Mesić Vs. Jezerinac
- Zbela Lokwa
Mesić Vs. Jezerinac
Kaj mislite o najnovijem prepucavanju Crkve i sekularne države u liku njih dvojice? Jel Crkva ovaj put fakat prećerala i imate li bilokakve prognoze o razvoju događaja? Kaj se mene tiče bradonji svaka čast i definitivno je dobio bonus bod u mojim očima. 
-
alex 2
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: transrodna osoba
Crkva uvijek pretjeraje , ali oni nekuze da sami krse svoja pravila jer pohlepa je (u krscanstvu) smrtni grijeh a zelit se uplitat u vlast (sta nebi smili) je upravo to, pohlepa !
Zadnja izmjena: alex 2, dana/u 07 stu 2007 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Bradonji svaka cast. ali tko ce opomenuti tisuce seoskih zupnika koji bez cenzure generacijama zagovaraju biranje HDZ-a.
"Ili cete glasati za HDZ ili necu doci na sprovod."
I sta upoce znaci vojni ordinarij? koji je to k.?
"Ili cete glasati za HDZ ili necu doci na sprovod."
I sta upoce znaci vojni ordinarij? koji je to k.?
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
a "duhovni"u vojsci ..kojeg imanuje vatikan a vojska "daje logistiku i sta ja znam"nesto tako sam procitala u vecernjaku..spada pod vojsku,pa nespada nego odgovara vatikanu i sve te nebuloze..ali posto je Mesic Vrhovni zapovjednik oruzanih snaga,sve vezano za nju trebalo bi odgovarati predsjedniku,a vojske je u sluzbi naroda,a ne stranci itd...Mesic je u pravu,ali sto to vrijedi kad je u nas crkva ka mafija svugdi ima prste i vise neznam dal se to uopce da promjeniti??Ali svaka cast protivljenju predsjednika,da bar vecina misli tako! 
sad sam citala novine, a sto put sam si rekla da necu, jer se uvijek iznerviram.
neopisivo sam se iznervirala kad sam procitala "vojni biskup Jezerinac"...
sintagma - VOJNI BISKUP !!!!
ugovor s Vatikanom po tom pitanju.. a ma dokle ce nas jebati u zdrav mozak i vrijedjati nam inteligenciju. da ovo nije toliko tragicno, bilo bi smijesno.. jesus....
neopisivo sam se iznervirala kad sam procitala "vojni biskup Jezerinac"...
sintagma - VOJNI BISKUP !!!!
ugovor s Vatikanom po tom pitanju.. a ma dokle ce nas jebati u zdrav mozak i vrijedjati nam inteligenciju. da ovo nije toliko tragicno, bilo bi smijesno.. jesus....
Napustite svaku nadu, vi koji ulazite.
-
jabooka
Sta taj vojni ordinarij odn. biskup radi drukcije od obicnog biskupa ili svecenika?
Jos uvijem mi nije jasna njegova svrha.
Vjerovatno ni nema svrhe.
Jos uvijem mi nije jasna njegova svrha.
Vjerovatno ni nema svrhe.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- Hidden_soul
- Devil in details
Ako je njihov sef Papa, neka onda idu u Vatikan porucivat nesto "svojim vjernicima".
Sve su to gamad prokleta koja se poziva na demokraciju i pritom zaboravlja da je ta ista demokracija davno poznavala i pojam sekularizacije.
Ali dokle god imaju svoje poslusne ovce, i treba tako.
Sve su to gamad prokleta koja se poziva na demokraciju i pritom zaboravlja da je ta ista demokracija davno poznavala i pojam sekularizacije.
Ali dokle god imaju svoje poslusne ovce, i treba tako.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
call_me_not
njegov sef jest papa, al bi po dobrom obicaju cak i vatikanske diplomacije jedna takav lik trebao ostat izvan politike. zato je mesic zvao nuncija na razgovor, samo kaj je zajeb da ovaj kakti vojni atase odgovara direkt papi, a ne vatikanskom ambasadoru. zajeb odgovornosti. kome ga tuzit???
zvir i bestimja.
-
weirdo
- cudnovata
precednik je napokon postao predsjednik. totalno je dobro odreagirao, super da uopće i je a jako me ugodno iznenadila doza autoriteta kojom je to učinio.
crkve mi je pun kurac, gadovi bezobrazni. pola milijuna baba podložnih sugestijama poslušat će crkvu...a ne (ne)zdrav razum. kada bi izjave visokopozicioniranih u crkvenom kleru bile samo odraz njihove gluposti stvar bi bila nešto manje tužna nego danas kada je očito da je čisti posao u pitanju. dobili su 5 milijuna kn za neku nakaradnu zgradurinu po kojoj će prosipat pamet, uslugu su vratili marketingom. odvratno.
crkve mi je pun kurac, gadovi bezobrazni. pola milijuna baba podložnih sugestijama poslušat će crkvu...a ne (ne)zdrav razum. kada bi izjave visokopozicioniranih u crkvenom kleru bile samo odraz njihove gluposti stvar bi bila nešto manje tužna nego danas kada je očito da je čisti posao u pitanju. dobili su 5 milijuna kn za neku nakaradnu zgradurinu po kojoj će prosipat pamet, uslugu su vratili marketingom. odvratno.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!