice) ?
Zadnja izmjena: alex 2, dana/u 13 lis 2007 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

alex 2

Post Postao/la alex 2 » 13 lis 2007 13:04

iako sam to smotala malo na cudan nacin :(

noise

Post Postao/la noise » 13 lis 2007 13:17

cek cek alex....

zar ti sebe ne dozivljavas kao zenu i to lezbijku? :o :o
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

alex 2

Post Postao/la alex 2 » 13 lis 2007 13:33

Pa dozivljavam se kao zensko ali nedefiniram se kao lezbijka nit bisex nit ikako u biti kako cu se definirat kad jos se nisam.............znate sta :oops:
ali me cure privlace :)

Ameli

Post Postao/la Ameli » 13 lis 2007 14:21

sinoc sam rekla,da ne vrijedi toliko žuči,ali sad mi se digao zeludac,prvo ..zene su glupe,vecina je zenica koje dijele misljenje sa izjavom "biserke"iz sabora,najlakse je roditi i cekati da muz donese sve doma..pobogu ja sam zena i majka i neslazem se sa izjavom"biserke"a nisam lezba i vjerujem da provedete anketu medju ženam mnoge bi se slozile da je izjava glupa,..i ovdje iscitavam podjelu izmedju zena.. izmedju lezba i strejtusa,lezbe su pametne,samostalne..vrijednost im je mnogo veca nego str8..posto sam Bi i nepodnosim podjele..recu samo jedno i na ovoj temi se pokazuje da zbilja nedrzimo jedna do druge..zena po meni se nevrednuje po broju djece i po tome da li je neka poznata licnost ,nego po njenom srcu,ponasanju,dobroti i svemu onom po cemu se bi se svi ljudi trebali razlikovat..to je moje skromno misljenje..

ow
necu se registrirati
Status: U braku
Kontakt:

Post Postao/la ow » 13 lis 2007 23:52

jabooka31 je napisao/la:Taj manji uzorak su lezbe?
Ne nužno lezbe. Pod manjinom sam mislila na one žene koje ne prihvaćaju nmaetnute okvire, koje se bave poslom koji vole unotoč tome što je to možda u svijesti većine "muški" posao, koje ne vide sebe isključivo u ulozi supruge i majke, kojima je možda karijera važnija od obitelji, koje u svojoj sredini odstupaju od stereotipa.
Tu nije presudna seksualna orjentacija, već neke sasvim druge osobine. A i među lezbama imaš metar patrijarhalno orjentiranih žena. Ako što i među hetrićkama imaš emancipiranih.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

ow
necu se registrirati
Status: U braku
Kontakt:

Post Postao/la ow » 14 lis 2007 00:17

Ameli je napisao/la:pobogu ja sam zena i majka i neslazem se sa izjavom"biserke"a nisam lezba i vjerujem da provedete anketu medju ženam mnoge bi se slozile da je izjava glupa.
Možda si me krivo shvatila ako si iz mojih postova iscitala podjelu. Kad sam spominjala većinu i manjinu, pod manjinom nisam podrazumjevala samo lezbe, već sve osvještene, emancipirane žene koje su sebi uspjele izboriti bolji status u društvu ili barem neko svoje vrijeme, bez obzira na njihovu emotivnu, seksualnu ili bračnu pripadnost.
Inače, i ja sam majka i to iskustvo je prilično obogatilo moj život. No to je moj osobni osjećaj koji ne može biti primjenjiv na druge osobe, i prema kojem se ne mogu raditi usporedni vrijednosni sudovi sa drugim osobama.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

jabooka

Post Postao/la jabooka » 14 lis 2007 01:17

......danas sam procitala novi izraz "ognjštarke" :o
zove.se.ocinstvo.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 lis 2007 14:30

a tko su sad te"ognjštarke"?

noise

Post Postao/la noise » 14 lis 2007 15:03

zene koje loze vatru (u ognjistu)? :o
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

Odgovorite