Policija odvela Britney Spears u duševnu bolnicu

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Policija odvela Britney Spears u duševnu bolnicu

Post Postao/la tamara3 » 05 sij 2008 01:35

http://www.index.hr/xmag/clanak/quotbri ... 69891.aspx

Osim postupcima poludjele pjevačice, javnost je šokirana i pravom akcijskom scenom koja se odvijala oko njezinog imanja. Nakon što je odbila predati djecu, tamo je pristiglo čak šest policijskih automobila, Hitna pomoć, vatrogasci i helikopter. Oko vozila u kojeg je pjevačica unesena guralo se nekoliko desetaka paparazza, koji su se svim silama, ne štedeći na idejama, trudili snimiti novu skandaloznu situaciju u kojoj se našla.

http://www.youtube.com/watch?v=trY48Vk8 ... re=related

Čemu? Toliko policije i fuckin helikopter?? Na nju jednu? Jest ona i glupa i ovakva i onakva, ali ovo pokazuje da se nismo odmakli dalje od nekakve primitivne divljačke razine i mentaliteta linča. Vijest, situacija i degutantna lešinarska histerija od koje mi se doslovno povraća. Ljudsko dno dna.
Dakle :puke:.
Užasno žalosno.

jabooka
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 05 sij 2008 01:52

Spektakularno! Spektakularno!
Britney je bolesna. postujmo. :cool: :lol:
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 05 sij 2008 02:16

I naslađujmo se tuđom nesrećom, neka nam njezina krv kaplje s očnjaka na moralnu i pravovjernu zemlju kojom koračamo.
Nije drugo ni zaslužila, kurvetina nemoralna glupa.
Jer bože sačuvaj da se nama ili nekome našem dogodi da prolupamo. Hidijus.

whatever

Post Postao/la whatever » 05 sij 2008 09:26

Ma mrš dovraga.
Zamisli, jebemti, nju vežu, a ona govnad se natiskala na staklo kao da je u pitanju
fucking leteći medvjed stokilaš.
Ma fuj.

Zamisli, jedna majka je odbila predati svoju djecu od sebe. Ha, škandal!

I zamisli, jedna žena je puknula (na živce?) nakon godina i godina medijskog linča,
krvoločne borbe s bivšim mužem za skrbništvo nad svojom djecom i nakon što ju je cijeli svijet proglasio
prljavim smećem koje nije vrijedno jedne lijepe misli, a kamo li riječi.

Okej, ništa strašno.

Ali! Ako se ta jadna žena zove Britney i, bog joj pomogao, preziva Spears,
ako je prije nekoliko godina bila teen zvjezda,
onda, bože moj, valja i jebeni helikopter poslati po nju jer,
hell, she might just fly away!

Damn.
A ja se želim nadrogati zato jer se od ponedjeljka moram opet smucat po faksu. Pizdarija.

Zaista, osuđujmo ju! Mi smo presveta divna bića, bez jedne mrlje na bijeloj potkošulju, imamo to pravo!
Yay, Britni pukla! Yay!

Ma fuj.
Epizodna uloga.

Zita

Post Postao/la Zita » 05 sij 2008 10:05

ma jadna..nije mi smjesna vec mi je jadna i treba se lijeciti. Jest da se sjebala sa onim kretenom, al boze moj, nek se ocisti od droge i alkohola(off-jeste primjetili kak ameri popiju 4 pive il se 2x napiju i odma glume teski alkoholizam, moraju psihicima radi toga godinama itd :roll: )
A i te paparazze bi stavila pred zid i streljala
Treba postojati nacin da ih se kazni jer su barem onemogucavali hitnoj pomoci da obavlja svoj posao..uzas.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 05 sij 2008 10:10

Ne volim nit Britney, a nit paparazze.
I couldnt care less.

Cijenila bih vise kad na nacionalnom dnevniku Hrvatske ne bi prikazivali njen krizni put do bolnice, ali isto tako, kao i vecina drugih stvari s dnevnika mi je samo proslo kroz jedno uho i izaslo na drugo.
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 03 pro 2010 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

jabooka

Post Postao/la jabooka » 05 sij 2008 13:17

katastrofa.
osudjujem hijene paparazze ali i novinske kuce koje su spremne to objaviti na naslovnici.
cijeli kordon su poslali po B. trebali su to npraviti normalno. jedna hitna. odvesti ju i dovidjenja.
ta sva akcijska drama je samo privukla jos vise "novinara"
svi se nasladjuju. samo mi vise nije jasno kako im nije dosadno.
zove.se.ocinstvo.

corky44

Post Postao/la corky44 » 05 sij 2008 15:32

mislim da bi se o ovom još žešće pričalo da su ju odvezli u miru i tišini :D kako bi ta scena izgledala da nitko nije čuo za to :o
...sve je u životu sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš u vjetar...

jabooka

Post Postao/la jabooka » 06 sij 2008 12:12

kako li se samo A. Brdaric smjeskala nakon najave te vijesti.
zar ne vide granicu kad je dosta. jebote profesionalizam i zatupljivanje medijima. i jebote britney spears. i jebote takve vijesti.
zove.se.ocinstvo.

