Glazba kao takva

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
ragged
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la ragged » 17 tra 2008 16:34

po pitanju intelignecije i tak toga vezano za muziku.. ne. karakter mislim da određuje, al ne i inteligenciju. tko je ovdje stručnjak za procjenjivanje inteligencije kroz odabir muzike, a i intelignecije uopće, nek prvi baci kamen! :kiss:

ne, ne slušam narodnjake, ali ni ne osuđujem one koji ih vole. sve dok ih meni pod nos ne turaju. :D
al ne mislim da su niže inteligentni zbog toga.. možda samo nemaju ukusa ili im nije stalo do riječi pjesme pa zato to mogu slušat.. ne znam.. dalo bi se diskutirat o tom.. :roll: al nema potrebe.
So many times...

bloody mary

Re: Glazba kao takva

Post Postao/la bloody mary » 17 tra 2008 16:41

"Glazba kao takva"
fenomenalan naslov, tako filozofski :inlove:

ot:
iskreno, ne znam sto mi glazba znaci. jos nisam definirala svoj odnos prema njoj, jos nisam dovoljno toga cula, ili nisam cula kako treba ili jos nisam cula ono pravo... ne znam. mnogo skladbi volim i ponekad se dovoljno prepustim da osjetim glazbu kao nesto snazno, snazno.
za cuti bilo sta treba bit toliko senzibiliziran. to intenzivno dozivljavanje svijeta je mislim moj zivotni cilj. a taj put neminovno vodi i kroz glazbu.
"I am so made that I cannot believe."

Ameli

Post Postao/la Ameli » 17 tra 2008 20:42

ma shvati to kako god zelis. ako ti vidis neki smisao u tome, ja ne vidim smisao u razgovoru s tobom. vrlo jednostavno. smatram da nam se mnostvo stavova samim tim razilazi.

glazba utjece na mnogo toga.[/quote]..u tvom postu o mjerenju inteligencije..slusanjem narodnjaka..ne bi pricala s nikim pa ni stobom..jer je to jedna od najveci gluposti koju sam mogla procitati,bilo di..vidis niti ja nezelin s tobon pricati..previse si inteligentna za mene..nisam za tvoje drustvo"inteligentnih"..al to ne znaci da cu prestat slusat ono sto volim..a to su SEVDALINKE..tako da odoh ja :kolo: igrat i slusat.. :D

Ameli

Post Postao/la Ameli » 17 tra 2008 23:45

slika "da te mogu pismom zvati,ja bi piva zivot cili.... :aha:

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 18 tra 2008 14:45

Ameli je napisao/la:slika "da te mogu pismom zvati,ja bi piva zivot cili.... :aha:

to kao ni sevdah ne spada u turbo folk.
niti takvu glazbu smatram odbojnom, nemaš što žestiti i nekim pasivno agresivnim postićima pokušavati me natjerati da se zasramim.

bea.zarre
Status: U braku

Post Postao/la bea.zarre » 18 tra 2008 14:47

Babe, dajte si mira više. Pls.
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 18 tra 2008 14:50

bea.zarre je napisao/la:Babe, dajte si mira više. Pls.
malo me ponijelo :oops: :D

bea.zarre
Status: U braku

Post Postao/la bea.zarre » 18 tra 2008 14:52

Make music not war :D
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde

Ameli

Post Postao/la Ameli » 18 tra 2008 15:48

far out je napisao/la:
Ameli je napisao/la:slika "da te mogu pismom zvati,ja bi piva zivot cili.... :aha:

to kao ni sevdah ne spada u turbo folk.
niti takvu glazbu smatram odbojnom, nemaš što žestiti i nekim pasivno agresivnim postićima pokušavati me natjerati da se zasramim.
slazem se ..evo ruka ..sorry
@bea evo ja pjevusin i necu vise,smirila san se i da, nisan baba :P

Rock Faerie
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Rock Faerie » 20 tra 2008 14:05

Kroz muziku se izražavam, ona mi popravlja raspoloženje ili ga kvari.
Gdje god idem obavezno su mi slušalice na ušima, ali isto tako je ponekad lijepo biti u tišini i slušati zvukove prirode.
Ne prosuđujem ljude prema glazbi koju slušaju, iako ne bih mogla slušati cajke ili tešku tehnjavu.
They share a look in silence and everything is understood

Ameli

Post Postao/la Ameli » 20 tra 2008 14:48

:roftl: MOLIM VAS POGLEDAJ TE DO KRAJA http://www.youtube.com/watch?v=YPqpOz1p ... re=related ..pa sad recite da nije legenda i da ju neslusaju i lgbt populacija :lol:
Zadnja izmjena: Ameli, dana/u 20 tra 2008 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 20 tra 2008 15:09

Ameli je napisao/la::roftl: MOLIM VAS POGLEDAJ TE DO KRAJA http://www.youtube.com/watch?v=YPqpOz1p ... re=related ..pa sad recite da nije legenda i da ju neslusaju i lgbth populacija :lol:
dobilo me ovo : ja sam bogom dana inače teško

šta ti stvarno slušaš takve stvari :krezub :krezub
Normal people frighten me!

Ameli

Post Postao/la Ameli » 20 tra 2008 15:18

pobjeglo mi h :o ...da slusan Hanku u svim verzijama i sa Josipom lisac i Redzepovom ..ma sa svim :D

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 20 tra 2008 15:20

Ah da a zna se omaknut eo hankini lyrics su mi se jedino svidli od svih tih takve vrste :eek:
Normal people frighten me!

Olivera

Post Postao/la Olivera » 20 tra 2008 17:43

Muzika mi je najbitnija stvar u životu,nešto što mi nikad neće dosadit i nešto preko čega se najbolje izrazim...Sviram klavir i gitaru,kad sam tužnjikava onda sidnem za klavir i odma sam bolje volje,a kad sam sretna onda tu nastupa gitara,pa sam još sretnija...Lyricsi su mi jako bitni u pismi...baš zbog toga volim slušat Balaša...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 23 tra 2008 10:01

Srijeda, 30.4.2008. - VELIKA DVORANA u 20:00 sati
PaldumHanka-2008.jpg
HANKA PALDUM i orkestar Cultura Music
Koncert sevdaha - Sevdalinkom kroz vrijeme

Gosti: Zbor zagrebačke Džamije Arabeske, Al Dino, Nešad Selman i dr.
Redatelj: Sulejman Kupusović, scenograf: Ajdin Mecan
Program: Tradicionalne bosanske sevdalinke

Hanka Paldum zvijezda je koja već tri desetljeća sja punim sjajem na samom vrhu estradnog neba na našim prostorima. Jedna od najautentičnijih interpretatorica sevdaha svojim novim glazbenim projektom Sevdalinkom kroz vrijeme promiče očuvanje bosanskohercegovačke kulturne baštine, prije svega sevdalinke, odnosno gradskih ljubavnih pjesama koje će predstaviti u osuvremenjenom izdanju.

Zagrebačkoj će publici predstaviti sevdah kao bosanski etno, te će zapjevati sevdalinke i na turskom i njemačkom jeziku pretvarajući koncert Sevdalinkom kroz vrijeme u kulturni spektakl.

Produkcija: Gramofon d.o.o. i Cultura Music Sarajevo. Cijene ulaznica 150 i 170 kn.
@AKO NETKO ZELI DA JU POSLUSA..samo to..zena je legenda(ne zezam se)

Odgovorite