Pezelj se kaje....

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
Ameli

Pezelj se kaje....

Post Postao/la Ameli » 17 lis 2008 14:38

**sta vi misli te kolika mu je kazna dovoljna ili ne postoji uopce:

Monstrum Pezelj: Duboko se kajem što sam je ubio
Odvjetništvo smatra da je Luka Pezelj djelovao svjesno i proračunato. Presuda ubojici koji je obitelj Šušnjara zavio u crno bit će u ponedjeljak
Piše: Zoran Eterović | zadnja izmjena prije 30 min.
Na zadnjem ročištu suđenja za ubojstvo Kristine Šušnjare (21), Luka Pezelj (26) gledao je u pod i povremeno brisao suze. Nakon iznošenja završnih riječi ustao je i plačnim glasom prozborio:
- Duboko se kajem što sam ubio tu curu.
Državna odvjetnica za Luku je zatražila maksimalnu zatvorsku kaznu. Neuspjeli pokušaj silovanja i okrutno ubojstvo za odvjetništvo nemaju alternative. Branitelj Željko Gulišija pokušao je štićeniku smanjiti kaznu tako što je negirao pokušaj silovanja i izvršenje ubojstva na okrutan i podmukao način. Ubojstvo, kaže Gulišija, nije posljedica neuspjelog silovanja. Brutalnost je posljedica akumuliranog bijesa i frustracije te Lukina pasivno-agresivnog poremećaja.
- Da je razuman, Luka ne bi ni sjedio ovdje - rekao je Gulišija. Odvjetništvo međutim smatra da je Luka djelovao svjesno i proračunato. Presudu ubojici koji je obitelj Šušnjara zavio u crno sudsko vijeće će izreći u ponedjeljak.

Black_feniks
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Black_feniks » 18 lis 2008 08:48

Može se on kajat koliko god hoće ali to neće vratiti mrtvu curu.
Kao da je važno što se on kaje...
Treba ga na doživotnu.
Normal people frighten me!

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 18 lis 2008 22:23

jer ima obitelj? jel bio vrijedan u zajednici? jel bio u domovinskom ratu? jel skruseni katolik-pokajnik? 7 godina ce bit dosta, za 5 je van radi dobrog vladanja i pomoci kolegama zatvorenicima u kuhinjskim poslovima.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 21 lis 2008 08:17

Triljski monstrum Luka Pezelj (26) pokušao je silovati, ubio je i izmasakrirao Kristinu Šušnjaru. Dobio je 31 godinu zatvora, što nije maksimalno!
* :x da maksimalna kazna je 40 godina!!!

jabooka

Post Postao/la jabooka » 21 lis 2008 08:55

a ivan bulj je za slicno djelo dobio koliko se sjecam 27. godina.
ovaj 4 godine vise.
napredujemo li mi to kao drzava???
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

calypso

Post Postao/la calypso » 21 lis 2008 14:23

Pa,reklo bi se da napredujemo! Po meni je 31 godina malo,ali kad pogledamo da se unazad par godina gotovo nije davalo vise od 10 godina za ubojstvo,i ovo je napredak! Samo se bojim da ce ga pomilovati nako 10-tak godina!Ja za takve ne bi dala mogucnost pomilovanja!
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."

FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 22 lis 2008 19:20

takvi zlocini bi trebali dobit maksimalnu mogucu kaznu sto je kod nas, ako se ne varam, 40 godina, ali bez mogucnosti zalbe, uvjetnog otpusta i nek odsjedi svih 40.

Odgovorite