umrla u bolnici cekajuci pomoc...

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
Bubica

umrla u bolnici cekajuci pomoc...

Post Postao/la Bubica » 02 srp 2008 22:05

http://www.net.hr/vijesti/svijet/page/2 ... 38006.html

"Nakon dugotrajnog čekanja, nesretna žena se odjednom srušila sa stolice i pala na pod čekaonice. Dok je umirala u grčevima, u punih sat vremena nitko od medicinskog osoblja, drugih pacijenata i čuvara koji su povremeno dolazili u prostoriju nije joj priskočio u pomoć."

i snimka sa sigurnosnih kamera govori dovoljno sama za sebe... :roll:

evo ja imam i primjer iz osobnog iskustva o doktorskoj gamadi u nasoj drzavi koji se dogodio (i jos uvijek se dogadja) ovih dana u jednom nasem rodilistu u zg... vise zapravo govori o samoj nesposobnosti nasih doktora, ali eto...
frendica je morala napraviti pobacaj jer s djetetom nije bilo sve u redu... to joj je druga trudnoca, prva je prosla bez ikakvih komplikacija. u ponedjeljak popodne primili su je u bolnicu, obavili kaj su trebali i poslali je doma drugo jutro. medjutim, njoj nije bilo dobro cijeli dan i popodne je zavrsila na hitnoj i odmah je poslana na operaciju gdje su ustanovili unutarnje krvarenje... naime, jebeni doktori su joj probili maternicu i nisu to skuzili. otvorili je, izvadili sve moguce (ne znam vise kak to tocno ide) da bi uspjeli zaustavit krvarenje i pokupit krv. vec je bila polu mrtva... pa su joj onda htjeli izvadit maternicu... jer eto, zajebali su...ali nisu je izvadili, valjda... nemam rijeci... ne mogu opisat koliko sam razocarana i koliko mi je tesko... ima 28 godina... :cry:

syrinx

Post Postao/la syrinx » 02 srp 2008 22:08

a kad smo sve uspjeli zajebat
novci umjesto da idu u bolnice za bolju opremu
idu u dinamov stadion, idu u izborne plakate
i u džepove valjda tih kojima para nikad dosta

Bubica

Post Postao/la Bubica » 02 srp 2008 22:12

ma imaju najbolju jebenu opremu! i prevelike place... pa im se zivo jebe za pacijente... veci je problem ovdje mito i korupcija... da je donjela kovertu mislim da bi i dijete zdravo rodila... o boze, sad malo pretjerujem vec... :(
al znate kaj hocu reci... malo sam pissed off

syrinx

Post Postao/la syrinx » 02 srp 2008 22:15

a to je
čula sam svakakvih priča o tim kuvertama
i od ljudi koji rade po bolnicama
znam da ne valja na sve gledat tako
i da ima fer ljudi i onih koji to rade jer žele
ali jebeno me strah razbolit se ili završit u bolnici
jer mi to izgleda ko ruski rulet

Bubica

Post Postao/la Bubica » 02 srp 2008 22:17

ma ne govorim da su svi doktori gamad nesposobna, cast iznimkama... i sama sam bila hospitalizirana par puta i imala sam divne doktore... ali u posljednje vrijeme se precesto dogadjaju ovakva sranja... i pitam se zakaj?

far out
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 02 srp 2008 22:20

zato sto ih nije briga, zato sto ne znaju kako...

zato sto su preoptereceni, potplaceni, nemaju uvjete kakve bi trebali, jer imaju mali kurac i mama ih nije voljela..tko ce znati zasto. nije ni bitno-to je realnost.

odlazak u bolnicu zaista jest rulet.

Ice

Post Postao/la Ice » 02 srp 2008 23:35

vidla sam snimku na tv i ono,jbn sam se zgrozila...ne kužim niti one debile od pacijenata koji nisu zvali pomoć...ali ajde oprašta im se jer su pacijenti (like u glavu ako ništa drugo)...ali onaj kretenski zaštitar...jbm mu kevu koji smrad...ja bi to u zatvor!!! :x
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history

jabooka

Post Postao/la jabooka » 02 srp 2008 23:50

amerika. zdravstvo. sicko. michael
moore....sve ce vam biti jasno.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

noise

Post Postao/la noise » 03 srp 2008 02:27

moore je car!..
nakon gledanja njegovog filma, ovakve vijesti me ne cude previse... na zalost
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

Ice

Post Postao/la Ice » 03 srp 2008 08:13

da gledala sam taj film...prekatastrofa
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 03 srp 2008 08:55

pa tak je i kod nas! pogotovo kada se radi o psihicki oboljelim osobama. njima nije nis! oni samo izmisljaju.
imala sam slucaj gdje se moja susjeda koja je dugogodisnji psihicki bolesnik zakljucala u stan. skuzili smo da lezi gola na podu kupaonice i da je totalno nesuvisla i omamljena. dva puta sam morala ici moliti dezurnu doktoricu da ju dodje pogledati nakon sto smo razvalili vrata!! samo je nonsalantno pitala o kome se tocno radi i kad sam joj rekla ime elegantno je odmahnula rukom, sa laganim podsmijehom "ah, ta uvijek ima nekakvih zivcanih problema".
ipak sam ju uspjela nagovoriti da dodje i da ju pregleda. s tim da zena imam anginu pectoris tak da nitko nije ni mogao znati jel su ju stvarno "primili zivci" ili ima infarkt.

slatk@

Post Postao/la slatk@ » 03 srp 2008 15:21

ma nisu normalni...uzas...kako mogu samo onako stajat kraj nje?!?..jbt, još ne vjerujem... a onaj debilni zastitar...ma joj, ne vjerujem

Odgovorite