Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.
-
tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
-
Kontakt:
http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... ,101021.jl
- Nema toga psa za kojeg bih je mijenjala, nikada - pripovijeda Ana Babić koja je pružila dom slijepoj dobermanki iz skloništa za napuštene životinje. - Svaki dan mi pokazuje kako su male stvari potrebne za potpunu sreću, a to me čini sretnijom i bogatijom. Naučila me još nečemu što nisam od nje očekivala – borbenosti i hrabrosti.
Napokon jedna lijepa priča s ovom preslatkom sličicom

.
-
far out
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
-
jabooka
prekrasna prica. jedan od najboljih poteza u zivotu bio mi je kad smo s ceste udomili macica bez noge. i dan danas kad ga pogledam osjecam se nekako drukcije. nijedna matrijalna stvar ne moze izazvati taj osjecaj.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
corky44
suze na oći... odmah se sjetih koliko puno volim svoju kujicu. neopisiv je osjećaj kad vidiš koliko te životinja bezuvjetno voli.
evo jednog citata s jedne razglednice:
"Sunce ne sja s neba nego iz pogleda kojim vas vaš pas gleda"
...sve je u životu sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš u vjetar...
-
lunalestat
ame..

presuper.. ja bi cilu tonu životinja..od malih nogu donosin doma mice i vodin ratove sa starcima..i ne pantin razdoblje u životu da nismo imali bar jednu..al dobro san ih izdresirala tijekom godina..otac nam je ko klincima branija mačke u kuću, a sad i sam spava s jednom

..a mater s drugom..trenutno iman 4 maćke i 2 pasa.. i brata..svi su falaBogu zdravi..a bilo je invalidnih (peso Frodo bez nogice, Miki bez oka, Pikolino totalno sjeban zbog bliskog susreta s autom..i da australska zebica bez krila..i kornjača bez nogice;pa smo joj montirali kolo od autića)..
luna
-
Zbela Lokwa
Postao/la Zbela Lokwa » 08 pro 2007 21:15
Divna priča. Drago mi je da IPAK ima takvih ljudi koji su spremni udomiti i pružiti brigu i ljubav ozlijeđenim, i za druge "nepotpunim" životinjama.