far out je napisao/la:hidden, bas kao sto jabooka kaze, brinut cu se za sto hocu.
u mom postu je samo jedna recenica stoga nemas pojma s kakvom osnovom to pisem, da te zanimalo pitala bi, al' te ocito ne zanima. dakle, neinformirana si, a sudis. -> radis istu stvar za koju me optuzujes.
moj post je napisan iz razloga sto se sitne dilere lovi (ne kazem da tako ne treba ) , a s onima za koje oni rade se ide na kavu.
ovo da te boli kurac za pedofile uopce necu komentirat'.
Da, a vi ste svi savrseno informirani, i vama iz cisto nepostojeceg razloga upada murja u stanove i jadne vas pretresa i oduzima travu i odvodi u stanice i maltretira vas satima radi jointa i rizle, i u sred bijela dana vas na ulici zaustavljaju i traze da izvrcete dzepove jer izgledate sumnjivi i mos si mislit...
I super su svi upoznati da mogu tvrdit da se lovi sitne dilere a one velike ribe se vode na pica, i svi vi radite u policiji ili sudstvu pa faking znate, samo eto ja ne znam o cemu pricam.
Sto je primjerice samo sa ovim Cvikom i njegovih zaradenih 7 milijuna kuna, jel i on "sitni diler"?
Uopce se ne zelim upustati u diskusiju radi li policija svoj posao, samo mi je zlo napadanja sudaca radi tog jer sude po zakonima, i zlo mi je od toga da se narkomani prave zrtvama po novinama i televiziji i jos se okrivljuju svi moguci osim njih samih.
Zakon je u kurcu, ali zakon nisu donijeli suci, tom zakonu su i suci davno dali kritike, ali oni nisu zakonodavna vlast. Zakone je donio sabor, pa se moze zahvalit strankama sa divnim programima i koje brinu 3 rizle i 5 jointa, i imas li 0,0 alc. u krvi i slicne gluposti.
Ali u konkretnom slucaju, taj za kojeg su se novine toliko raspisale je bio na lijecenju ovisnosti o heroinu, nezaposlen je, prije je dilao i bla bla.
I njega se prikazuje kao zrtvu, a nedavnog studenta koji je izbacen sa fakulteta i isto otisao u zatvor za joint nitko nije rekao ni rijec. Pa nabijem medije koji pokusavaju kritizirat zakon na nacin da probrane osudene prikazu kao zrtve i drustva i nefer pravnog sustava.
Sto se mene tice, puca mi zivo kurac, ja sam najradije za to da si u tramvaju na sjedistima zapikne iglu ko hoce i kad zeli, i nek se napusava ko hoce i drogira ko hoce i kad hoce s koliko hoce, i da se marihuana i shit moze kupit na svakoj trafici, ali kad sutra ti isti zavrse predozirani ili nezaposleni, necu da se kritizira drustvo radi toga.
Ja mu nisam zabola iglu u venu, nit se osjecam duznom da mu je vadim iz iste.
I danas-sutra cu ja koja sam se manijakalno prepusavala i mozda bas od tog istog kupovala travu, bas tog poslati u zatvor jer cu sudit po zakonu koji je donijela neka debelokozna budaletina u saboru, i jer ce bit u pitanju ili moja praksa ili njegova sloboda.
I situacija bi mogla bit ista i da sam ja bila na mjestu tog.
A nigdje jos nisam cula da se sabor kritizirao radi tog zakona, samo sudstvo i policija koji ga primjenjuju.
Nije policija kriva jer se za pedofile niko ne brine, ne moze policija saznavati za slucajeve iz magicne kugle, neko ih mora dovraga prijavit.
A posto se svi vole i dalje obracunavati ovako interno sa njima, onda odjebite, sami birate tako. Svi vide ali niko ne zna.
I da, boli me qrac, ako ce roditelji nakon svega ovog sutjeti ko tuke i opet poslati svoju djecu tu, onda me pogotovo boli kurac, ja znam sto bih i kud sa svojim djetetom da ga imam, i sigurno ne bih sutjela i pustala da sve prode sa: necu vise, dobro, ajd zdravo.
I tad bi se mozda malo cesce razbijali pedofilski od narkomanskih lanaca.