Ja sam poslušala par njenih pjesama i imala je jednom priliku uživo čuti i mislim da ima prilično dobar glas...
Jelena Radan
- Instinct
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
Jelena Radan
Dakle,što mislite o dotičnoj pjevačici? Dobra?Loša?Dosadna?Zanimljiva?
Ja sam poslušala par njenih pjesama i imala je jednom priliku uživo čuti i mislim da ima prilično dobar glas...
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"
- BlackJackie
- Instinct
- Kontakt:
Yep,ima prilično moćan glas... A kosa je...BlackJackie je napisao/la:Izvrstan glas i prekrasno pjeva Fado, kojeg obožavam.
I da, cura ima nevjerojatnu kosu i jako je atraktivna.
Ako me gaydar dobro služi (a nevjerojatno je precizan), primam vibru da voli cure.
Rokerica u duši, vidi se.
Što se tiče njezine orijentacije-I ja mislim da je sklona ženama
Iako,ne bi mogla to baš tvrditi sa sigurnošću.No dobro,to toliko i nije bitno,njezine glasovne sposobnosti su puno bitnije
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"
- BlackJackie
- freeda
- Status: U vezi
yey, topic pour moi. jelena radan obsessed
vjeran sam fan otkada sam ju prvi put cula kako pjeva lajv. definitivno ima jedan od najsnaznijih glasova, a fado ga cini opijajucim. "bol koju uzivam i srecu koju patim" sam i upoznala kroz njene izvedbe, a super su mi i njeni nastupi s meritas.
inace mi se ko osoba cini vrlo prizemljena i draga. publici daje priliku da joj pridje posli koncerta i da dobre ili lose komentare, da popricaju ...
i cijela je naprosto wow
vjeran sam fan otkada sam ju prvi put cula kako pjeva lajv. definitivno ima jedan od najsnaznijih glasova, a fado ga cini opijajucim. "bol koju uzivam i srecu koju patim" sam i upoznala kroz njene izvedbe, a super su mi i njeni nastupi s meritas.
inace mi se ko osoba cini vrlo prizemljena i draga. publici daje priliku da joj pridje posli koncerta i da dobre ili lose komentare, da popricaju ...
i cijela je naprosto wow
back to where i never was