valjda si ne bum nikaj polomila, can't wait
Kako se u ovom trenutku osjećate??
- Zbela Lokwa
- whatever
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Pa. Nije da sam nervozna ili živčana ili sjebana ili skurcana ili umorna ili da bih nekog ili sebe možda ranila, ali...
On je zapjevao (nešto tipa: "Druže moj, kud sam zaš'o, jučer pijan, danas opet"; ili tako nešto), pa je onda ona odlučila zapjevati, ali ona nije pjevala ili pjevušila, ona je zavijala. Melodiju. Bez riječi.
Nakon toga su njih dvije zaključile da bi bilo super malo tračati ("Ali niiiije ona takva bila prriiiije"), nakon čega sam si ja psovala sve svece, roditelje i rodbinu, susjede i poznanike jer sam slušalice, za promjenu (krivu, so it seems) ostavila doma.
Ono što slijedi do kraja dana je ispit prijavljen kod krivog profesora (naravno, nešto moram fulat, bit će zgodno kad dođem tamo i skužim da sam i vrijeme promašila), a za koji skriptu nisam ni ponjušila, a kamo li ćirnula.
Dakle, osjećam se vrrrrrlo, nevjerojatnooo dobro. Fantastično, zapravo. Nenadjebivo.
Fucking ludo i nezaboravno. Yay!
Sad me ispričajte, idem potražit štrik.
On je zapjevao (nešto tipa: "Druže moj, kud sam zaš'o, jučer pijan, danas opet"; ili tako nešto), pa je onda ona odlučila zapjevati, ali ona nije pjevala ili pjevušila, ona je zavijala. Melodiju. Bez riječi.
Nakon toga su njih dvije zaključile da bi bilo super malo tračati ("Ali niiiije ona takva bila prriiiije"), nakon čega sam si ja psovala sve svece, roditelje i rodbinu, susjede i poznanike jer sam slušalice, za promjenu (krivu, so it seems) ostavila doma.
Ono što slijedi do kraja dana je ispit prijavljen kod krivog profesora (naravno, nešto moram fulat, bit će zgodno kad dođem tamo i skužim da sam i vrijeme promašila), a za koji skriptu nisam ni ponjušila, a kamo li ćirnula.
Dakle, osjećam se vrrrrrlo, nevjerojatnooo dobro. Fantastično, zapravo. Nenadjebivo.
Fucking ludo i nezaboravno. Yay!
Sad me ispričajte, idem potražit štrik.
Epizodna uloga.
- Hidden_soul
- Devil in details
Jebemu whatever, pa ti gora od mene 
Ispit kod krivog profesora, ha?
Ajde dobro, ipak jos ima nade, jos nisi gora od mene, ja sam bila skroz na krivom faxu. I pitala se kako mi nije jasno o cem govore, kakve veze alternativna medicina ima s icim
:D:D
Damn, mozda si ipak preozbiljno shvatila onda kad sam ti rekla da promijenis fakultet
ontopic: ...ok. Sad kad sam provjerila sve moguce izvore, mogla bih uzet i knjigu i naucit to. Ono, bez kompliciranja.
Ispit kod krivog profesora, ha?
Ajde dobro, ipak jos ima nade, jos nisi gora od mene, ja sam bila skroz na krivom faxu. I pitala se kako mi nije jasno o cem govore, kakve veze alternativna medicina ima s icim
Damn, mozda si ipak preozbiljno shvatila onda kad sam ti rekla da promijenis fakultet
ontopic: ...ok. Sad kad sam provjerila sve moguce izvore, mogla bih uzet i knjigu i naucit to. Ono, bez kompliciranja.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Zbela Lokwa
- whatever
Ne, ali možda sam trebala.Hidden_soul je napisao/la: Damn, mozda si ipak preozbiljno shvatila onda kad sam ti rekla da promijenis fakultet
Naime, dođem ja sad na taj prokleti fax i skužim da nije stvar u tome što sam ispit prijavila kod krivog čove.
Nego sam prijavila već položeni ispit. I to sam skužila 5 minuta prije nego je pizdarija započela.
Pa ti sad reci.
Nisam ja kreten. Nisam ja više ni idiot. Ma ni čovjek. Ja sam vanzemaljac, izgleda.
OT: Odlično. Već duuuugo mi se nije ovako živo fućkalo za apsolutno cijeli svijet. Sve mi je ravno. Napokon cut. Napokon.
I
I nema toga što će me zaustaviti u toj namjeri.
Amen
Epizodna uloga.
- come as you are
- Status: Solo
- sumrak_zivota
- Hidden_soul
- Devil in details
... petak je.
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 03 pro 2010 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Hidden_soul
- Devil in details
Pred-proljetne depresije, bit ce.uma je napisao/la:otprilike.lana je napisao/la:Onako sasvim nesretno i zalosno.
al da, ima svijetlih momenata.
u radu je spas.
i glazbi.
Ima nas jos takvih.
ontopic: ...eto, ni ne znam kako se osjecam. Cas ovako, cas onako. Zivci su mi postali gori od ruleta.

spava mi se još...