ma to ti baš nije tak rijetko. i ja se šminkam, i ja "pokazujem svoje ženske atribute" - i naravo ne sponzoruša style, nego onaj normalni kak vladaju predrasude da se strejtuše tako oblače a ne tete koje vole teteHurt_me_badly je napisao/la:Još jedna činjenica koja mi ne pomaže u tome da me lesbian world prihvati jest ta,što sam ženstvena.Ne ono sponzoruša ženstvena,nego se šminkam,i ne zazirem od nekih stvari tipično ženskih.Nemogu si pomoći,takva sam i neželim se mijenjati. Tako da dosta cura pomisli,gle ju kak izgleda sigurno je straight.A kad bi popričale samnom shvatile bi da sam ja daleko više od onoga što su na prvi pogled vidjele. Možda to zvuči kao predrasuda s moje strane ali zaista na takve reakcije prečesto nailazim,ne može biti slučajnost.A možda zaista uvijek naletavam na krive ljude?Who knows,who knows....
BI-ti ili ne BI-ti?
- Shanti
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
When it comes to love, sometimes you just can't think straight.
-
Judina sestra
niste jedine- i ja sam takva i razumijem sve o čemu se govori. smatram da, naravno, nije nepohodno da lezbijska zajednica shvati da smo mi jednako tako gej/bi kao i osobe koje odgovaraju stereotpinim profilima za tu i tu seksualnu orijentaciju, ali da, bilo bi lijepo kada ne bi bile toliko grube, glasne, pune predrasuda i necivilizirane.
Mislim da je točno ovo što je tamara rekla da je predrasuda da su gej osobe otvorene, liberalne, bez predrasuda, ali dodajem: ako su već takvi, neka ne piče po već klišeiziranoj jadikovci u vezi diskriminacije od strane heteroseksualnih ljudi.
Mislim da je točno ovo što je tamara rekla da je predrasuda da su gej osobe otvorene, liberalne, bez predrasuda, ali dodajem: ako su već takvi, neka ne piče po već klišeiziranoj jadikovci u vezi diskriminacije od strane heteroseksualnih ljudi.
Koliko košta madona bez djeteta?
- WIRGINIA WOOLF
- Ja sam: lezbijka
..može jednakim intezitetom,ali na različite načine...tamara3 je napisao/la: Inače, malo mi ne drži vodu da se baš jednakim intenzitetom mogu voljeti oba spola, ma što tko mislio o toj izjavi.
..naravno ..not at the same time..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
-
milo dijete
Re: BI-ti ili ne BI-ti?
Hurt_me_badly je napisao/la:dakle....straight to the case.ja sam biseksualne orijentacije.Nisam takva zato što je moderno ili zato što fora zvuči nego zato što sam takva otkad znam za vlastitu seksualnost.Naime problem je u tome što nailazim na hrpetinu predrasuda i glupih reakcija na sve strane.Svaki put kada mi se svidi lezbijka,ne shvaća me ozbiljno jer misli da:a)sam u fazi eksperimentiranja b)da bi htjela samo probati kako je biti s curom pa da se okolo poslije mogu hvaliti sa svojim raznolikim seksualnim iskustvima c)da ću se prije ili kasnije "vratiti"muškom rodu jer mi eto fali k...c.Svaki put kada mi se svidi dečko i kažem mu šta sam,on pomisli :ta će sigurno postati lezbača ili tako nešto,ili me pokušava nagovoriti na seks utroje,ali naravno uključujući njega,mene i još jednu curu.A činjenica je .....da se ja uvijek zaljubim u osobu a ne u spol,i koliko god to možda klišejasto zvučalo meni zbilja spol nije bitan.Smatram da je ljepota ljepota i privlačnost privlačnost,bez obzira na to što imaš među nogama.Svoj život mogu zamisliti sa ženom jednako kao što to mogu i sa muškarcem,a zanimljiva stvar je da su mi dosada u životu sve veze bile naizmjenične,muškarac,žena,muškarac,žena i bio ih je točno jednak broj.
The point is....bole me takve reakcije na moju seksualnu orijentaciju jer kada se zaljubim,zaista se zaljubim i spremna sam dati cijelu sebe,ma tko god moj odabranik/ca bio/la,i boli me kada me ne shvaćaju ozbiljno.I zato me stvarno stvarno zanima šta vi svi mislite o svemu tome i kakav je vaš stav o biseksualcima? :?
nemam nikakvih predrasuda,
bez ozbira na to koliko ružno ovo zvučalo, ali ja zaista nisam upoznala niti jednu biseksualnu djevojku koja se nije na kraju skrasila s dečkom. jednostavno nisam upoznala takvu curu.
nadam se da hoću
ako promijenimo svoje misli, promijenili smo cijeli svijet.
