_vrijeme novih ljubavi_

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
scream
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Re: _vrijeme novih ljubavi_

Post Postao/la scream » 03 srp 2008 15:20

pospanka je napisao/la:jel imate ponekad osjećaj da stojite na mjestu, kad s druge strane propuštate zabavu, uzbuđenje, život?
Bas me hvata neka nervoza, zelim neke promjene, neka nova uzbudjenja, neke nove avanture, neke nove kokice :D
ovoga nije bilo u brosuri

pospanka

Post Postao/la pospanka » 03 srp 2008 20:17

a i kad napraviš taj korak.. nisi napravila još ništa.. samo si odlučila otići.. prava borba još nije ni počela.. :roll: svaki dan suočavanje s istim, svaki dan iznova uvjeravat sebe, tj. priznavat si istinu kako zbilja stvari stoje i zašto je to tako..

počevši ju ignorirati samo sam napravila pola posla.. sad to treba i održavati.. a svaki dan ju susretati i još k tome raditi s njom i nije mala stvar :cool:
..tu sam negdje.. ;)

Grace

Post Postao/la Grace » 04 srp 2008 15:58

"....s obzirom na neizbježnu promjenu i stalni okret zemlje nekada se i stoj u mjestu pretvori u veliki korak naprijed..." :o

angel_19

Post Postao/la angel_19 » 04 srp 2008 16:27

Grace je napisao/la:"....s obzirom na neizbježnu promjenu i stalni okret zemlje nekada se i stoj u mjestu pretvori u veliki korak naprijed..." :o

:o :o :o :o :o

pospanka

Post Postao/la pospanka » 17 srp 2008 10:16

u tom slučaju veoma mi drago :)
..tu sam negdje.. ;)

Odgovorite