Žužić osuđen na pet godina zatvora

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 19 pro 2007 09:52

zaista...
pa nije on dobio preveliku kaznu nego su ostali dobili premalu!
nije pitanje zasto je on dobio 5 godina nego zasto drugi NISU dobili najmanje 5 godina.
umjesto da se sad zivcirate sto su neki prosli nekaznjeno vi se zivcirate sto je on dobio vecu kaznu (ili uopce kaznu) u odnosu na te neke druge.
pa, mislim, stvarno...najbolje da ih onda sve pustimo jer smo nekoc nekome dali manju kaznu!
jednu osobu ubio, druga u kolicima... sta bi sad trebao dobit godinu dana? pa 5 godina je minimum minimuma!
i nemojmo se zavaravati da nije bitno jel netko sin tajkuna ili nije. bitno je! ako se ponasa bahato, bezobrazno, ako je ustanovljeno da se i inace vozi ko idiot, ak ima status i lovu koja mu omogucuje da se igra serifa onda ga treba nauciti pameti i spustiti na zemlju!
zaista ga ne mogu zaliti...ubio i dobio zatvor-konacno funkcionira, a svi opet nezadovoljni!

WIRGINIA WOOLF
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 19 pro 2007 09:54

..dobio je sasvim primjerenu kaznu,ako to možemo tako reći s obzirom da je je mlada cura mrtva zahvaljujući "jadnom malom" koji je imao 2,15 promila u krvi ,sjeo u auto i moš mislit "nije išao čak ni 200km/h" :o ..to mu je vjerojatno milijunti put da je to napravio ,samo do tad nije nitko stradao,pa je tatica uspio poništit sve prijave ako su i postojale,jer ih je "jadni mali "ako su ga i uhvatili koji put,sve riješio jednim pozivom tatici...
..lanci!?..slažem, se potpuno nepoptrebno..a što se tiče tog.tajkunov sin ili ne...svi zaslužuju istu kaznu,ali smatram da si takva djeca ipak dopuštaju daleko više i češće takve i sl. situacije,jer znaju da su zaštičeni..
..naravno da nisu sva tajkunska djeca takva..bar se nadam :(
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 19 pro 2007 09:56

-tako je jasamočitam..ostali su dobili premalu..u tom je poanta.. :thumbup:
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

jabooka

Post Postao/la jabooka » 19 pro 2007 10:10

cudno je samo da je prva veca bas u tajkunovog sina. iako je bilo i prijasnjih slucajeva. isto sa smrtnim slucajem. pa malo mi kriva poruka izlazi iz svega toga. ono kaznimo tajkunovog sina je ispred njegovog zlocina.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 19 pro 2007 10:54

da taj 'obican puk' ima to sto oni imaju, radio bi isto. ne svi, ali velika vecina. barem ja tako smatram.

dobio je malo. sad ce se žaliti i bla bla. vani je za dvije najvise.

a ove tri godine koje ne smije voziti, nastupaju nakon sto izadje ili ne?

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 19 pro 2007 11:18

..po izlasku iz zatvora nastaje zabrana voženje 3 godine..

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 19 pro 2007 11:27

bar nisu toliko ludi. :D :D

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 19 pro 2007 17:01

mislim da je i do sada imao odnosno nije imao vozacku dozvolu jer mu je bila oduzeta zbog tristo drugih prometnih prekrsaja. pa ne vidim da ga je to sprijecilo da sjedne pijan ko letva za volan i ubije curu. sasvim sam sigurna da u zemlji bahatih kretena kao sto je ova gdje dobar dio ljudi funkcionira po principu "ne smije se, ali se moze" samo dobra, debela kazna zatvora funkcionira. jer sta bi njegovom tatici bilo tesko pljunut par sto tisuca kuna da cedo ostane slobodno? nista. e, a kad cedo u zatvoru, onda ce si i drugi malo razmislit. jer ako znas da postoji grda posljedica za ono sto radis, drugacije se vladas. trebao je dobit 10 godina. kao sto bi i onaj sto je uhvacen s molotovljevim koktelima na pride-u treba dobit 15 godina. bas me zanima kad bi se sljedeca budala bacila koktelom na povorku?!

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 20 pro 2007 01:35

ima puno primjera gdje je i obican puk zavrsio u zatvoru zbog istog pocinjenog prekrsaja, samo se o tome nista ne zna.
ima i slucajeva gdje su neki pocinili isti takav prekrsaj, al zbog podebljeg stanja na racunu su se izvukli samo sa placanjem odstete.
dvostruki kriteriji, zasto ne.
obicnom puku stavljaju lance zbog jay walkinga, ovog ili onog sitnog prekrsaja, unatoc iskrenom kajanju te osobe, a nekome tko bez kajanja ubije i ponovo sjedne za volan pijan, jos trebaju dat i orden hrabrosti!?
osoba koja si dopusti recenicu: sto je jedna osoba mrtva, kad ih je jucer poginulo 11. nije pokajnik i jasno je svjestan svojih postupaka, al tako razmisljala zato sto misli da si to moze dopustit. mozda iz tog razloga dvostruki kriteriji.
I am not a myth.

Odgovorite