Ponekad se iznenadim kad shvatim koliko je vremena prošlo. Čudim se da još uvijek pamtim detalje koji su bili sastavni dio tebe. Možda sjećanje nikada neće nestati, iako kažu da lijepo potiskuje ružno.
Ne razumijem zašto ne prestaješ biti dio mog postojanja. Mislim da ne osjećam više ništa prema tebi. Ionako već godinama nisam vidjela svoj odraz u tvojim očima. Je li to znatiželja ili samo želja za zatvaranjem kruga? Ili nešto treće. Nemoguće je da si još onda postala neodvojivi dio mene. Premalo je bilo vremena za takvo što. Nadam se da nisam u krivu.
Svejedno, u srcu, veoma bi mi bilo drago da ispunjavaš svoje, davno zacrtane snove. Na koncu, kako čovjek može prestati željeti dobro nekome koga je bezuvjetno volio. Nadam se da nisi bila žena koja se sreće u filmovima prepunim patetike. Želim vjerovati da je samo trenutak u kojem smo se srele bio takav.
Trebale smo jedna drugu. Valjda zato što smo bile previše slične. Razumjela sam tvoj pogled, baš kao i prvi puta kad sam se susrela s njime. Vrijeme će pokazati. Vrijeme će valjda zaboraviti.
Odavno sam krenula dalje. Odavno sam sretna. Zapravo se uvijek iznenadim kad shvatim da je toliko vremena prošlo.
Ne prestajem misliti na tebe
-
vrtuljak
-
Gost2
history 101
Još jedna tuzna prica.
Ima li kakvih lijepih , neka se jave takve i poprave poraznu ljubavnu statistiku ovog foruma .
Oprosti sole , ne razumijem cijelu pricu , pa mi zato malo nejasan jedan dio : kako ti znas njene snove iz njenog pogleda ? Bas bi htjela tu sposobnost ili barem jedan gay radar.
Nije te valjda ostavila zbog snova.
Da li ona zna tvoje snove ?
Ovakve price me podsjecaju na predavanja iz povijesti ili nekakav povijesni film: jedan veliki general pobijedi drugog velikog generala, u velicanstvenoj bitci , strategijom nikad iskusanom , smisljenom u hodu ovisno o tijeku bitke , napadom na krilo ili jos bolje preko nekekvih izdajnika koji gledaju jedan dan unaprijed i na sitne interese , a na kraju odluce o ishodu bitke ...a na kraju dana nitko ne zna sto se dogodilo i kako ...
ma u biti podsjeca me sve to na gluhi telefon
ili barem na Kupidov godisnji odmor
bas mi je zao ta dva srca
Ima li kakvih lijepih , neka se jave takve i poprave poraznu ljubavnu statistiku ovog foruma .
Oprosti sole , ne razumijem cijelu pricu , pa mi zato malo nejasan jedan dio : kako ti znas njene snove iz njenog pogleda ? Bas bi htjela tu sposobnost ili barem jedan gay radar.
Nije te valjda ostavila zbog snova.
Da li ona zna tvoje snove ?
Ovakve price me podsjecaju na predavanja iz povijesti ili nekakav povijesni film: jedan veliki general pobijedi drugog velikog generala, u velicanstvenoj bitci , strategijom nikad iskusanom , smisljenom u hodu ovisno o tijeku bitke , napadom na krilo ili jos bolje preko nekekvih izdajnika koji gledaju jedan dan unaprijed i na sitne interese , a na kraju odluce o ishodu bitke ...a na kraju dana nitko ne zna sto se dogodilo i kako ...
ma u biti podsjeca me sve to na gluhi telefon
ili barem na Kupidov godisnji odmor
bas mi je zao ta dva srca
-
moonsorrow
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka