Marija Serifovic i srpski radikali
Marija Serifovic i srpski radikali
Vijest s Indexa... Eto, toliko o tome. Pa smo si mi sad simapticni samo zato sto smo istog opredjeljenja. Sexualnog ili bilo kojeg drugog. Uzas.
Errr...vise sam samo onak napomenula da je vijest objavljena. Ali evo:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mari ... 69125.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mari ... 69125.aspx
-
Zita
..a je..samo iskreno,mala je znala koliko je imala problema na odlazak na eurosong i kako su je pljuvali,a ona njima pjeva..pa zar novac je uvik bitniji od vlastitog ponosa..Zita je napisao/la:prave se da neznaju. uostalom cilj opravdava sredstvo. njima.Ameli je napisao/la:vidis ti molin te ispada da srpski radikali nisu homofobni za razliku od nasi..a Marija unovcila njihovo licimjestvo
-
Zita
a gle..mozda je to cisto taktiziranje..ona ipak treba zivjeti u toj zemlji a tu joj ponos nece puno pomoci
radje se napravit blesava, pomirit s njima, malo ce je ljepse gledat i fino zivjet znajuci da ju gledaju "kao jednu od svojih" nego kao lezbu koja nije htjela pjevati za njih al ima ponos dok je svako malo razbiju, uniste joj auto itd....
radje se napravit blesava, pomirit s njima, malo ce je ljepse gledat i fino zivjet znajuci da ju gledaju "kao jednu od svojih" nego kao lezbu koja nije htjela pjevati za njih al ima ponos dok je svako malo razbiju, uniste joj auto itd....
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
.......a mozda je i simpatizer srpskih radikla. tko bi ga znao.
nesto su liberalni ti s. radikali.
kad im jedna lezbijka pjeva na skupu.
ne treba to odrediti njezno politicko uvjerenje.
nesto su liberalni ti s. radikali.
ne treba to odrediti njezno politicko uvjerenje.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.