- Crvena_Vrana
Zar je loše skrasiti se s nekim kojeg god spola bio? Ja znam jedan par biseksualki koje su se skrasile zajedno već 10 godina!milo dijete je napisao/la: nemam nikakvih predrasuda,
bez ozbira na to koliko ružno ovo zvučalo, ali ja zaista nisam upoznala niti jednu biseksualnu djevojku koja se nije na kraju skrasila s dečkom. jednostavno nisam upoznala takvu curu.
nadam se da hoću
Uostalom, ako neka osoba ima predrasude prema meni kao biseksualki jer se boji da ću se skrasiti s nekim dečkom, neka joj je onda kuća daleko od moje. Što će mi u životu takva osoba koja sumnja u moju sposobnost da volim osobu kojeg god spola bila?! Koja se osjeća ugroženo od samog početka? Takva osoba treba kod psihologa. Uostalom, zar je loše da nečija biseksualnost naginje na jednu stranu? Bilo da je homoseksualna ili heteroseksualna...
Milo, da se zaljubiš u bipsićku, da li bi se bojala da će odlepršati nekom dečku? Priznaj, priznaj!
disklejmer: ovo nije napisano u svađalačkom tonu!
Budimo realni, tražimo nemoguće...
-
Ja_bu_CICA
... po nekoj logici sad ti slijedi muškaracHurt_me_badly je napisao/la:zanimljiva stvar je da su mi dosada u životu sve veze bile naizmjenične,muškarac,žena,muškarac,žena...
Što radiš tu onda?! - pokušavaš promijeniti rutinu?
Zavedi mi um i imas moje tijelo, pronadji mi dusu i imas me zauvijek.
http://www.youtube.com/watch?v=jhm48mp8q98

http://www.youtube.com/watch?v=ykiclUiTraw

-
Ja_bu_CICA
Ne slažem se sa ovom izjavom (čija god da je) jer ako je osoba BI onda to ne znači "Ne znam što hoću" već dapače "Osvijestila sam i prihvatila" da me može privuči nečija OSOBNOST bez obzira na SPOL. I biti ću SAMO sa tom muškom ili ženskom osobnosti bez predomišljanja da bi mi bilo bolje sa drugom stranom. Kad se voli onda se VOLI to što se trenutno ima, a čija osobnost će pobijediti i poklopiti se sa našim životnim putem do kraja života to nit Bog zna...Hurt_me_badly je napisao/la:Život bi mi bio puno lakši kad ne bi bila "ni vrit ni mimo" šta se kaže.
Zavedi mi um i imas moje tijelo, pronadji mi dusu i imas me zauvijek.

-
cruisegirl
a jebate, je si puna ljubavi?! ja se prvi put u zivotu zaljubim i to u zenu, cija me hladnoca, pa doslovno slomila, iscucalo mi sve osjecaje, ali na stranu to, povridit te mogu jednako i muskarci, i zene, isto tako mogu ti pruzit ljubavi, bitna je osobnost. a to sta tebe ne shvacaju ozbiljno (svaka strana misleci da ces na kraju otici drugoj) nema veze sa tvojom seksualnoscu nego sa njihovom percepcijom tvoje osobnosti...
-
milo dijete
-
milo dijete
Crvena_Vrana je napisao/la:
Zar je loše skrasiti se s nekim kojeg god spola bio? Ja znam jedan par biseksualki koje su se skrasile zajedno već 10 godina!
Uostalom, ako neka osoba ima predrasude prema meni kao biseksualki jer se boji da ću se skrasiti s nekim dečkom, neka joj je onda kuća daleko od moje. Što će mi u životu takva osoba koja sumnja u moju sposobnost da volim osobu kojeg god spola bila?! Koja se osjeća ugroženo od samog početka? Takva osoba treba kod psihologa. Uostalom, zar je loše da nečija biseksualnost naginje na jednu stranu? Bilo da je homoseksualna ili heteroseksualna...
disklejmer: ovo nije napisano u svađalačkom tonu!
nisam govorila o ničem drugom osim vlastitog zapažanja.
to što ti poznaješ jedan par, a ja, sada kada promislim isto jedan par (a ne onaj na koji ti misliš, jer nemam pojma na koga misliš :d), ne znači da je to pravilo, odnosno i dalje je puno vjerojatnije da će se one (biseksualne cure) ipak nekako igrom sudbine zaljubiti u - muškarca. iz moje perspektive.
ne, ne bih se bojala da će se meni dogoditi tako nešto, niti sam se ikada toga bojala. nikad nisam krenula s takvim predrasudama u vezu s biseksualnom curom.
-
milo dijete
cruisegirl je napisao/la:a jebate, je si puna ljubavi?! ja se prvi put u zivotu zaljubim i to u zenu, cija me hladnoca, pa doslovno slomila, iscucalo mi sve osjecaje, ali na stranu to, povridit te mogu jednako i muskarci, i zene, isto tako mogu ti pruzit ljubavi, bitna je osobnost. a to sta tebe ne shvacaju ozbiljno (svaka strana misleci da ces na kraju otici drugoj) nema veze sa tvojom seksualnoscu nego sa njihovom percepcijom tvoje osobnosti...
... ili nekim drugim karakternim osobinama zbog kojih se osobe s tobom ne osjećaju sigurno.