swayka
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la swayka » 06 sij 2008 13:02

zuti tisak mi je poceo ici na onu stvar jer sta je previse - zbilja je previse.

oke, zena je luda, psihoticna, pijana, drogira se, ne nosi gacice u javnosti i blaaaa, al heeeeej daj covjeku bar malo privatnosti, valjda toliko zasluzuje.

da, svi smo mi ludi za zutim tiskom i to nas uveseljava kad nemamo sta radit, al bljuje mi se kad vidim sta sve stavljaju. pr. vlatka pokos danas prosetala u novim cipelama. :o sta mene zanima di ona sece i jel napokon obnovila sebi garderobu. :puke:
get a life.
ili primjerice cinjenica da modrica fotkaju dok je u crkvi ili da sting cucla nozne prste svojoj zeni na balkonu :o :o :o zivo me se j.... za te stvari.

zanimljivo je da ce prije netko sa nase ili svjetske estrade doci u dnevnik nego li netko ili nesto sta je prava vijest - daj priliku nekom mulcu da pokaze sta zna, a ne svaki dan da moram o tim tzv 'zvijezdama' primat nepotrebne info.

ufffff.... a sta se tice paparazza - ocito obozavaju drugima shebavat zivot jer je to nacin njihove zarade pa ako i treba nekoga upropastit do dna - go ahead they are here.
uuf. necu vise. dosta mi ove teme :D

ramonche

Post Postao/la ramonche » 08 sij 2008 01:17

a s kim che se drugim ljudi zabawljat neg s tudjim sranjima..uwijek je lakshe gledat tudje neg swoje...
a jesu od tog naprawili drametinu.uzmesh nowine i prwo shto widish je britni na naslovnici,to su hrwatske nowine,pobogu.
koji je britni faktor...a kad se dogodi prometna il nesh slichno nikom nish.ma diwno.
kog briga,ak che dubit na glawi,njezina stwar,a ne cijele nacije...
*whatever tomorrow brings, i'll be there with open arms and open eyes*

bloody mary

Post Postao/la bloody mary » 08 sij 2008 02:38

da... cudan je taj odnos privatnog i javnog... meni je britney nesto kao simbol... prvo 'americkog sna', onoga sto se moze dogoditi u masovnom kapitalistickom drustvu - da netko postane such a huge teen star, a da nema nikakvih posebnih talenata, tek jedna od mnogih kojoj se mnogo stvari u zivotu poklopilo; a onda druga strana drustvene medalje - kao da ju je to masovno drustvo stvorilo samo da bi je moglo unistiti, ona cudna razarajuca teznja covjecanstva koje su blesavi paparazzi bas dobar primjer. s trece strane kao da u jednoj radikalnijoj verziji (koja nije bas tako ni rijetka kod anonimaca) predstavlja sve nas: jer koliko snage, koliko iskustva, koliko ne znam cega treba imati da bi se tako mlad nosio s tom ludom masovnom histerijom?? pa sta probala je drogu, vecina nas je, i fuck, desilo se da je pukla, stvarno, da nije tako praznoglava, mogla bi biti heroina :D nekog gledljivog filma... pa jel stvarno tako strasno poludjeti? ... sve bi to moglo imatu tu romanticnu simbolicnu dimenziju da nije klinaca, a za njih ne briga ni britney, ni paparazzi. nekako gotovo sve je u tim medijima tako neistinsko, a i u ljudskim zivotima takodjer. britney je samo simbol toga.
"I am so made that I cannot believe."

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 sij 2008 12:34

ona se gurala pred to masovno drustvo koje ju je unistilo.
godilo joj je skljocanje fotoaparata.
isto kako se paris hilton gura pred paparazze. novinare. gdje stigne.
B. je ustvari nesto slicno kao nasa vlatkica. :D
zove.se.ocinstvo.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 08 sij 2008 14:17

I nista. Obicna tuka koja si je sjebala zivot ne znajuci sto ce od sebe.
18 godina i milijuni dolara mogu bit unistavajuca kombinacija.
Ili dobitna kombinacija... za krah.
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 03 pro 2010 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Ameli

Post Postao/la Ameli » 08 sij 2008 17:14

kaze plakala je nudeci bivsem milijune da joj prepusti djecu ,pa se jadan Kevin prepao da ce ih ubiti i pozvao policiju....ako ovo nije glupost onda neznam sta je,a Britney se skriva sa deckom paparazzom Adnan Ghalibom..tu smrdi na onu:nemam vise pjesama ,ali imam dovoljno gluposti za vas...bas me zanima kolika joj je provizija od paparazza za svaku glupost sto napravi... :o

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 09 sij 2008 12:46

..treba joj istinsko liječenje..ni ja joj ne bih dala djecu u ruke..dok se ne sredi..a sve ostalo spada u "sjaj i bijedu Hollywooda"..iliti američki san..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

Odgovorite