drago mi je kad sam vidila ovako puno odgovora na moju temu.neki komentari su mi pomogli,a s nekima sam se uspjela poistovjetiti.
eto da ne citiram svaku posebno..
@
mimi-oh well,i ja bih voljela ne zamarati se time,al kad doslovno osjetiš tu neku negativnu vibru i osjetiš se nepoželjnom,nije ti baš svejedno..a da popričamo prvo bi mi neka trebala prići,ne?(ili ja njoj,al to je još teže

)
@
mayflower!-ne očekujem ja da mi ulete dok s 5 frendica tračam na kavi(iako i nemam baš tu praksu;ne volim te kokošje kave,u principu mi ide na živce kad se skupi nas 10 i nemožeš ni doći do riječi.i uvijek nastojim negdje izači s jednom,dvije frendice),al bi mi bilo normalno izazvati bar nekakvu reakciju s druge strane-bilo pogledavanje,ili samo jedno snimanje od glave do pete..frajeri to recimo često rade(znam da nemožemo uspoređivati njihov primitivni neandertalski mozak s našima

,al ipak-ako mu zapneš za oko,pogledat će te,probat uspostaviti eye contact..ne mora uopće imati namjeru prići ti)
@
swayka-što se tiče pričanja sa strejt frendicama..pa ono,više manje sve moje dobre frendice znaju da volim i cure,so,misle da sam biseksualna.i to nam nije nikakav tabu ni ništa slično,nego najnormalnija stvar na svijetu.i više manje su sve same shvatile,još davnih dana kad sam okolo pisala imena nekih zgodnih fejms teta i crtala srčeka kraj njihovih imena

.i to im je najnormalnija stvar na svijetu.al nijedna od njih nema te sklonosti.provjereno
@
hidden_soul-ovo mi se sviđaaa

iskreno,baš sam se nadala da ću od nekoga dobiti ovakav odgovor.slažem se sa svime šta si napisala,o primitivnoj zemlji,flimovima i eye contactu

i nadam se da je istina ovo za doživljavanje i kulerski stav.eto,vratiše mi se nada
@
dany-istina,nije dovoljno samo ušetavanje u gej kafić.al ako usto nastupiš s nekim otvorenim stavom,vedro i nasmješeno,i tu i tamo se nasmiješ nekoj slatkoj curi..ne znam u čemu bi bio problem.
@
BlackJackie-vidiš,znala sam da nisam jedina

eto,neću ni ja uletat,iako sam svjesna toga da nam je to vjerojatno najveći propust.al ću počet prakticirat ovo buljenje

daklem,cure,ubuduće kad vidite simpatičnu "strejt" curu koja neprekidno bulji u vas-to sam samo ja

,ili neka druga femica kojoj ste jaako zapele za oko.