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
Nisam se osjecala kao uljez jer je ona mene voljela potpuno, isto kao i ja nju.Shanti je napisao/la:da, razumijem. odnos u kojem sam sad vrlo naliči na ovaj kojeg si opisala. ali zar se nisi osjećala nekako kao "uljez" u njenom (ljubavnom) životu dok ste bile zajedno ? nije ti smetalo, na nekom emocionalno-seksualnom dijelu odnosa to što te nije po defaultu doživljavala kao ženu nego prvenstveno kao osobu? tj nisi li imala neki osjećaj kao da ta privlačnost koju ona osjeća prema tebi nije sasvim "autentična", nego proizlazi iz ljubavi ? mislim možda glupo zvuči ali zar nije za vezu zdravo ponekad onako vidjeti osobu kao da je vidiš prvi put i pogledati je čisto na neki fizičko/seksualno/privlačiš-me način ?
U pocetku.
Pred kraj veze se to promjenilo zbog njene posesivnosti i moje, u takvoj situaciji, pretjerane potrebe za osjecajem slobode.
To o cemu pises nije mi smetalo naprosto zato sto to uopce nisam primjecivala. E sad, ne mogu ti reci da li je to zbog toga ja inace ne pokusavam definirati uzrok privlacnosti, vec mi je jedino vazno da ona postoji ili je po srijedi neki drugi razlog.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
- Shanti
- Ja sam: biseksualka
s tim da to što kažeš nema veze sa samom seksualnom orjentacijom, nego sa svojevrsnom inercijom biseksualnih osoba u homofobičnom društvu. jednostavno, ak voliš i niz vodu i uz vodu, radije odeš niz vodu. lakše je. a ni ne primjetiš da si to učinio jer je razlog začahuren duboko u podsvjesti. koliko god bilo predivno biti s osobom koju voliš, ako je ta osoba istog spola kao i ti, puno je teže. čak i ako si savršeno odgovarate i ako vaš odnos na svim poljima štima, treba se nositi s tim. a ako si nađeš pristojnog heteroseksualnog partnera, pa makar si ne odgovarali tako savršeno, biti će lakše jer ti nitko neće visiti nad glavom i govoriti ti da nešto nije u redu s tobom. jedino s čim se u heteroseksualnoj vezi trebaš nositi su eventualni problemi između vas dvoje, dok u homoseksualnoj imaš em probleme između vas, em probleme između društva i vas. zato biseksualni ljudi češće odabiru niz vodu.milo dijete je napisao/la: bez ozbira na to koliko ružno ovo zvučalo, ali ja zaista nisam upoznala niti jednu biseksualnu djevojku koja se nije na kraju skrasila s dečkom. jednostavno nisam upoznala takvu curu.
nadam se da hoću
When it comes to love, sometimes you just can't think straight.
-
svoja
ok je biti BI, biti hetero, biti homo.ali za mene nije baš ok biti u troje, i više.uvijek sam bila za to da dvoje trebaju uživati, bez obzira na spol.i možeš voljeti dvije osobe i više njih, ali uvijek biti samo sa jednom, u trenutku.
a ja sam cijeli život tragala za sobom, i danas znam da volim samo nju i želim biti samo s njom.
a ja sam cijeli život tragala za sobom, i danas znam da volim samo nju i želim biti samo s njom.
samo svoja
-
Black_feniks
..ne vjerujen..kad te netko zbog netkog ostavi viruj mi nije bitno dal je on il ona..boli jako boli..i sad zamisli jednu situaciju,ona ode od nje zbod nje i tebi se prelama kako je bolja zgodnija zabavnija od tebe,a kad ode s njim ,boli,al on je musko i musko tilo nije sto i zensko..nema te njeznosti,nema puno toga..osim pimpeka (skuzaj te)Black_feniks je napisao/la:Pa ima...
Valjda više boli ako otiđe s frajerom nego za ženom.
Mnogo više.........
-
Black_feniks
-
Black_feniks
Nju odjebem,nju bi boljelo više nego mene.Ameli je napisao/la:a iznutra boljelo bi jos vise..ovom bar razbijes njusku,a sta ces s njom?Black_feniks je napisao/la: A da ju vidim da šeće sa curom,samo bi složila facu neku i nastavila dalje.
Znam da pola ovoga što sam rekla nije u redu,ali tako bi napravila,to mi je u prirodi,borac.
Mislim da se nebi suzdržala da liku ne slomim nešto,bila bi ljuta ko pas.
Normal people frighten me!
- stanica prema suncu
-
Black_feniks
- stanica prema suncu
meni jos samo lobotomiju sto nerade..-kuzis nije da osudjujem takve veze,al ...i bla bla bla..i ja sutin i onda me pitaju,zasto sutis..pa reko razmisljan dok jos iman ovo malo mozgastanica prema suncu je napisao/la:to je bila reakcija i mojih frendova.
al su skuzili s vremenom da to tak ne ide, da se ja necu mjenjati i da zapravo ni ne trebam
i sad podrzavaju svaku novu curu, sve dok je ona dobra prema meni